Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 3:40:47 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 20:44

Σύντομα η απόφαση για την κεραία

Γράφτηκε από τον

Εκδικάστηκε τελικά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν στα Δικαστήρια του Κιλκίς οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής Δεκαπέντε Μαρτύρων κατά της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, για την κεραία που αυτή εγκατέστησε παράνομα απέναντι από τα σχολεία, καμουφλαρισμένη ως καμινάδα.
Η απόφαση, που με αγωνία περιμένουν μαθητές, γονείς και κάτοικοι της περιοχής, θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες.

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 22:57

Δημόσιος λειτουργός- υπόδειγμα

Γράφτηκε από τον

Η είδηση πέρασε στα "ψιλά" των εφημερίδων αλλά μόνο "ψιλή" δεν είναι. Αναφερόμαστε στην ίδρυση τμήματος τυροκομίας στον ΟΑΕΔ Κιλκίς, ενός τμήματος απολύτως συγχρονισμένου με τις παραγωγικές ανάγκες του νομού.

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 22:45

Συμπεριφορά αξιοζήλευτη

Γράφτηκε από τον

Να και μια ευχάριστη καταγραφή: Τηλεφώνησε την περασμένη Παρασκευή ο φίλος Γιώργος Λασκάκης, κτηνοτρόφος και πρόεδρος του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων Κιλκίς. "Γράψε σε παρακαλώ έναν καλό λόγο για κάτι που διαπίστωσα ο ίδιος με τα μάτια μου"
Και τι είδες Γιώργο;
Χθες (την Πέμπτη) τηλεφώνησα στην αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κατερίνα Ζιούτα - Γιαννακούλα και την ενημέρωσα ότι δίπλα στον επαρχιακό δρόμο Λεβεντοχωρίου - Μαυρονερίου κάποιοι πετούν σκουπίδια κι έχει δημιουργηθεί μια παράνομη χωματερή. Κάντε κάτι, την παρακάλεσα.

Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 22:01

Ανάμεσα Μέσι και Ρονάλτο!

Γράφτηκε από τον

Το καφέ La Bombonera o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το θεωρεί γουρλίδικο. Είχε κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος σ’ αυτό και όπως είπε, ήταν η συγκέντρωση που τους έδωσε το μήνυμα πως κάτι αλλάζει στην καμπάνια του, πως έρχονται θετικά μηνύματα.
Γι’ αυτό και ζήτησε η βόλτα του στην πόλη του Κιλκίς να καταλήξει στο καφέ. «Ήμουν υποψήφιος πρόεδρος, επέστεψα ως πρόεδρος και με τη βοήθεια του Θεού θα ξανάρθω ως Πρωθυπουργός», ήταν τα λόγια του κ. Μητσοτάκη στο κλείσιμο της κουβέντας του με τους συγκεντρωμένους στο καφέ.

Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 21:07

Παλιά χρέη

Γράφτηκε από τον

Χωρίς ιδιαίτερη ένταση κύλησε η τελευταία συνεδρίαση (μάλλον η διπλή συνεδρίαση) του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς την περασμένη Τετάρτη.
Η πρώτη συνεδρίαση ήταν αφιερωμένη στην ψήφιση του ισολογισμού - απολογισμού 2016. Η σημαντικότερη ένταση εκ μέρους της μειοψηφίας  προβλήθηκε από τον δημ.  σύμβουλο και λογιστή Σάκη Τριανταφυλλίδη που ζήτησε να απαλειφθούν απαιτήσεις του δήμου από νομικά πρόσωπα που προ πολλού χρόνου εξεμέτρησαν το ζην.

Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 21:56

Βαθιές οι «Ρίζες» του Χωρυγίου

Γράφτηκε από τον

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε προχθές το Χωρύγι με την παρουσία του βιβλίου «Οι Ρίζες μας» της Αρχοντούλας και του Νίκου Κωνσταντινίδη. Τέτοια βιβλιοπαρουσίαση δεν έχει ξαναζήσει ο νομός Κιλκίς και σε ποιότητα οργάνωσης και λόγου και σε μαζικότητα εκδήλωσης.
Οι συγγραφείς του βιβλίου, για την ιστορία του Χωρυγίου και του Πόντου, Αρχοντούλα και Νίκος, κόρη και πατέρας, θα αισθάνονται περηφάνια όχι μόνο για το έργο τους, αλλά και για την αποδοχή και αναγνώριση που αυτό έτυχε από την κοινωνία του χωριού, του νομού και όχι μόνο.

Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 20:32

Ό,τι τούς κατέβει..

Γράφτηκε από τον

Έχουν ξεσαλώσει πέρα από κάθε μέτρο ορισμένα μμε και κυρίως ιστοσελίδες όπου ακούς, βλέπεις και διαβάζεις ...τέρατα.
Κι έτσι σε μεγάλο κανάλι και στη εγκυρότερη πρωινή ενημερωτική εκπομπή προβλήθηκε και στη συνέχεια αναμεταδόθηκε  το εξής αποτρόπαιο. " Συμβαίνει και αυτό και είναι ελληνικό φαινόμενο! Ο Δήμος Παιονίας, κοντά στο Κιλκίς, έστειλε επιστολή σε πολίτη της περιοχής προκειμένου να πληρώσει χαράτσι για τον τάφο του. Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, όταν ο Κώστας τηλεφώνησε και περιέγραψε τι πραγματικά συνέβη.

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 21:13

Αναμένεται επιτάχυνση

Γράφτηκε από τον

Όπως σας ενημερώσαμε ύστερα και από δική μας ενημέρωση, από 1ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσει, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τον ανάδοχο εργολάβο, η προμήθεια του αδρανούς υλικού από τον ΤΙΤΑΝΑ, για τις ανάγκες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Νέα Σάντα - Κόμβος Ασσήρου. Εν τω μεταξύ ο ανάδοχος έχει εγκαταστήσει, ύστερα από συμφωνία, και υπεργολάβο στο έργο (ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ) και αναμένεται η θεαματική επιτάχυνση των εργασιών κατασκευής.
Ίδωμεν.  

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 21:14

Αναμένει και προτείνει

Γράφτηκε από τον

"Μάννα εξ ουρανού"  αποτελεί η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας από το Υπουργείο Οικονομίας με 30 εκατ. ευρώ για έργα βελτίωσης των οδικών αξόνων.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υπέβαλε ήδη σειρά έργων που έχουν προτεραιότητα στο Κιλκίς: Με δυο κυρίαρχα, τη συντήρηση του δρόμου Κιλκίς- Πολυκάστρου-Γουμένισσας, και τη συντήρηση βελτίωση του δρόμου από το Σταυροχώρι μέχρι τα σύνορα με το ν. Σερρών.

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 21:45

Το κέντρο προσφύγων Ν. Καβάλας καταργείται... παραμένοντας:

Γράφτηκε από τον

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και όπως συμβαίνει πάντα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.
Τι προέκυψε από τη συνάντηση: Το θέμα των αποζημιώσεων που έθεσε και πάλι με επιμονή ο κ. Γκουντενούδης, βρίσκεται εκεί που συνήθως ...κολλάει. Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τα διαδικαστικά έχουν τελειώσει και απομένει το "πράσινο φως" του κρατικού ταμείου για να αποσταλούν τα χρήματα στους δικαιούχους. Πότε θα ανάψει; Άγνωστον.