Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 3:12:40 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 20:43

Λύκος στα πρόβατα!

Γράφτηκε από τον

Επειδή τα θέματα δημόσιας υγείας οφείλουν όλοι να τα αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα, επαναλαμβάνουμε: Περισσότερη φειδώ και υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας είναι η συνταγή για να μην καταλήγουν (τα θέματα) να αποτελούν αντικείμενο άχαρων μικροσκοπιμοτήτων.
Κι επειδή δεν θέλουμε να "μασάμε" τα λόγια μας, ένας ακροτελεύτιος λόγος:

Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 22:09

Εκλογές στην ΕΠΣΚ χωρίς Χατζηαποστόλου!

Γράφτηκε από τον

Η είδηση δεν είναι πως σε λίγες ημέρες θα έχουμε εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Κιλκίς. Η είδηση είναι πως οι εκλογές αυτές θα γίνουν χωρίς τη συμμετοχή του ιστορικού προέδρου της Ένωσης, Βασίλη Χατζηαποστόλου. Κι αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για την ΕΠΣΚ και άδικο για τον ίδιο το Βασίλη.

Ο Στέφανος Παραστατίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για αυτά που έρχονται στη (μη) συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Τσίπρας προτρέπει να προχωρήσουμε στη δημιουργία πλατιών, προοδευτικών συνεργασιών στην τοπική αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης). Ορίζει, μάλιστα, ως μέτωπο της σύγκρουσης τον νεοφιλελευθερισμό.

Κυριακή, 20 Μάιος 2018 19:35

Μας έδωσε δίκιο ο Πρόεδρος

Γράφτηκε από τον

Κι αφού ξαναθύμισε την υπεύθυνη στάση του Δήμου Παιονίας που ανταπεξήλθε, χωρίς καν την αρωγή της Πολιτείας, στο τεράστιο κύμα προσφύγων που κατέκλυσαν το δήμο (Ειδομένη, βενζινάδικα, Νέα Καβάλα) ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, συνέχισε με το μεγάλο αίτημα του δήμου για κατασκευή δρόμου διπλής κυκλοφορίας στη διαδρομή Πολύκαστρο-Χαλάστρα της ΠΑΘΕ.

Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 21:32

Γιατί αγνοούν το Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον

Πριν από ημέρες η νέα προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, Γεωργία Στρατούλη, απάντησε μέσω Αθηναϊκού Πρακτορείου στην ερώτηση που κατέθεσε παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου για την άσχημη κατάσταση του κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Τρίτη, 15 Μάιος 2018 22:28

Θέμα πολιτικού πολιτισμού

Γράφτηκε από τον

Πυρ ομαδόν κατά του "Κλεισθένη" εξαπολύουν τα δημοτικά συμβούλια (στο νομό μας και τα δυο, Κιλκίς και Παιονίας)  και σημείο αιχμής για την κριτική τους αποτελεί ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής. Που θα φέρει ακυβερνησία, όπως καταγγέλλεται.
Όπερ σημαίνει ότι παρά τα παχυλά λόγια περί ανάγκης συναινέσεων και συνεργασιών, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι αναγνωρίζουν ότι οι ίδιοι (και πιστεύουν και όλοι οι υπόλοιποι) αν και φραστικά το επιθυμούν, δεν μπορούν να συνεργαστούν.

Σάββατο, 12 Μάιος 2018 22:52

Θα το πιστέψουν όταν τον δουν!

Γράφτηκε από τον

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα μας eidisis.gr με τα σχόλια των αναγνωστών μας στο ρεπορτάζ για το δρόμο Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου.
Του πολύπαθου δρόμου που γράψαμε γι' αυτόν κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές από το 2010 τον Οκτώβριο όταν και δημοπρατήθηκε! Και ο κόσμος θα πιστέψει ότι έγινε, μόλις τον δει με τα μάτια του!

Επανορθώνουμε την ...επανόρθωση! Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεν προϊσταται νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, ώστε να ήταν υποχρεωμένη να παραιτηθεί μέχρι τις 20 Μαρτίου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε βουλευτικές εκλογές.

Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 23:38

«Καθάρισε» ο Άκης και για την Πρωτομαγιά

Γράφτηκε από τον

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, τη μικρή υποδομή που υπάρχει αλλά και τις πολλές ανάγκες αυτής της εποχής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς, Άκης Πιπερίδης, μπόρεσε να δώσει… καθαρές λύσεις!

Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 23:27

Κοσμοσυρροή στο Εργατικό Κέντρο

Γράφτηκε από τον

Θρίαμβος και σόρι για την προκαταβολική καχυποψία. Στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο δήλωσαν το αγωνιστικό τους παρών οκτώ άτομα από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου!
Κανονικός θρίαμβος δηλαδή, αφού σε προγενέστερες εκδηλώσεις δεν πατούσαν το πόδι τους ούτε καν οι του προεδρείου.

Σελίδα 1 από 511