Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, 11:25:49 μμ

Πολιτιστικά

Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 08:30

Η Σοφία Κεσίδου πρόεδρος της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου συνήλθαν τα μέλη του  νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2018-2020 καθορίστηκε ως ακολούθως:

Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 18:47

Πάμε σινεμά, στο «Σινέ Αστρον» του Κιλκίς με δύο ταινίες

Γράφτηκε από τον

Πάμε σινεμά, στο «Σινέ Αστρον» του Κιλκίς με δυο ταινίες, "Χριστούγεννα και Σία" στις 5:30μ.μ. και THE POST στις 7:15 και 9:30μ.μ.

Με πολύ κέφι, τσικουδιές και κρητικούς χορούς έκοψαν τη βασιλόπιτά τους τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Κρητών ν. Κιλκίς «Το Αρκάδι», στην καθιερωμένη γιορτή που οργανώνουν στα γραφεία του φορέα, στο Μητροπολιτικό κτήριο.

Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 20:23

Προσφορά των "Αργοναυτών" στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"  αισθανόμενη την αναγκαιότητα ανάληψης πρωτοβουλιών κοινωνικής ευαισθητοποίησης  προσέφερε στο Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς πλαστικά πώματα, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν ώστε να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 20:16

Ρασοευχή Μοναχού στην Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ένας ακόμη νέος αδελφός εντάχθηκε στην αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στον αναστάσιμο πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου τελέσθηκε η ρασοευχή του Νικολάου Τσαμπαζάκη εκ Νέου Γυναικοκάστρου Ν. Κιλκίς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εμμανουήλ.

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 22:18

Διήμερο εκδηλώσεων για το “Κουρμπάνι” στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2018, στην Ιερά Πανήγυρη «Κουρμπάνι» του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 22:03

Η βασιλόπιτα της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών

Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της στην κοπή της βασιλόπιτας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα μελών του συλλόγου.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων  ΟΤΕ ν. Κιλκίς  σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00μ.μ. στο Ράντζο Κιλκίς. Τιμώμενο πρόσωπο ο στιχουργός-ποιητής και πρώην υπάλληλος ΟΤΕ  Φίλιππος Γράψας.  

Ο Φίλιππος Γράψας είναι γέννημα-θρέμα Θεσσαλονικιός. Λάτρεψε την πόλη του και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Άλλωστε της έχει αφιερώσει τόσους και τόσους στίχους!

Περισσότεροι από 30 μαθητές, δέχονται την βοήθεια του Κέντρου Υποστήριξης παιδιού, εφήβου και οικογένειας «ΘΕΤΙΣ», του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ), που βρίσκεται στην οδό Ωραιοκάστρου και Σουφά 2, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ημερίδα με θέμα:
«Σύγχρονες Μορφές Βίας και Κυβερνοτρομοκρατίας-Μύθοι και Πραγματικότητες-Εθισμός και CyberBullying».