Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 10:09:38 πμ
Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 21:45

Είναι ο φασισμός, ηλίθιε!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εικόνες ντροπής είχαμε το πρωί της Δευτέρας στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη να χειροδικεί κατά του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Δένδια, που τόλμησε να περάσει μπροστά από τον χρυσαυγίτη την ώρα που αυτός μιλούσε.
Υπάρχει κανείς που ακόμη απορεί για τη συμπεριφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή. Η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: «Είναι ο φασισμός, ηλίθιε», κατά πως θάλεγε και ο Μπιλ Κλίντον.
Οσοι με την ψήφο τους στέλνουν χρυσαυγίτες στη Βουλή, στην ουσία ταυτίζονται και επιβραβεύουν αυτού του είδους τις φασιστικές συμπεριφορές.
Δικαιολογία δεν υπάρχει.

Τελεία και παύλα!

 

Υπέρ τρίτου δήμου
με έδρα τη Γουμένισσα
ο πρώην βουλευτής
Θεόδωρος Πασσαλίδης
Τη συμπαράσταση και τη συναντίληψη του πρώην βουλευτή Θεόδωρου Πασσαλίδη για δημιουργία τρίτου δήμου στο νομό με έδρα τη Γουμένισσα έχει η συντονιστική επιτροπή που συστάθηκε και λειτουργεί ήδη από το 2012.
Ο πρώην  βουλευτής μάλιστα τοποθετήθηκε θετικά υπέρ της πρότασης  σε ανοιχτή ομιλία του στη Γουμένισσα από τις 8 Μαΐου 2010 και τώρα πλέον ενόψει της αναθεώρησης του "Καλλικράτη" τονίζει ότι "πιστεύω αυτήν την φορά το αίτημα της συντονιστικής επιτροπής που εκφράζει τις απόψεις των κατοίκων της γύρω περιοχής για ίδρυση τρίτου δήμου με έδρα τη γουμένισσα να γίνει αποδεκτό από το Υπουργείο Εσωτερικών"

Αμεσα αντέδρασε
ο δήμος Κιλκίς
Αμεση υπήρξε η αντίδραση του δήμου Κιλκίς στο σχόλιό μας για την ανάγκη να κοπούν τα χόρτα στην παραλιακή ζώνη του οικισμού της Δοϊράνης, στην περιοχή του πάρκου και του Μουσείου Λίμνης.
Ο δήμος έστειλε συνεργείο και έκοψε τα χόρτα στην περιοχή, κάτι που έπρεπε βεβαίως να γίνει πριν την Πρωτομαγιά και πριν τα σχολεία προγραμματίσουν τις ημερήσιες εκδρομές τους.
***
Είναι καιρός ο δήμος Κιλκίς να δώσει πνοή στο Μουσείο Λίμνης, το οποίο παρά την πρόσφατη ανακαίνισή του παραμένει κλειστό.
Αν ο δήμος κρατά κάθε χρόνο ανοιχτό το Μουσείο Μάιο και Ιούνιο και αυτό το προβάλλει σε όλες τις σχολικές μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι σίγουρο πως για δυο μήνες η Δοϊράνη θα είναι τόπος επίσκεψης για χιλιάδες μαθητές, συνδυάζοντας το Μουσείο με ξενάγηση-ενημέρωση για τη λίμνη, με την ύπαρξη του Τελωνείου και των μνημείων των Βαλκανικών πολέμων και του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H …τρόικα του ΣΥΡΙΖΑ Τρεις κι ο κούκος! »