Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 1:28:17 πμ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 20:19

Ούτε καν μελέτη… για το Δικαστικό

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για να αντιληφθείτε πως δουλεύει ή μας «δουλεύει» το δημόσιο, ιδού τι αναφέρουν τα σίνια των Κτηριακών Υποδομών» της εταιρείας δηλαδή στην οποία ανατέθηκαν οι μελέτες για το Δικαστικό.
Λένε οι ίδιοι: Τον Οκτώβριο του 2014 μας ανατέθηκε η μελέτη για το κτήριο της Μητρόπολης.


Ύστερα από 14 μήνες στείλαμε ενημερωτικό σημείωμα στον Υπουργό και του είπαμε ότι θα χρειαστεί μια μελέτη για το κτήριο και υπολογίζουμε το κόστος μεταξύ 800 χιλιάδων έως ένα εκατομμύριο ευρώ.
Δηλαδή χρειάστηκαν κάμποσες αυτοψίες στελεχών της εταιρείας στο Κιλκίς να δουν το κτήριο και 14 μήνες, όχι για να συντάξουν μελέτη, αλλά να στείλουν ένα ενημερωτικό σημείωμα.
Έτσι εξηγείται και γιατί πέρασαν 30 χρόνια αφότου το αίτημα του νομού για Δικαστικό Μέγαρο παραμένει …αίτημα.

 

Να έχει μαζί του τον φάκελο
Τέλος πάντων, σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα Μαρτίου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θέλει να επισκεφθεί το Κιλκίς για να κάνει αυτοψία και ο ίδιος.
Καλώς να ορίσει. Και άμποτε να πιάσει τόπο η επίσκεψή του.
Πάντως ως μια πρώτη κίνηση θα μπορούσε να εξευμενίσει τους Κιλκισιώτες φέρνοντας μαζί του και κείνον τον ρημαδοφάκελο  του έργου του δημοτικού σταδίου.
Ένα χρόνο τώρα τον ζητάει ο Δήμος Κιλκίς από τη ΓΓΑ και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Ούτε το ολοκλήρωσαν το έργο, ούτε το παραδίνουν για να το ολοκληρώσει με ίδιους πόρους ο δήμος.
Αν μάλιστα προνοήσει να βρει εκείνα τα 300 χιλιάρικα του Χριστοδουλάκη για τα έργα στο στάδιο, που έκαναν φτερά, τότε μέχρι και επίτιμο δημότη τον ανακηρύσσουμε.

 

Δημόσιος απολογισμός
Δημήτρη Σισμανίδη
Ο Μάρτιος θάναι ένας μήνας σημαντικός για την Αυτοδιοίκηση, μιας και θα βρεθούμε στα μισά της θητείας των δημοτικών αρχών και θα έχουμε αλλαγές σε προέδρους δημοτικών συμβουλίων και αντιδημάρχους.
Στο δήμο Κιλκίς οι αλλαγές αυτές θα έχουν πρόσθετη σημασία, μιας και θα ανακοινωθούν οι επιλογές του δημάρχου για τους νέους στενούς του συνεργάτες και θα μετρηθούν και οι αντιδράσεις της «εσωπαραταξιακής αντιπολίτευσης». Το μήνα αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, θα έχουμε και το δημόσιο απολογισμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, και της παράταξής του, σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στα καζίνο όμως και με τα πόδια Προς γνώσιν ... »