Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 6:10:33 μμ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 22:19

Ανεξάρτητος και ο Θανάσης Καριοφύλλης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την αποχώρησή του από την παράταξη του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, ανακοίνωσε και ο σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς, Θανάσης Καριοφύλλης, μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Τσογγίδη.


«Μετά από 32 μήνες συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς, αναφέρει στη δήλωσή του, διαπιστώνω με λύπη ότι το όραμα και οι προσδοκίες που είχαμε για το δήμο μας μένουν ανεκπλήρωτες λόγω δυσλειτουργίας της δημοτικής μας παράταξης ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ.
Αυτό έχει ως συνέπεια την απαξίωση της δημοτικής μας κοινότητας, ενώ και ο ρόλος των συμβούλων κατάντησε διακοσμητικός.
Δυστυχώς, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας δεν προσπάθησε για την βελτίωση της κατάστασης, διότι πιθανόν δεν είχε την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση προς τη σωστή κατεύθυνση από τον επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχο κ. Σισμανίδη.
Ουσιαστικά η κακή λειτουργία της παράταξης της πλειοψηφίας και στην Δημοτική Κοινότητα είναι εντεταγμένη στη γενικότερη παθογένεια του συνδυασμού ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ. Για τους λόγους αυτούς σεβόμενος τον εαυτό μου και τους συνδημότες μου, αποχωρώ από την παράταξη αυτή και καθίσταμαι ανεξάρτητος σύμβουλος, συνεχίζοντας να προσπαθώ για το καλύτερο για τους συμπολίτες και τον τόπο μας».

 

Άλλος ο αποδέκτης

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς λάβαμε ανακοίνωσή της - απάντηση σε πρωτοσέλιδο θέμα άλλης τοπικής εφημερίδας (ΜΑΧΗΤΗΣ).  Προφανώς και δεν την δημοσιεύουμε για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αφού αναφέρεται σε άλλη εφημερίδα.

 

 

Στρατιωτικές κατοικίες
στην πρώην Μεραρχία
Το θέμα για το οποίο πρώτοι είχαμε γράψει, την κατασκευή στρατιωτικών κατοικιών στο χώρο της πρώην VI Μεραρχίας, στην είσοδο της πόλης, έφερε ως ερώτημα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο Παύλος Τονικίδης, σημείωνοντας πως χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του Κιλκίς, αφού εκεί αναμένονταν να γίνουν δημόσια κτήρια (Δικαστικό Μέγαρο, Λύκειο, ΚΤΕΛ).
«Εγκλημα» το χαρακτήρισε και ο Γιάννης Φαχουρίδης και ζήτησε να σταματήσει άμεσα η κατασκευή. «Ξοδεύουν μισό εκατομ. για προεκλογικούς λόγους, αγνοώντας το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο», τόνισε.
Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δημητριάδης απαντώντας λίγο μετά ανέφερε πως από το χώρο της πρώην Μεραρχίας είχε δοθεί μόνο το μισό οικόπεδο και οι εργασίες που γίνονται είναι νόμιμες.
Αυτό επιβεβαίωσε και η π. αντιδήμαρχος Εργων και νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Ελένη Αναστασιάδου, τονίζοντας πως οι αλλαγές στο χώρο αυτό έγιναν στο …μιλητό και όχι στα χαρτιά!

 

Ο Λόφος θα ανοίξει
Την εξέλιξη με το κλειστό –εδώ και χρόνια- δημοτικό αναψυκτήριο στο Λόφο του Κιλκίς ζήτησε να μάθει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καραμπίδης, ένα θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία.
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αιμίλιος Νικολαΐδης, απάντησε πως είναι σε εξέλιξη δικαστική διαμάχη του δήμου με τον προηγούμενο ενοικιαστή και αυτός είναι και ο λόγος που ακυρώθηκε η μίσθωση που έγινε πρόσφατα. «Εμείς είμαστε έτοιμοι ως δήμος να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση με το που δοθεί το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης», ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα αποστολή ...αγάπης Κατόπιν εορτής... »