Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, 10:27:13 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 20:53

Την έκαναν όλοι τη... δουλειά τους

Γράφτηκε από τον

Έχουν το δίκιο τους οι καταστηματάρχες όταν καμιά φορά – εξαιτίας κυρίως  αλληλοκαταγγελιών- καλούνται να ξηλώσουν απλές κατασκευές (ανεμοθωράκια) ή για επιλεκτική εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος.
Τα γράψαμε κι άλλοτε με αφορμή διαμαρτυρίες τους στο δημοτικό συμβούλιο.

Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 19:50

Περί σημαίας

Γράφτηκε από τον

Εχει γίνει μέγα θέμα στο διαδίκτυο, το γιατί στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας είχαν κολλήσει επάνω στην Ελληνική σημαία την φωτογραφία του Μητσοτάκη!
Είδε κάποιος μια φωτογραφία, έκανε ένα σχόλιο και μετά το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ πήραν φωτιά… Εγκαλώντας μάλιστα τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Αδωνι Γεωργιάδη, ομιλητή της εκδήλωσης, για τα …πατριωτικά του αισθήματα!

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 22:14

Ευαισθησία

Γράφτηκε από τον

Ευαισθησία
Θα θυμάστε το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε πριν δυο μήνες για τις άθλιες συνθήκες ζωής μιας μάνας με το γιό της στην Αντιγόνεια.
Χαιρόμαστε διότι επιδείχθηκε ευαισθησία, κινητοποιήθηκαν κάποιοι και η μάνα βρίσκεται ήδη στο Γηροκομείο Κιλκίς, ενώ εντός των ημερών θα φιλοξενείται εκεί και ο γιος της.
Μακάρι κάθε που γράφουμε για κάποιο εξόφθαλμο πρόβλημα ή αδικία να επιδεικνύεται ανάλογη κινητοποίηση.

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 20:32

Τυχερή η Φύσκα

Γράφτηκε από τον

Οι αγρότες σιτοπαραγωγοί της Φύσκας που η σοδειά τους  καταστράφηκε  από την κακοκαιρία τον περασμένο καλοκαίρι θα αποζημιωθούν προσεχώς. Τον ερχόμενο μήνα, όπως δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά στη Βουλή.

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 23:27

Θέρμανση με… δόσεις

Γράφτηκε από τον

Κρυοπαγήματα θα πάθουν οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μιας και το μεγάλο κτήριο θερμαίνεται με… δόσεις και για λιγοστές ώρες. Το πετρέλαιο είναι λιγοστό και αποφασίστηκε η κεντρική θέρμανση να περιοριστεί. Ετσι, τα ηλεκτρικά σώματα ανάβουν στα πόδια των εργαζομένων για ν’ αντιμετωπιστεί το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 21:12

Αυτοσαρκασμός

Γράφτηκε από τον

Με ρωτάνε κι εμένα οι δημοσιογράφοι, όταν καμιά φορά βρίσκομαι στην τηλεόραση – ξέρετε σπάνια βρίσκομαι εγώ στην τηλεόραση, σήμερα ήμουν άρρωστος γι’ αυτό δεν βγήκα, αύριο πρωί πρωί θα είμαι στον Αυτιά…
Κάπως έτσι αυτοσαρκάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το Σάββατο στο Κιλκίς στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ.
Και δοθέντος ότι καθημερινά βρίσκεται στα κανάλια, ο σαρκασμός έπιασε τόπο. Ο κόσμος αχνογέλασε. Οντως την Κυριακή ήταν στον... Αυτιά!

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 21:13

Κακή αρχή

Γράφτηκε από τον

Από το λεκανοπέδιο Μουριών τηλεφώνησαν πολίτες και εξέφρασαν την ανησυχία τους, διότι, όπως είπαν, καταγράφηκαν ήδη οι πρώτες απόπειρες κλοπών από πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν σε  ξενοδοχείο της περιοχής.
Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, αλλά το καταγράφουμε αφού επέμειναν  οι καταγγέλλοντες πολίτες.
Κι επειδή δεν είναι αυτή μια καλή αρχή, ας ενταθεί η αστυνόμευση της περιοχής.

Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 21:11

Σύλλογοι του... εξωτερικού!

Γράφτηκε από τον

Εχει γίνει συνήθειο και …μόδα πια, πολλοί σύλλογοι να πραγματοποιούν τις εκδρομές τους, ακόμη και μονοήμερες, στο εξωτερικό για βόλτα ή για ψώνια!
Φανταστείτε δηλαδή αυτή η χώρα να μη βρίσκονταν σε οικονομική κρίση, να μη χρειάζεται έστω και το τελευταίο ευρώ των πολιτών και των φορέων της.

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 21:57

Μας “δουλεύει” και ο Μουζάλας!

Γράφτηκε από τον

Σε ερώτηση του ΚΚΕ για την ανεξέλεγκτη και χρυσοπληρωμένη λειτουργία των ΜΚΟ στους προσφυγικούς καταβολισμούς απάντησε προχθές στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός κ. Μουζάλας και τι είπε;
«Ναι, έχετε δίκιο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη λειτουργία των ΜΚΟ»!

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 20:59

Να τα λέμε όλα

Γράφτηκε από τον

Ακούσαμε εκτεταμένη γκρίνια  και διαμαρτυρίες δημοτών για την ετοιμότητα του δήμου να αντιμετωπίσει τον χιονιά. Κι όντως έχουμε την εντύπωση ότι τουλάχιστον στην ρίψη αλατιού θα μπορούσαν όλα να γίνουν αποτελεσματικότερα.
Σε έναν αγροτικό νομό αν είχαν ειδοποιηθεί έγκαιρα οι κάτοχοι γεωργικών μηχανημάτων (σπαρτικών μηχανών) που εύκολα αντί σπόρων μπορούν να ρίχνουν αλάτι σε δρόμους, η επιχείρηση καθαρισμού των δρόμων και η αποφυγή του πάγου  θα ήταν ευχερέστερη και ταχύτερη.
Και είναι αυτό ένα απλό παράδειγμα που το επισήμαναν πολλοί αναγνώστες μας.