Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017, 7:55:45 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 20:54

Αψογος ο Θεόδωρος Βαφειάδης

Γράφτηκε από τον

Με άψογο τρόπο χειρίσθηκε τη διαδικασία στις δημαιρεσίες ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Θεόδωρος Βαφειάδης. Μάλιστα, παρά τις τελευταίες αντιπαραθέσεις με το δήμαρχο και την παραίτησή του από αντιδήμαρχος, ο κ. Βαφειάδης ευχήθηκε καλή θητεία στους νέους αντιδημάρχους και καλό έργο στη δημοτική αρχή.

Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 21:26

Έρχεται ο Κοντονής ....στην Πέλλα

Γράφτηκε από τον

Επειδή τον περιμένουμε και στο Κιλκίς κι επειδή προανήγγειλε ότι θα επισκεφθεί Πέλλα και Κιλκίς, ας έχουν υπόψιν τους οι «παράγοντες»  του νομού ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στις 15 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Πέλλα.
Όπου τον περιμένουν για το Δικαστικό Μέγαρο της Έδεσσας.
Θυμίζουμε ότι εμείς στο Κιλκίς περιμένουμε Δικαστικό από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Του 1980!
Οπότε και συνηθίσαμε στην αναμονή. Σχεδόν εθιστήκαμε.

Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 20:33

Παιονία χωρίς παιδίατρο

Γράφτηκε από τον

Γι’ άλλη μια φορά ο δημοτικός σύμβουλος Παιονίας και γιατρός στο νοσοκομείο Γουμένισσας, Νίκος Καπουτσής, έθεσε το θέμα της έλλειψης παιδιάτρου στην Παιονία και στο νοσοκομείο της.
«Σε κάθε συμβούλιο θα το λέω κι ας γίνομαι… γραφικός. Μη δέχεστε άλλη κοροϊδία κ. Δήμαρχε. Περισσότερες από 3000 οικογένειες δεν καλύπτονται από παιδίατρο, ενώ σύντομα θα μας λείψει και ο καρδιολόγος, αφού ο επικουρικός που υπάρχει σύντομα θα φύγει…»

Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 20:44

Πως λειτουργεί το ξενοδοχείο;

Γράφτηκε από τον

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανακοίνωσε την επίσημη απάντηση του ΕΟΤ όσον αφορά τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Δήμητρα», όπου φιλοξενούνται 200 και πλέον πρόσφυγες.
Ο ΕΟΤ λοιπόν απάντησε πως το ξενοδοχείο έχει άδεια λειτουργίας για να φιλοξενεί 99 άτομα. Και ο δήμαρχος αναρωτήθηκε, «που είναι το κράτος και δεν παρεμβαίνει για την παρανομία αυτή;» Εχει ευθύνη το Τμήμα Υγιεινής, η Πυροσβεστική και όλες οι κρατικές δομές για το τι συμβαίνει και το τι μπορεί να συμβεί στο ξενοδοχείο αυτό;
Για «συναλλαγή ιδιώτη επιχειρηματία με το κράτος» έκανε λόγο στο θέμα αυτό ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Φαχουρίδης!

Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 21:22

Τρέξτε να γίνει Σχολή

Γράφτηκε από τον

Η σύσκεψη έγινε για το ΤΕΙ Κιλκίς και τη μεταστέγασή του στο νέο κτήριο, η αναβίωση του τμήματος Διακόσμησης αποφασίστηκε, καιρός να ασχοληθούν οι «παράγοντες» του νομού και επί της ουσίας:
Την αναβάθμιση δηλαδή του παραρτήματος σε Σχολή διότι αλλιώς τα «ψωμιά του είναι μετρημένα».
Θα τα γράφουμε μέχρι να το εμπεδώσουν όλοι.

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:41

«Αντιπολίτευση και για τις ελληνικές σημαίες!»

Γράφτηκε από τον

Σοβαρές αιχμές αφήνει η δημοτική αρχή Κιλκίς για τους δυο συμβούλους της παράταξης που τελευταία παίζουν το ρόλο της «αντιπολίτευσης», τον Γιάννη Τσογγίδη και τον Θεόδωρο Βαφειάδη, με τη στάση τους στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Η δημοτική αρχή επισημαίνει πως οι δυο σύμβουλοι δεν ψήφισαν ακόμη και την πρόταση για προμήθεια ελληνικών σημαιών μέσα στο 2017.

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 23:00

Δίκαιη ανταλλαγή

Γράφτηκε από τον

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους ιθαγενείς παράγοντες που επιθυμούν να προσφέρουν – όχι μόνο προφορικά- στον τόπο τους.
Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής – διακόσμησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας επανακάμπτει, από φέτος θα δεχθεί 150 σπουδαστές και ήταν εκείνο που η διοίκηση του εδρεύοντος στις Σέρρες ΤΕΙ πρότεινε να ενταχθεί στο Κιλκίς ώστε να λειτουργήσει κι εδώ Σχολή.

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 21:12

Mε το όπλο παρά πόδας Τσογγίδης και Βαφειάδης!

Γράφτηκε από τον

Όλα πια δείχνουν πως ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, απέκτησε μια ακόμη… αντιπολιτευόμενη παράταξη και μάλιστα την πιο ισχυρή.
Πρόκειται για τους μέχρι χθες συνεργάτες του, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κρουσσών Θεόδωρο Βαφειάδη. Και οι δύο ήταν πρωταγωνιστές στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στην κριτική προς το δήμαρχο.

Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 22:17

Σταράτες κουβέντες για το ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ούτε γκρινιάρηδες θέλουμε να είμαστε, ούτε άδικοι για να μειώσουμε την επιτυχή έκβαση της κυριακάτικης σύσκεψης για το ΤΕΙ Κιλκίς και τη μεταστέγασή του στο νέο κτήριο.

Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 23:40

Εύγε στο Θανάση Κουκάκη

Γράφτηκε από τον

Ζούμε σ’ έναν τόπο όπου η επένδυση στην Παιδεία και στην Εκπαίδευση δεν είναι από τις πλέον αγαπημένες και λαοφιλής επιλογές. Γιατί είναι από αυτά που δεν «πουλάνε», που δεν εντυπωσιάζουν και γιατί τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα εμφανή. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η χώρα δεν είναι για τα μακροχρόνια.