Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 9:02:10 μμ

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 21:04

Εθελοντική Αιμοδοσία από ΕΕΣ Κιλκίς το Σάββατο στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον ΕΕΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς, από τις 9:30 το πρωί, στη ΛΑΦ Κιλκίς.

Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 21:31

Χριστουγεννιάτικες δράσεις ΛΕΚ

Γράφτηκε από τον

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο φετινός στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς από τους μικρούς χορευτές του, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 20:45

“Τα τρία ψάρια” στο 18ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου

Γράφτηκε από τον

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς!!!!!!!! Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της κούκλας, το Κιλκίς !!!!!!

Οι παραστάσεις συνεχίζονται  με την Ομάδα από τη Γερμανία-Ιταλία με τίτλο “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” που θα μας παρουσιάσει ένα Λαϊκό Παραμύθι από την Συρία, “Τα τρία ψάρια” στις 11/12 στις  19:00 και 12/12 στις 9.00 και 11.00.

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 20:45

Συμμετοχές του Ε.Ε.Σ Κιλκίς σε δράσεις-εκδηλώσεις

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου μια διαφορετική εκδήλωση έλαβε χώρα στον πολυχώρο sigmaland που αφορούσε δωρεάν μακιγιάζ , περιποίηση προσώπου, κληρώσεις δώρων και face painting για παιδιά και ενήλικες από την εταιρία καλλυντικών Oriflame .Στην εν λόγω δράση συμμετείχε και ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς μετά από κάλεσμα της διοργανώτριας εταιρίας με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν στις ευπαθείς ομάδες του νομού μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.Το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς την εταιρία διάθεσης καλλυντικών oriflame για την στήριξη της προς το τοπικό μας τμήμα!

Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 21:09

Αγώνας ζωής και συνεχούς προσπάθειας

Γράφτηκε από τον

Πολλαπλά είναι τα μηνύματα που πέρασαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η 3 Δεκέμβρη αποτελεί ορόσημο στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησής του για τους συνανθρώπους μας που τη βιώνουν καθημερινά.Είναι ένας αγώνας ζωής και συνεχούς προσπάθειας, τόσο για τους ίδιους,όσο και για το συγγενικό περιβάλλον.

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς ανοίγει τις πύλες του και σας περιμένει!

Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 19:49

Υπάρχουν ακόμα αδιάθετες θέσεις στα ΚΔΑΠ Ατέρμων

Γράφτηκε από τον

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους καθημερινά να μας γνωρίσετε και να συμμετέχετε δωρεάν στις αθλητικές και εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες λύνοντας οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προγράμματα μας. Τα ΚΔΑΠ Ατέρμων διαθέτουν κενές θέσεις οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν με τη χρήση των voucher από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στοχεύοντας στην ενίσχυση της σχέσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς με την τοπική κοινωνία και κυρίως με τα παιδιά των πρώτων  τάξεων  του Δημοτικού Σχολείου, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 11.00π.μ., προγραμματίζει πολιτιστική – εκπαιδευτική εκδήλωση με  τίτλο «Χριστουγεννιάτικα παραμύθια  στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς».

Πάμε σινεμά, στο «Σινέ Αστρον» του Κιλκίς, με "Τη μεγάλη υπόσχεση", και "Πάντινγκτον 2".

Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 20:55

Χριστούγεννα στην Παιονία

Γράφτηκε από τον

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

1η Εβδομάδα

Παρασκευή 8/12/2017:

17:30 / Πλατεία Ευρωπού: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Παιονίας και της χορωδίας του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού. Δράσεις με ξυλοπόδαρους, face painting.