Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, 10:33:26 μμ

Πολιτιστικά

Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 14:56

Σινεμά για μικρούς και μεγάλους!!

Γράφτηκε από τον

Με την υπέροχη ταινία για τους μικρούς μας σινεφίλ “Το μαγικό σπίτι”  συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017  στις 21:30.

Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 14:35

«ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…»

Γράφτηκε από τον

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές  επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 9η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο που προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

«ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…», 9os Χρόνος
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2017 - ΚΙΛΚΙΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ, ΩΡΑ : 21.30

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 9η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο που προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Γέμισε χρώμα παράδοσης και Θράκης η Κομοτηνή από το έβδομο πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών και Βορειοθρακών!

Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 20:29

Moonlight στο θερινό σινεμά του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Τρίτη  18 & την  Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και με ώρα έναρξης προβολής 9:30 το βράδυ, συνεχίζουμε τις προβολές  στον αγαπημένο μας δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” !                                

Moonlight

Το Moonlight είναι μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινης επαφής κι αυτογνωσίας, που εξιστορεί τη ζωή ενός άντρα από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ένα πορτρέτο, σε τρία κεφάλαια, της ζωής ενός αφροαμερικανού με ουσιαστικό θέμα την αγάπη, την οικογένεια, την ενηλικίωση, τα πρότυπα, την σεξουαλικότητα.

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 09:13

Στο χορωδιακό φεστιβάλ Αιδηψού το “Άξιον Εστί”

Γράφτηκε από τον

Με την συμμετοχή στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Αιδηψού 7 και 8 Ιουλίου,έκλεισε για το "Αξιον Εστί " η πρώτη περίοδος του 2017.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 21:03

Παιχνίδι- αναψυχή για τα παιδιά από τον Άγιο Τρύφωνα

Γράφτηκε από τον

Μια πολύ όμορφη όσο και γευστική εκδήλωση, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, στο καφέ-Disneyland, συνεχίζοντας τις δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι.
Στην εκδήλωση, οι μικροί φίλοι απόλαυσαν δωρεάν ζωγραφική προσώπου και ασταμάτητο παιχνίδι στον παιδότοπο, ενώ οι κυρίες παγωτό.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους, για την παρουσία τους, που με τη συνεχή στήριξη, αγάπη και συμμέτοχη σ’ όλες τις εκδηλώσεις  δίνουν πνοή στο μέλλον του συλλόγου και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην υλοποίηση των πολιτιστικών τους στόχων.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 20:58

Ξανάσμιξαν με τα αδέλφια τους από το Κίτι Λάρνακας

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 8 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Όμιλος «Αθανασία» με έδρα το Κίτι Λάρνακας Κύπρου, ο οποίος είναι αδελφοποιημένος από το 2002 με τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «οι Ακρίτες», επισκέφθηκε το Πολύκαστρο και έλαβε μέρος στο Ποντιακό Πανοΰρ με το παραδοσιακό χορευτικό του συγκρότημα.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου «Αθανασία» κ. Γεώργιος Αδάμου επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη σήμερα Δευτέρα 10/7, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων και της ανταλλαγής απόψεων για θέματα πολιτισμού. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Αδάμου και για τις εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα αλλά και για την γενικότερη κοινωνική και οικονομική κατάσταση στη περιοχή μας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «οι Ακρίτες» κ. Λάζαρος Παυλίδης.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 09:48

Κάτι συμβαίνει στο Κιλκίς αυτές τις ημέρες...

Γράφτηκε από τον

Στην Πικρολίμνη νομού Κιλκίς, ένα μικρό, αλλά φιλόξενο χωριό, πραγματοποιείται κατασκήνωση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. 

Σε ιστοσελίδα τυχαία εντόπισα φωτογραφίες του Κιλκίς, και της γύρω περιοχής, που περιέχονται σε βιβλίο του Γάλλου στρατιωτικού Vital Morel, από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.