Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, 2:48:23 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 20:32

Άρες μάρες...!

Γράφτηκε από τον

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αθ. Βαρδαλής και Ιωάννης Δελής κατέθεσαν ερώτηση στα μέσα Δεκεμβρίου 2016 προς τους  Υπουργούς  παιδείας και Εσωτερικών για το ζήτημα του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.
Διαβάστε τις απαντήσεις και κρίνετε μόνοι σας.
Το Υπουργείο Εσωτερικών στις 6 Φεβρουαρίου απάντησε πως διαβίβασε τα ερωτήματα στο Δήμο Κιλκίς και στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και μόλις λάβει απαντήσεις θα ενημερώσει τους βουλευτές.

Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 21:08

Ποιος πληρώνει; Μα φυσικά, εμείς!

Γράφτηκε από τον

Φίλος αυτοδιοικητικός παράγοντας όταν διάβασε την είδηση που αποκαλύψαμε, για το «πάγωμα» της δημιουργίας του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης Προσφύγων στο Χωρύγι, αναρωτήθηκε: «Και τα τεράστια έξοδα που έγιναν στο χωράφι που νοίκιασαν ποιος θα τα πληρώσει;»
«Μα φυσικά, εμείς», του απαντήσαμε.
«Μα είναι σκάνδαλο», συνέχισε…

Κυριακή, 02 Απρίλιος 2017 22:33

Σε Νατοϊκή μονάδα ο Γκουντενούδης!

Γράφτηκε από τον

Σε Νατοϊκή μονάδα προσκλήθηκε ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Η πρόσκληση δεν αφορούσε την παρακολούθηση κάποιας Νατοϊκής άσκησης, τύπου «πως βομβαρδίζουμε το Βελιγράδι», αλλά τη συμμετοχή του σε ημερίδα για το προσφυγικό.
Βλέπετε, η εμπειρία της Ειδομένης και η άκρως πετυχημένη αντιμετώπιση του δήμου Παιονίας της τεράστιας προσφυγικής κρίσης, δίνει το δικαίωμα στο δήμαρχο Παιονίας και να περηφανεύεται για τη δράση του δήμου και την στάση των κατοίκων του, όσο και να παραδίδει …τεχνογνωσία για τη διαχείριση (προσφυγικών) κρίσεων.
Μέχρι και υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής τον βλέπουμε στην επόμενη κυβέρνηση!

Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 21:11

Οι "Κτηριακές Υποδομές" θα αποφανθούν

Γράφτηκε από τον

Οι υπηρεσίες του Κιλκίς είναι αναρμόδιες να γνωματεύσουν υπεύθυνα για τη στατική επάρκεια των σχολικών κτηρίων κι έτσι το θέμα που ανάκυψε με το κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, όπου μαθητές και γονείς ζητούν  υπεύθυνη γνωμάτευση με αφορμή ρηγματώσεις που εμφανίστηκαν στους τοίχους, παραπέμφθηκε από το δήμο Παιονίας στην εταιρεία "Κτηριακές Υποδομές α.ε." που έχει παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 20:37

Εμπρός της γης οι κολασμένοι

Γράφτηκε από τον

Ξυπνήστε, προσκαλούσαν τους πολίτες 20-30 άτομα της "Ελλήνων Συνέλευσις" του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Μαρτίου στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.
Να ξυπνήσουμε δηλαδή για να διεκδικήσουμε τα 600 δισ. του Σώρρα που τα έχει διαθέσει υπέρ του ελληνικού χρέους και η Πολιτεία, όλες οι κυβερνήσεις δηλαδή, αρνούνται να το δεχθούν!

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 15:05

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος…

Γράφτηκε από τον

Τι μας είπε ο κ. Κοντονής; Πως ένα πρωί ξύπνησε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης και καθώς του περίσσευαν τα χρήματα, πήγε στο Υπουργείο Αθλητισμού και ενώ γνώριζε πως υπάρχει πίστωση 300.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου των κερκίδων στο δημοτικό στάδιο, είπε στις υπηρεσίες: Χάρισμά σας τα λεφτά, λεφτά υπάρχουν στο Δήμο Κιλκίς, δώστε μου το έργο να το τελειώσω εγώ με χρήματα των δημοτών μου. Και τα 300 χιλιάρικα του Χριστοδουλάκη κάντα ότι θέλεις. Στείλτα στη Ζάκυνθο βρε υπουργέ…

Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 20:25

Δεν είχε ψιλά να χαλάσει από ….δισεκατομμύρια

Γράφτηκε από τον

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση οχτώ μηνών για απάτη ύψους 150.000 ευρώ ο Αρτέμης Σώρρας και τώρα τον καταζητεί η αστυνομία. Η καταδίκη του έγινε σε πρόσφατο δικαστήριο ύστερα από μήνυση του κουμπάρου του .
Το ερώτημα γιατί χρειάστηκε να υποκλέψει 150 χιλιάδες ενώ «διαθέτει» 600 δις και βάλε για να σώσει την χώρα δεν θα απασχολήσει τους φίλους του (και στο Κιλκίς). Προφανώς χρειαζόταν ρευστό και δεν μπορούσε να ….χαλάσει τα δισεκατομμύριά του.

Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 20:55

Εχει πολλούς φίλους η Ντίνα!

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε για τη δικαίωση της Ντίνας Συμεωνίδου, με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να βγει αντισυνταγματικός ο νόμος για την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης, και η είδηση έγινε… viral στην ηλεκτρονική μας έκδοση.
Μέσα στο πρώτο 48ωρο είχε κοντά 5000 χτυπήματα με δεκάδες θετικά μηνύματα. Πρώτη στα μόρια ήταν η Ντίνα Συμεωνίδου για τη θέση του διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και απ’ ότι φαίνεται είναι πρώτη και σε φίλους!

Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 21:16

Σκληρός ο Φαχουρίδης με το …παρακράτος

Γράφτηκε από τον

Πήρε ανάποδες ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φαχουρίδης με την απάντηση που έστειλε στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο επενδυτής που αγόρασε το ξενοδοχείο στις Μουριές και «φιλοξενεί» περισσότερους από 200 πρόσφυγες.
«Απαντά ο επενδυτής πως δεν έκανε συμφωνία με το κράτος, μα ακόμη χειρότερα, έκανε με το παρακράτος», τόνισε ο Φαχουρίδης και αναφέρθηκε στον (παρακρατικό) ρόλο που παίζουν οι ΜΚΟ στο προσφυγικό ζήτημα, μιλώντας με τα χειρότερα γι’ αυτές.

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 19:41

Το ξεχείλωσαν

Γράφτηκε από τον

Αναμφίβολα προβλέπεται εκ του νόμου και κάθε σχετική πράξη είναι νόμιμη. Αλλά φέτος το ξεχείλωσαν οι δήμαρχοι του νομού.
Πέντε δημοτικούς συμβούλους όρισε ως εντεταλμένους συμβούλους του ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης και έξι ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης.