Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, 11:37:37 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 23:23

Επιχειρήσεις «σκούπα» από τη ΔΕΗ

Γράφτηκε από τον

Σε επιχειρήσεις «σκούπα» κατά των κακοπληρωτών της θα προχωρήσει σε λίγες ημέρες η ΔΕΗ, με στόχο να γεμίσει τα άδεια της ταμεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΔΕΗ θα ξεκινήσει τις επιχειρήσεις της στην Κεντρική Μακεδονία από όμορο νομό, συγκεντρώνοντας δυνάμεις και προσωπικό από όλη την περιφέρεια. Μέσα σε μια εβδομάδα θα «σαρώνει» όλο το νομό, κατεβάζοντας διακόπτες ακόμη και για οφειλές κάτω των 500 ευρώ, εντοπίζοντας και κυνηγώντας τις ρευματοκλοπές και πάει λέγοντας.
Εννοείται πως σύντομα θα έρθει και η σειρά του νομού μας για μια επιχείρηση «σκούπα». Μην πείτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε, για να λάβετε τα μέτρα σας και να συνεχίσετε να έχετε το φως σας;

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 20:34

Λογική κατάληξη του κατήφορου ο πάτος

Γράφτηκε από τον

Άιντε να εκτεθεί στην ΔΕΘ και το καζίνο της Γευγελή για να πιάσουν σειρά οι επόμενοι. Διότι συνωστίζονται οι οδοντίατροι των Σκοπίων, τα καφέ της Γευγελή, τα κρεοπωλεία,..

Κυριακή, 27 Αύγουστος 2017 21:37

Οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τελικά το ψάξαμε περισσότερο και με τη βοήθεια του εξαίρετου διευθυντή του Επιμελητηρίου Γιώργου Ηλιάδη έχουμε τα πλήρη στοιχεία.
Μακροβιότερος πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξακολουθεί να παραμένει ακόμα ο πρώτος πρόεδρός του Χρήστος Σακαρίδης.  Διετέλεσε πρόεδρος από την σύσταση του Επιμελητηρίου στις 16 Ιουνίου 1981 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 1997.
Τον διαδέχτηκε ο αείμνηστος Βασίλειος Σεργιαννίδης από την 1-1-1998 μέχρι τις 31 -12-2001.

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 22:24

Εκείνο το έρμο το Δικαστικό...

Γράφτηκε από τον

Κυριαρχεί στην επικαιρότητα ο Σταύρος Κοντονής, λόγω της διένεξης που σημειώθηκε αναφορικά με τη συμμετοχή της χώρας σε εκδηλώσεις που οργανώνει η προεδρία της Εσθονίας.
Επειδή όμως πέραν των διεθνών υπάρχουν και τα τοπικά μας θέματα, να θυμίσουμε στον Υπουργό Δικαιοσύνης ότι σε τρεις εβδομάδες εκπνέει η προθεσμία του εξάμηνου για τη μεταφορά των υπηρεσιών της Δικαιοσύνης στο τετραόροφο της Μητρόπολης (πρώην εκκλησιαστικό λύκειο).

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 21:55

Υπέρ πεζόδρομου ο Χρ. Ανδρεανίδης

Γράφτηκε από τον

Ο κ. Χρήστος Ανδρεανίδης τάσσεται αναφανδόν υπέρ της άμεσης πεζοδόμησης της 21ης Ιουνίου. Αναφέρει:  
Συνεχίζουμε σταθερά να είμαστε η μόνη πόλη χωρίς δικαστικό μέγαρο και χωρίς πεζόδρομο τον κεντρικό της δρόμο. Χαιρετίζω την αναγγελία της πεζοδρόμησης της 21ης Ιουνίου από φανάρι σε φανάρι.

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 21:29

Πουτιν...όφρονες

Γράφτηκε από τον

Ε, δεν υπάρχει πια καμιά αμφιβολία... Διαφέρουμε ως λαός - τζάμπα αυτοδιαφημιζόμαστε ως περιούσιος; από τους λοιπούς συγκάτοικούς του κόσμου ετούτου. Σε έρευνα του Ερευνητικού Κέντρου Ρew που σφυγμομέτρησε τις διαθέσεις και ανησυχίες του κόσμου σε θέματα διεθνών σχέσεων, οι τρεις τους τέσσερις πολίτες του μάταιου ετούτου κόσμου δεν εμπιστεύονται τον Πούτιν. Μόλις το 27%, ένας στους τέσσερις δηλαδή, έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ρώσου προέδρου.

Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 20:59

Σκάψε σκάψε, τίποτα δεν μένει!

Γράφτηκε από τον

Χώρα – μπανανία η Ελλάδα και θα πρέπει διαρκώς να το αποδεικνύουμε. Αυτή η ιστορία με τις αλλεπάλληλες τομές – κοψίματα στα οδικά δίκτυα των πόλεων και των οικισμών δεν έχει τελειωμό. Στις βόρειες χώρες της Ευρώπης, που πολλές φορές περιγελούμε επικαλούμενοι τον αρχαιοελληνικό μας πολιτισμό, όταν είναι να επεκτείνουν έναν οικισμό, εδώ και δεκαετίες κάνουν το πολύ απλό: πριν αρχίσει η ανοικοδόμηση δημιουργούν υπογειοποιημένα όλα τα απαραίτητα δίκτυα για το νερό, την αποχέτευση, το ρεύμα, τις επικοινωνίες, το φυσικό αέριο και πάει λέγοντας. Στη συνέχεια ασφαλτοστρώνουν και τελευταία κατασκευάζονται και οι οικοδομές.

Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 14:12

Ευρύτερη αναβάθμιση - ασφαλτόστρωση της Μεγ. Αλεξάνδρου

Γράφτηκε από τον

Άξια επαίνου η παρέμβαση της δημοτικής αρχής Κιλκίς να ασφαλτοστρώσει τμήμα της  οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, ιδιαίτερα σε σημείο διασταύρωσης όπου υπήρχε και απότομη υψομετρική διαφορά.

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 12:43

Τα δικά μας αδέσποτα είναι φιλειρηνικά

Γράφτηκε από τον

Πληροφορούμεθα κατ' αυτάς, όπως θα γράφαμε πριν 100 χρόνια, ότι ο δήμος Σερρών ύστερα από δυο περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε πολίτες το περασμένο Σάββατο, να μαζέψει όλα τα αδέσποτα που κυκλοφορούν σε αγέλες στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης.

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 20:13

Τα δικά μας αδέσποτα είναι φιλειρηνικά

Γράφτηκε από τον

Πληροφορούμεθα κατ' αυτάς, όπως θα γράφαμε πριν 100 χρόνια, ότι ο δήμος Σερρών ύστερα από δυο περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε πολίτες το περασμένο Σάββατο, να μαζέψει όλα τα αδέσποτα που κυκλοφορούν σε αγέλες στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης.
Τα δικά μας αδέσποτα ως γνωστόν είναι ειρηνικά, δεν κυκλοφορούν κατά αγέλες, αλλά κατά μόνας και δεν επιτίθενται σε  ανθρώπους.
Οπότε γιατί να ευχηθούμε "και στα δικά μας"; Μπορεί να παρεξηγηθεί η ευχή και να εκληφθεί ως παραίνεση στα αδέσποτα να μοιάσουν στα σερραϊκά. Που δαγκώνουν τα άτιμα.