Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 2:50:00 πμ

Πολιτιστικά

Μια σημαντική βοήθεια στήριξης  υποδέχθηκε η «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς με είδη ρουχισμού,  παιχνίδια, είδη νοικοκυριού από την ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) με την επιμέλεια της  γραμματέως  της ΕΠΟΜΕΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ κ Βάσω Νεδέλκου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία σε  συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς κατά τις ημέρες Τρίτη 20 Φεβ 2018 έως και Σάββατο 24 Φεβ 2018 κατά τις πρωινές ώρες και συγκεκριμένα από Τρίτη έως Παρασκευή από 10:00 έως και 13:00 ενώ το Σάββατο από 10:00 έως και 12:30. Το αίμα που θα συλλεχτεί θα αποδοθεί υπέρ της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργήσει η Ένωση  με την επωνυμία  «Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς».

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 22:36

Μεγάλος χορός από τα Μωμοέρια του Πολιτιστικού Αγίου Μάρκου

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 10.02.2018 στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασς ¨Κτήμα των Ευχών¨ στο Κιλκίς έγινε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Αγίου Μάρκου.
Την εκδήλωση μας τίμησε και ο Πανοσιολογιώτατος, Πατέρας Επιφάνιος. Ο πρόεδρος Διαμαντίδης Ιωάννης τον κάλεσε στο βήμα να ευλογήσει την προσπάθειά μας.

Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 21:09

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Best Western Museum (Αθήνα) η εκλογοαπολογιστική τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.
Μετά την παρουσίαση των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων, τα οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα, ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Οργάνων (Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικών Συμβουλίων) για την περίοδο 2018-2022.

Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 20:57

Οστεοαρθρίτιδα: ερωτηματικά και απαντήσεις

Γράφτηκε από τον

Με ξεχωριστή επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:00 στα γραφεία του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας, ημερίδα που διοργάνωσε με θέμα “Οστεοαρθρίτιδα ερωτηματικά και απαντήσεις”, με ομιλήτρια την κα Καλλιόπη Τοπαλίδου, Νοσηλεύτρια Πανεπιστημίου Αθηνών–Εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ.

Το Σάββατο 10 φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός των Παιόνων στο ξενοδοχείο ''παρυφές'' στην Γρίβα.
- Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους των φημισμένων χάλκινων της Γουμένισσας.

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 20:30

Η πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς

Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ" σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για 4η συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί πρόγραμμα για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς- βασισμένο στη φιλοσοφία των ομότιμων.

Η παρέμβαση απευθύνεται σε μαθητές της Ε΄ τάξης, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Βασικός στόχος της είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και στελέχη πρόληψης) να παρατηρήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με την επιθετικότητα, να ευαισθητοποιηθούν, να εκφράσουν ανησυχίες και συναισθήματα, να αναλογιστούν τη δική τους συμπεριφορά και τις συνέπειες των επιλογών τους.

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 22:15

"Φίλοι Μονής Αγ. Νικοδήμου": Απολογισμός και νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Μέ μεγάλη ἐπιτυχία πραγματοποιήθηκε καί φέτος, Κυριακή 14 Ἰανουαρίου 2018, ἡ τακτική ἐτήσια Γενική Συνέλευση τοῦ Συλλόγου «Φίλοι Ἱεροῦ Κοινοβίου Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου Πενταλόφου Παιονίας» στό φερώνυμο Ἱερό Κοινόβιο. Μετά τήν θεία Λειτουργία, ἡ Γενική Συνέλευση ἔλαβε χώρα στήν κατάμεστη ἀπό τούς Φίλους τῆς Μονῆς αἴθουσα τοῦ μεγάλου Ἀρχονταρικιοῦ.

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 22:13

Τέχνη Κιλκίς: Πάμε θέατρο;

Γράφτηκε από τον

Ελάτε να παρακολουθήσουμε  το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το αντισυμβατικό έργο του Μπέκετ, ένα  έργο που κατατάχθηκε στο  «Θέατρο του Παραλόγου» και  θα  μπορούσε να ναι  μια πραγματεία για την ανθρώπινη ύπαρξη, ένα δοκίμιο γραμμένο στον 21ο αιώνα που διανύουμε, μια κωμωδία που… παρωδεί την τραγωδία του ανθρώπινου είδους από την εμφάνισή του ως σήμερα.

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 22:12

Σχολικό πρωτάθλημα σκακιού 2018

Γράφτηκε από τον

Το «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ» διοργανώνει το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2018 που θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, από 10:30 π.μ έως 15:00, στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Victoria» στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.
Στο σχολικό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν μαθητές από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση των σχολείων του νομού. Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι ελβετικό πέντε (5) γύρων.