Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 2:23:39 μμ
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 20:45

Οι προτάσεις Παζαρτζικλή

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάντα καίριος στις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Στην τελευταία ο δημοτικός σύμβουλος που διακρίθηκε για τα σημαντικά ζητήματα του δήμου που θέτει πάντα στις συνεδριάσεις, αναφέρθηκε:
Στην ανάγκη αύξησης του ορίου των 12.000 ευρώ σε άτομα με αναπηρία προκειμένου να απολαμβάνουν την έκπτωση 50% στα τιμολόγια της ΣΕΥΑ, επικαλούμενος και το παράδειγμα του Δήμου Καβάλας, όπου ο όριο είναι 25.000 ευρώ.


Στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων για τα αδέσποτα σκυλιά, με αφορμή επιθέσεις σκύλων σε μικρά παιδιά και μάλιστα σε παιδικές χαρές του δήμου..
Και, τέλος, ζήτησε και ευχήθηκε η αρξάμενη προεκλογική περίοδος στο δήμο Κιλκίς να κυλήσει ομαλά, με εμπέδωση κλίματος πολιτικού πολιτισμού χωρίς ακραίες συμπεριφορές, όπως στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ώστε οι δημότες απερίσπαστοι από αχρείαστες εντάσεις να κρίνουν το ουσιαστικό έργο και το πρόγραμμα ενός εκάστου των υποψηφίων.
Διαφωνεί κανείς;

 

Ποιος παρήγγειλε τη Δημοσκόπηση;
Σούσουρο δημιουργήθηκε στο Κιλκίς από την δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στα μισά της περασμένης εβδομάδας με ερωτήσεις που στόχευαν κυρίως στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και παρεμπιπτόντως και στις δημοτικές.
Το ενδιαφέρον έγκειται στην καταμέτρηση της δημοφιλίας ενός εκάστου των φερόμενων ως υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Και εξ αυτού βάσιμα προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο παραγγελιοδόχος κινείται στο χώρο αυτό, αν δεν είναι το ίδιο το ΚΙΝ.ΑΛ.
Ακούγονται πολλά, αλλά προφανώς και κανείς δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητα του παραγγελιοδόχου, ιδιαίτερα μάλιστα αν οι μετρήσεις δεν ...βγαίνουν.
Με την ευκαιρία: Ετούτη η ιστορία με τους σίγουρους τέσσερις, μάλλον αρχίζει να ενοχλεί κόσμο. Πρώτον επειδή καμιά κομματική διαδικασία δεν έχει τελειώσει. Και δεύτερον επειδή καμιά επίσημη ανακοίνωση από κάποιο κομματικό όργανο δεν υπήρξε.
Επομένως, ας κρατήσουν μικρό καλάθι ορισμένοι. Ιδιαίτερα όταν η όλη διαδικασία υπενθυμίζει το καθεστώς χαλαρής συνομοσπονδίας που επικρατεί στο ΚΙΝ.ΑΛ.