Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:32:45 πμ

Σχόλια

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 21:55

Οι χαρές από Τρίτη

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την προσεχή Τρίτη 1η Νοεμβρίου  θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων αγροτών με το 70% της βασικής ενίσχυσης.

Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 20:14

Εκεί είναι Αφρική

Γράφτηκε από τον

Στο βόρειο Νίγηρα, στην χώρα της Αφρικής όπου το μεγαλύτερο  τμήμα της καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την έρημο Σαχάρα και η λέξη επένδυση είναι άγνωστη, προσφέρθηκε - και λόγω επιδοτήσεων από τον ΟΗΕ- μια εταιρεία να επενδύσει στην παραγωγή υάλου με χρήση πρώτης ύλης την άμμο της ερήμου.

Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 22:46

Αντε να ξεκινήσει η σπορά

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με τις καλοκαιρινές  δεσμεύσεις του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης  η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης έπρεπε ήδη να έχει καταβληθεί, αφού προσδιορίστηκε στα μέσα Οκτωβρίου.

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 19:59

Τους …έφαγαν οι γυναίκες

Γράφτηκε από τον

Ας όψεται η ποσόστωση που απέκλεισε από τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δυο Κιλκισιώτες. Οι κ. Δημήτρης Αγαθόπουλος και Λάζαρος Λαζαρίδης που ήταν υποψήφιοι συγκέντρωσαν αριθμό σταυρών που υπερέβαινε το γενικό όριο εκλογής.

Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 20:31

Φωτισμός στο δρόμο προς Ν. Καβάλα

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο, όπου έχασαν τη ζωή τους μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, επισημαίνουμε την ανάγκη να φωτιστεί άμεσα το τμήμα του δρόμου από τη Νέα Καβάλα μέχρι την αερογέφυρα,

Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 20:12

Καληνύχτα μας…

Γράφτηκε από τον

Στην Πιερία ξεσηκώθηκαν η Μητρόπολη, ο Δήμαρχος Κατερίνης και άλλοι τοπικοί φορείς  για να μην  παραμείνουν στη Μονή Πέτρας 1200 πρόσφυγες. Και όπως διαβάζουμε έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι μόνο ένα μικρό τμήμα τους- μικρά παιδιά και ευπαθείς ομάδες,

Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 20:10

Τουλάχιστον ας «καθαρίσει» ο Παράδεισος

Γράφτηκε από τον

Διάβασε το άρθρο μου με τίτλο «Η βλακεία ως απολύτως ασυγχώρητο αμάρτημα» ο δικηγόρος και καλός φίλος Θεόδωρος Παυλίδης και έπεμψε γραφή.  Ιδού τι γράφει:
Αγαπητέ Θεόφιλε
1) Η βλακεία είναι ακατανίκητη. Δεν πολεμιέται
2) Δεν είσαι σαφής αν την θεωρείς αμάρτημα ή αδίκημα (στα νομικά έγκλημα)Διότι το μεν αμάρτημα είναι εκκλησιαστικό αδίκημα και τιμωρείται από τον .....Θεό, ενώ το έγκλημα είναι παράβαση νόμου και τιμωρείται από τους ανθρώπους. Ο δικός σου Ιερώνυμος, ως άνθρωπος της εκκλησίας μάλλον στα αμαρτήματα θα την κατέτασσε.

Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 19:49

Οι συνεπώνυμοι του… Γεωργίου

Γράφτηκε από τον

Σύγκρυο τον έπιασε τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη και δεν είχε κι άδικο. Διότι κάποια στιγμή ο Δήμαρχος Παιονίας βρέθηκε να έχει στο πλάι του δυο ...γόνους του Παπαδόπουλου, στή σύσκεψη που συγκάλεσε με τους συλλόγους γονέων προκειμένου να ενημερωθούν για το τι θα γίνει με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 20:38

Περί λιστών γενικώς και αορίστως

Γράφτηκε από τον

Διεξήχθη στη Βουλή η πολυδιαφημισμένη συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για την διαπλοκή με ονόματα και διευθύνσεις, όπως είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση.
Να πούμε ότι προσέθεσε πολλά σε όσα ήδη γνωρίζαμε; Θα ήταν υπερβολικό. Αυτό που έμεινε και εντυπωσίασε ήταν η σφοδρότητα με την οποία αντάλλαξαν κατηγορίες ακόμη και προσωπικές αιχμές οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 23:03

Μητέρα ή μητριά;

Γράφτηκε από τον

Προς γνώσιν… Το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την πρόσληψη 500 καθηγητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατανέμοντας τους σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης. Μεταξύ αυτών και 10 καθηγητές  στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) το μητρικό δηλαδή ΤΕΙ του παραρτήματος Κιλκίς.