Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 12:44:10 μμ

Πολιτιστικά

Το Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει νέο εκπαιδευτικό τμήμα Εθελοντών Νοσηλευτών καθώς και Εθελοντών Σαμαρειτών, για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 17 ετών και άνω.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες δίδονται από το γραφείο του Ε.Ε.Σ. εντός του Δημοτικού Πάρκου Κιλκίς  και στο τηλ. 23410 70146 τις ώρες 8:00-14:00.
Σας περιμένουμε να μπείτε όλοι στην Ερυθροσταυρική μας οικογένεια προσφέροντας με γνώση στον πάσχοντα συνάνθρωπο στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε.

Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 11:41

Συνέλευση και εκλογές στην "Τέχνη"

Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 24.12.2017 συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης  Μαρτίου 20, την Κυριακή 14.01.2018 και ώρα 12μ., με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως:

Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 22:08

Ρεβεγιόν του “Αγίου Τρύφωνα” Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υποδέχθηκε το 2018, με το Πρωτοχρονιάτικο του Ρεβεγιόν, μέσα στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του συλλόγου, αίθουσα του Ξενοδοχείου «Παρυφές».
Η ατμόσφαιρα εύθυμη και εορταστική, με ζωντανή μουσική από πενταμελής ορχήστρα με τον Τριαντάφυλλο Ασαρτζή, πλούσιο φαγητό, κάλαντα, τραγούδι, χορός, κρασί και δώρα που μοίρασε ο Άη Βασίλης. Και όπως πάντα περισσή φιλοξενία με παρευρισκόμενους από όλη την Ελλάδα που ταξίδεψαν για να ζήσουν από κοντά το ξεχωριστό ρεβεγιόν του Συλλόγου.

Το  Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2017 και στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν την ονομαστικής εορτής του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κκ Εμμανουήλ.
Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", συμμετείχε στην εκδήλωση με την Χορωδία του συλλόγου η οποία και τραγούδησε για τον Μητροπολίτη και τους παραβρισκόμενους  κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια με τη συνοδεία λύρας.

Ο αγιασμός των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων θα γίνει σε Δοϊράνη και Κιλκίς από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.
Από τη Μητρόπολη Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 21:32

Ευχαριστήρια ανακοίνωση “Ανάσας” σε Λαοδικηνό, Χρυσόπετρα

Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Aνάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά  τους συλλόγους Κιλκίς Μορφωτικός  Αθλητικός Σύλλογος Λαοδικηνού Κιλκίς « Λαοδίκη »  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσόπετρας, τους προέδρους των συλλόγων, Διοικητικό καθώς και τον κόσμο που συμμετείχε στην κίνηση αλληλεγγύης  προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζαμε για τις γιορτές των της Πρωτοχρονιάς.

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 21:16

Χριστουγεννιάτικη συναυλία «Παιόνων»

Γράφτηκε από τον

Με τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και με την σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.
Το κοινό που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο από βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα, κλασικές μελωδίες με την ιδιαίτερη εναρμόνισή τους, που με την άρτια απόδοση της χορωδίας μας μετέφερε το μήνυμα της γέννησης του Σωτήρα Χριστού.

Δευτέρα, 01 Ιανουάριος 2018 20:53

Η “Ανάσα Ευαισθησίας” ευχαριστεί την Αστυνομία

Γράφτηκε από τον

Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την πολύτιμη "ανάσα" που έδωσε στο σύλλογό μας, προσφέροντας γλυκίσματα για να συμπεριληφθούν στα πάκετα στήριξης ενόψει της Πρωτοχρονιάς.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποδεικνύει εμπράκτως ότι η Ελληνική Αστυνομία στέκεται αρωγός δίπλα σε όλα τα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς οργανώνει  εκδήλωση με κοπή της πίτας του την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 μπροστά στο Αναψυκτήριο «Λόφος»
Μετά την υπαίθρια κοπή πίτας θα ακολουθήσει ο ετήσιος χορός στο «Θέατρο» στις 13.00 το μεσημέρι.
Τιμή πρόσκλησης 13,00 ΕΥΡΩ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Σάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 20:25

Με δώρα και τραγούδια θα υποδεχθούν το 2018 στο Σ.Σ. Μουριών

Γράφτηκε από τον

Γι' άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουριών "Το Μπέλλες" θα υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Το βράδυ της Κυριακής και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, ο Σύλλογος οργανώνει γιορτή για τα παιδιά και γλέντι για τους μεγάλους, για να υποδεχθεί με κέφι και χαρά το 2018.