Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, 12:00:34 πμ

Πολιτιστικά

Σε μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση, με χαρακτηριστικά, την καλή διάθεση και το κέφι, προσαρμοσμένα στο κλίμα των αποκριάτικων ημερών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΥΦΕΣ», ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιου Τρύφωνα» Γουμένισσας. Αθρόα η προσέλευση Μελών και φίλων του συλλόγου, από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 21:46

Εκδήλωση-αφιέρωμα στη Γυναίκα από την Ευκράντη

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση-αφιέρωμα στην Γυναίκα, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης την 20.30 στην αίθουσα δεξιώσεων του κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 1ο χιλ. Πολυκαστρου - Ευζώνων.

Την Κυριακή 18/2 τα παιδιά του Κδαπ Παιδόκοσμος –Αλέξανδρος συμμετείχαν στην πρώτη αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους! Τα μεγάλα πολύχρωμα καπελά μας, τα ουράνια τόξα και τα χρωματιστά παιδικά προσωπάκια σκόρπισαν αισθήματα χαράς και ελπίδας σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λαμβάνοντας τα καλύτερα σχόλια! Καταλήγοντας στο Νέο Πάρκο του Κήπου πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση από τα μικρά και μεγάλα παιδιά της μουσικοκινητικής!

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 14:09

Ακυρώνεται η παράσταση με τον καραγκιόζη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμος Κιλκίς σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 παράσταση με τίτλο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ» από το θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση,  στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Μια υπέροχη Κυριακή στις 18 Φεβρουαρίου 2018 για το γυμναστήριο Kinesis-Gym και το  ΚΔΑΠ Kinesis for kids!
Τι κι' αν ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος;

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 22:00

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς προσκαλεί στις “Δούλες”

Γράφτηκε από τον

Η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας καλούν να παρακολουθήσετε την υπέροχη παράσταση της  Ομάδας “Πειραματική Σκηνή” του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας  “Δούλες” του Ζενέ, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Ένα από τα πιο γνωστά έργα της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας σύγχρονης δραματουργίας, ένα έργο  του μεγάλου δάσκαλου και πρωτοποριακού ανθρώπου του θεάτρου, του Ζαν Ζενέ, ένα έργο που έρχεται να μας συγκλονίσει  μέσα στην ανησυχητική ησυχία μας, μια παράσταση καθηλωτική  από την αρχή μέχρι το τέλος της,  με τη σκηνοθετική υπογραφή του σκηνοθέτη και φίλου του Κιλκίς, Κωστή Αποστολίδη.

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 21:58

Νέα διοίκηση στο Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Οι αρχαιρεσίες της 25ης Ιανουαρίου 2018 του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Πρόεδρος, Σταυρούλα Γιοβανούδη
Αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Αθανασιάδης
Γραμματέας, Μαρία Τσιρέλη
Ταμίας, Θεοδώρα Αραμπατζή
Μέλη, Αντωνία Κοκκοβίδου, Ελένη Ασλανίδου, Γιάννης Ζγούρας.

Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 21:19

Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο πουλί στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Λίγα λόγια για το έργο:  Όλοι ψάχνουν να βρουν το πουλί που κάνει τα χρυσά αβγά. Κανείς όμως δεν το έχει δει για να ξέρει πως είναι. Όσοι πάλι ψάχνοντας το είδαν γύρισαν τρομαγμένοι και δεν λένε πολλά. Ακούγοντας όλα αυτά ο Καραγκιόζης, περίεργος όπως είναι, πείθει τον Χατζηαβάτη να πάνε να ψάξουν και αυτοί για πουλί που κάνει τα χρυσά αβγά. Θα καταφέρουν να το βρουν;

Στην πλημμυρισμένη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η  ορκωμοσία της 3ης σειράς των νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών - Διασωστών, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 21:15

Μέχρι και χιόνι είδαν στην Κοζάνη

Γράφτηκε από τον

Αξέχαστο διήμερο 10-11/2/18 στην Κοζάνη και τα Γρεβενά έζησαν πενήντα εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. Επισκέφθηκαν τα ξεχωριστά Μουσεία Ιστορικό-Λαογραφικό-Φυσικής Ιστορίας Κοζάνης και Αρχαιολογικό Αιανής, ενημερώθηκαν για τον κρόκο στις εγκαταστάσεις του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου,  επισκέφθηκαν την εντυπωσιακή τοξωτή γέφυρα του Βενέτικου  στο Κηπουρειό  Γρεβενών.