Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 1:23:20 πμ
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 20:38

H …τρόικα του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς παραβρέθηκε, με την ευκαιρία της συζήτησης του θέματος των μεταλλείων στα Κρούσια, η …τρόικα του ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς.
Ποιοι αποτελούν την …τρόικα του κόμματος; Θα το καταλάβατε από την φωτογραφία, είναι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό -και καλοί φίλοι μεταξύ τους- όρθιοι από αριστερά: Αρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Βιδιαδάκης και Αναστάσιος Κεσίδης.

***
Πάντως, είναι πολιτικά ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Αυτοδιοίκησης στο νομό Κιλκίς και προφανώς αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί, γιατί μιλάμε για το κυβερνητικό κόμμα και πάντα ο χώρος της Αυτοδιοίκησης θεωρούνταν προνομιακός για την Αριστερά.
Οι επιλογές που έγιναν από το ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο του Κιλκίς αποδείχθηκαν πολιτικά λανθασμένες και τα στελέχη του κόμματος είναι σε αναζήτηση λύσεων.

***
Ο Αρης Παπαδόπουλος, διευθυντής της Πρωτοβάθμιας, θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια πολύ καλή επιλογή, έχοντας πολύτιμη εμπειρία στο χώρο της διοίκησης, του συνδικαλισμού, της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, με πρόσθετη προίκα την εντιμότητα και το ήθος του. Κι αν στις προηγούμενες εκλογές είχε επιλεγεί, τότε τα πράγματα θάταν σήμερα πολύ διαφορετικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επίσκεψη εργασίας Είναι ο φασισμός, ηλίθιε! »