Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:36:16 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 20:02

Κάποιοι ευεργετήθηκαν άμετρα …

Γράφτηκε από τον

Καταβλήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το επίδομα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων (μέχρι 850 ευρώ).
Έτσι ανάσανε κάμποσος κόσμος με 300 και 400 και 700 ευρώ που έλαβε και τα οποία δεν περίμενε προφανώς.

Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 21:31

Έχουν ονοματεπώνυμο και οι εφημερίδες

Γράφτηκε από τον

Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς   Παιδείας και Εσωτερικών για το πρόβλημα του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής. Στο σχετικό κείμενο καταγράφεται ουσιαστικά και επί λέξει το ρεπορτάζ των εφημερίδων μας, που πρώτες κατέγραψαν το γεγονός, επισημαίνοντας μάλιστα την χρονίζουσα και ερευνητέα διάστασή του.

Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 22:43

Ποταμός ο Αχιλλέας Καλεμκερίδης

Γράφτηκε από τον

Ως ομήρους των συνεχών παρατάσεων του καθεστώτος παραμεθορίων περιοχών, περιέγραψε τους δημόσιους υπαλλήλους του ν. Κιλκίς ο γραμματέας του Ν.Τ. Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ Αχιλλέας Καλεμκερίδης και ζήτησε τη συνδρομή της κ. Γεννηματά να επιλυθεί οριστικά το θέμα που κρατά σε αγωνία τους υπαλλήλους.  Επαίνεσε μάλιστα τη στάση του βουλευτή Θ. Παραστατίδη και του πρώην βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη, όταν το περασμένο Δεκέμβριο η κυβέρνηση επιχείρησε να αποχαρακτηρίσει τους νομούς όπου καταβάλλεται ι το επίδομα και οι εν λόγω αντέδρασαν αποτελεσματικά.

Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 21:20

Άντε να βρει άκρη…

Γράφτηκε από τον

Τελικά γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους;  Ή ο καθένας λέει ότι του καπνίσει στη λογική «τα ψέματα δεν φορολογούνται»;

Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 19:35

Θυμηθείτε να βρείτε κι έναν κωδικό για την Ειδομένη

Γράφτηκε από τον

Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στη Βουλή επί του προϋπολογισμού ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και δεν ξέχασε να υπενθυμίσει στην κυβέρνηση την υποχρέωσή της απέναντι στους Κιλκισιώτες.  « Συνεχώς βάζετε πλάτη στα νησιά για το προσφυγικό… Αλλά υπάρχει και ο ν. Κιλκίς, η Ειδομένη,… Βρέστε επιτέλους έναν κωδικό για να δώσετε τα λίγα χρήματα για τις ζημιές στην Ειδομένη και σε όσες περιοχές (Νέα Καβάλα, Χέρσο) όπου οι κάτοικοι υπέστησαν ζημιές…» υπενθύμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού.
Άδικο έχει;

Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 21:07

Έστω και αργά κατάλαβαν

Γράφτηκε από τον

Μέσα στην εβδομάδα κλείνει οριστικά(;) το κέντρο φιλοξενίας Χέρσου. Το κρύο των τελευταίων ημερών επέσπευσε την αποχώρηση εκατοντάδων προσφύγων είτε οργανωμένα σε άλλα κέντρα εκτός νομού,

Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 20:41

Χάρηκαν με την ψυχή τους

Γράφτηκε από τον

Ήταν ένα από τα καλύτερα ρακοκάζανα που οργάνωσε ο σύλλογος Κρητών «Το Αρκάδι» την περασμένη Κυριακή στο Χέρσο, στο καζάνι του Γιώργου Τερζή.
Η διοίκηση και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φραγκιαδάκης φρόντισαν να υπάρχει άφθονο φαγητό, κρασί και τσικουδιά, η λύρα και το λαούτο κυριάρχησαν κι έδωσαν τον τόνο της χαράς και τα περίπου 70 άτομα – Κρήτες και φίλοι του συλλόγου- που πέρασαν από το καζάνι το κατευχαριστήθηκαν.
Και του χρόνου

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 20:41

Παζαρτζικλής για ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής παρεμβαίνει και ζητά ενεργό ρόλο του δήμου Κιλκίς στο βαλτωμένο θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς.

Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 21:12

Εμβολιασμός προσφύγων

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός των προσφύγων σε Νέα Καβάλα και Χέρσο με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού Φιλανδίας και το συντονισμό του διευθυντή του Κ.Υ. Πολυκάστρου, Γιώργου Περπερίδη.

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 20:21

Περί κακοποίησης γενικώς

Γράφτηκε από τον

Εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών οργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς την Κυριακή. Σημαντική εκδήλωση, διότι το θέμα είναι σοβαρό και θίγει πολλά και σημαντικά που συμβαίνουν στην «αγία ελληνική οικογένεια» και κοινωνία γενικότερα σε βάρος των γυναικών.
Παρότι –και με το συμπάθιο- η θεματολογία θα μπορούσε να διευρυνθεί. Και να περιλάβει και την... κακοποίηση και των ανδρών. Την επισήμανση έκανε φίλος, προφανώς έχων ίδια εμπειρία.