Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 8:10:40 μμ
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 10:15

Ξεχείλισε από κόσμο και αισθήματα το θερινό σινεμά του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το βράδυ της Τρίτης ήταν σημαδιακό για την πόλη. Τόσο που η ανηφόρα προς τον Λόφο του Άη Γιώργη μέχρι τα μισά ξεχείλισε περιπατητές.

Ήταν η επίσημη πρώτη της λειτουργίας του θερινού σινεμά: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε προέτρεπαν, μέρες τώρα, οι ιθύνοντες. Τους άκουσαν και με το παραπάνω οι ιδαλγοί της κάποτε αγαπημένης διασκέδασης, οι και σινεφίλ αποκαλούμενοι.
Κίνησαν από νωρίς έπιασαν θέση και μόνο η ...σεμνή χωρητικότητα του θερινού σινεμά απέτρεψε ύστερα από ώρα την κίνηση προς το Λόφο. Και διπλάσια να ήταν η δύναμη σε καρέκλες θα γέμιζε.
Πλήθος ο κόσμος και πλείονα τα αισθήματα. Τι θέλει άλλωστε σήμερα ο άνθρωπος για να διασκεδάσει την καθημερινή ρουτίνα του; Μια ανοιχτωσιά, ένα Λόφο, ένα ανοιχτό Ουρανό, λίγο πράσινο κι ας μην μοιάζει με ζούγκλα και προπάντων: ανθρώπους γύρω του με ευφρόσυνη διάθεση. Να πουν μια καλησπέρα βρε αδελφέ..Να ανοίξει η καρδιά τους.
Έ, όλα αυτά περίσσεψαν στο Θερινό σινεμά. Κι όταν ξεκίνησε η προβολή της πρώτης ταινίας, της "Οικογένειας" η ευφρόσυνη διάθεση αναβαθμίστηκε σε γέλιο και χαρά.
Νάναι πάντα έτσι τα βράδια μας στο Κιλκίς...