Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, 5:03:11 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 21:11

Οι "Κτηριακές Υποδομές" θα αποφανθούν

Γράφτηκε από τον

Οι υπηρεσίες του Κιλκίς είναι αναρμόδιες να γνωματεύσουν υπεύθυνα για τη στατική επάρκεια των σχολικών κτηρίων κι έτσι το θέμα που ανάκυψε με το κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, όπου μαθητές και γονείς ζητούν  υπεύθυνη γνωμάτευση με αφορμή ρηγματώσεις που εμφανίστηκαν στους τοίχους, παραπέμφθηκε από το δήμο Παιονίας στην εταιρεία "Κτηριακές Υποδομές α.ε." που έχει παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 20:37

Εμπρός της γης οι κολασμένοι

Γράφτηκε από τον

Ξυπνήστε, προσκαλούσαν τους πολίτες 20-30 άτομα της "Ελλήνων Συνέλευσις" του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Μαρτίου στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.
Να ξυπνήσουμε δηλαδή για να διεκδικήσουμε τα 600 δισ. του Σώρρα που τα έχει διαθέσει υπέρ του ελληνικού χρέους και η Πολιτεία, όλες οι κυβερνήσεις δηλαδή, αρνούνται να το δεχθούν!

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 15:05

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος…

Γράφτηκε από τον

Τι μας είπε ο κ. Κοντονής; Πως ένα πρωί ξύπνησε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης και καθώς του περίσσευαν τα χρήματα, πήγε στο Υπουργείο Αθλητισμού και ενώ γνώριζε πως υπάρχει πίστωση 300.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου των κερκίδων στο δημοτικό στάδιο, είπε στις υπηρεσίες: Χάρισμά σας τα λεφτά, λεφτά υπάρχουν στο Δήμο Κιλκίς, δώστε μου το έργο να το τελειώσω εγώ με χρήματα των δημοτών μου. Και τα 300 χιλιάρικα του Χριστοδουλάκη κάντα ότι θέλεις. Στείλτα στη Ζάκυνθο βρε υπουργέ…

Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 20:25

Δεν είχε ψιλά να χαλάσει από ….δισεκατομμύρια

Γράφτηκε από τον

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση οχτώ μηνών για απάτη ύψους 150.000 ευρώ ο Αρτέμης Σώρρας και τώρα τον καταζητεί η αστυνομία. Η καταδίκη του έγινε σε πρόσφατο δικαστήριο ύστερα από μήνυση του κουμπάρου του .
Το ερώτημα γιατί χρειάστηκε να υποκλέψει 150 χιλιάδες ενώ «διαθέτει» 600 δις και βάλε για να σώσει την χώρα δεν θα απασχολήσει τους φίλους του (και στο Κιλκίς). Προφανώς χρειαζόταν ρευστό και δεν μπορούσε να ….χαλάσει τα δισεκατομμύριά του.

Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 20:55

Εχει πολλούς φίλους η Ντίνα!

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε για τη δικαίωση της Ντίνας Συμεωνίδου, με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να βγει αντισυνταγματικός ο νόμος για την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης, και η είδηση έγινε… viral στην ηλεκτρονική μας έκδοση.
Μέσα στο πρώτο 48ωρο είχε κοντά 5000 χτυπήματα με δεκάδες θετικά μηνύματα. Πρώτη στα μόρια ήταν η Ντίνα Συμεωνίδου για τη θέση του διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και απ’ ότι φαίνεται είναι πρώτη και σε φίλους!

Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 21:16

Σκληρός ο Φαχουρίδης με το …παρακράτος

Γράφτηκε από τον

Πήρε ανάποδες ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φαχουρίδης με την απάντηση που έστειλε στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο επενδυτής που αγόρασε το ξενοδοχείο στις Μουριές και «φιλοξενεί» περισσότερους από 200 πρόσφυγες.
«Απαντά ο επενδυτής πως δεν έκανε συμφωνία με το κράτος, μα ακόμη χειρότερα, έκανε με το παρακράτος», τόνισε ο Φαχουρίδης και αναφέρθηκε στον (παρακρατικό) ρόλο που παίζουν οι ΜΚΟ στο προσφυγικό ζήτημα, μιλώντας με τα χειρότερα γι’ αυτές.

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 19:41

Το ξεχείλωσαν

Γράφτηκε από τον

Αναμφίβολα προβλέπεται εκ του νόμου και κάθε σχετική πράξη είναι νόμιμη. Αλλά φέτος το ξεχείλωσαν οι δήμαρχοι του νομού.
Πέντε δημοτικούς συμβούλους όρισε ως εντεταλμένους συμβούλους του ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης και έξι ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης.

Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 22:24

Δικαίωση Ντίνας Συμεωνίδου

Γράφτηκε από τον

Απόλυτα δικαιωμένη από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αισθάνεται η εκπαιδευτικός Ντίνα Συμεωνίδου και με το δίκιο της.
Το ΣτΕ απεφάνθη πως ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση για την επιλογή των στελεχών εκπαίδευσης, διευθυντών σχολείων και διευθύνσεων, είναι αντισυνταγματικός και κυρίως αφορά τις διαδικασίες ψηφοφορίας που προβλέπονταν.

Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 21:01

Ο Αμανατίδης στην TV ΠΕΛΛΑ

Γράφτηκε από τον

Την Τρίτη 21 Μαρτίου ένας δικός μας άνθρωπος, ο γιατρός και πρώην Δήμαρχος Αναστάσιος Αμανατίδης, από τους δεινότερους  μελετητές της ιστορίας, θα μιλήσει στην TV ΠΕΛΛΑ στην εκπομπή του Γιώργου Παναγιωτίδη «Ιστορία-Λαογραφία-Πολιτισμός»  Η εκπομπή μεταδίδεται στις ώρες 3-4 μ.μ. και ο κ. Αμανατίδης θα μιλήσει με θέμα: Από πού (πραγματικά) ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821;» Μην την χάσετε.

Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 20:56

Τα αντισταθμιστικά του Πανίκα

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η οικονομική κρίση να μας έκανε όλους φτωχότερους, από την άλλη όμως έγινε πιο πλούσιο το λεξιλόγιό μας, ας είναι χάλια η πρώτη φορά Αριστερά. Τελευταία της παραγωγής η λέξη «αντισταθμιστικά».
 Ακούγοντας και εγώ την παραπάνω λέξη κόμμα θυμήθηκα το παρακάτω ανέκδοτο:
 Ο Πανίκας μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να εκπληρώσει μία παλιά επιθυμία της Συμέλας, να την πάει δηλαδή μερικές ημέρες διακοπές στη Ρόδο.