Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:18:04 μμ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 22:34

8η Επίδειξη Μοντέρνου Χορού 2015

Μια υπέροχη βραδιά χορού απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στην 8η επίδειξη μοντέρνου χορού του πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Τρύφων», στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας, στις 14 Ιουνίου το βράδυ. Οι μικρές χορεύτριες πιστές στο καθιερωμένο ραντεβού τους ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.


     Ήταν μια ωραία παράσταση «πλημμυρισμένη» από ρυθμούς και μελωδίες πάνω στις οποίες τα κορίτσια έδειξαν την χορευτική τους παιδεία με την καθοδήγηση της χορογράφου και χοροδιδασκάλου τους κ. Δέσποινας Αθανασιάδου, ενώ την παρουσίαση έκανε η γραμματέας του συλλόγου κ. Ραφαηλία Παπανικολάου. Χόρεψαν σε ρυθμούς   latin και μοντέρνο style, flamingo, belly dance, reggaeton, zumba, rok and roll και hip hop.
   Ο μοντέρνος χορός εκφράζει την επιθυμία και τη χαρά για κίνηση. Είναι ιδιαίτερος, δυναμικός, εκκεντρικός, συναρπαστικός. Η έκφραση είναι προσωπική υπόθεση κάθε χορεύτριας, χορογραφικά όμως, ακολουθεί ένα πνεύμα ομαδικότητας. Η αίσθηση της ομάδας και ο συγχρονισμός με τους υπόλοιπους είναι από τα ουσιαστικά προτερήματα.
      Με την 8η επίδειξη η αυλαία έπεσε για το καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για περισσότερο μοντέρνο χορό τον Σεπτέμβρη.

Έκθεση εικόνων