Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 3:16:29 πμ
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 22:39

Επιτέλους, βρήκε στέγη η Αρχαιολογική Υπηρεσία του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ύστερα από - πόσους άραγε;- άγονους διαγωνισμούς για τους οποίους μάλιστα και ενημερώσαμε, ο τελευταίος απέβη καρπερός. Και η Αρχαιολογική θα στεγαστεί στο κέντρο - επίκεντρο της πόλης τους Κιλκίς, επί της 21ης Ιουνίου γωνία Καμπάνη στην πολυκατοικία που είναι διαγωνίως έναντι της Πλατείας Ειρήνης.


Άντε καλορίζικοι και στεριωμένοι.

 

Και η Εφορία ψάχνει στέγη
Και μια περί της ευτυχούς κατάληξης της στέγασης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας να ενημερώσουμε ότι στέγη και μεγάλη μάλιστα- 992 τ. μ. μαζί με βοηθητικούς και αποθήκες κ.ο.κ.- αναζητεί και η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία ή γνωστότερη και ως Δ.Ο.Υ. ή πασίγνωστη ως Εφορία.
Η μίσθωση του οικήματος στο οποίο στεγάζεται επί έτη κάμποσα έχει λήξει από καιρό, δόθηκαν παρατάσεις και πλέον η κατά νόμο αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία προκήρυξε διαγωνισμό για εξεύρεση στέγης. Μάλιστα στο διαγωνισμό που προκηρύχτηκε αρχές Γενάρη και την 1 Μαρτίου, θα διεξαχθεί η δημοπρασία στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, αναφέρονται ορισμένες κρίσιμες λεπτομέρειες. Η μίσθωση θα είναι 12ετής, το ακίνητο μπορεί να είναι αποπερατωμένο ή ημιτελές ή υπό ανέγερση και να παραδοθεί έτοιμο προς χρήση στο δημόσιο, μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί.
Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσόν των 3.200 ευρώ, σταθερό για μια τριετία και αναπροσαρμοζόμενο κατά τα νόμιμα.