Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, 11:49:12 πμ

Σχόλια

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 23:16

Διαστημικές ...υποδομές στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Ημέρες δόξης βιώνουμε στο Κιλκίς. και απορούμε γιατί δεν χτυπούν χαρμόσυνα οι καμπάνες.
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοινώσεις εκ Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος του Λαγκαδά πρότεινε η γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης να έχει τερματικό σταθμό στο Ωραιόκαστρο και εκείθεν να υπάρχει πρόβλεψη - προγραμματισμός να εκταθεί (η γραμμή του Μετρό) προς τον Λαγκαδά και γιατί όχι και στο Κιλκίς!
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις κατά καιρούς δηλώσεις και προτάσεις διαφόρων παραγόντων της δημόσιας ζωής (και) του Κιλκίς εντός των ορίων του θα λειτουργούν:

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 21:33

Εξ ...αγκύρας πηγής

Γράφτηκε από τον

Το κόλπο με την τεχνητή αύξηση των γαλάζιων μελών ιδιαίτερα ενόψει  εσωκομματικών ή πάσης φύσεως εκλογών (ανάδειξης υποψηφίων κ.ο.κ) είναι γνωστό καθώς το ακολουθούν και άλλα κόμματα. Συνήθως οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καταβάλλουν εξ ιδίων το κόστος εγγραφής στο μητρώο του κόμματος ώστε να έχουν εξασφαλισμένο αριθμό ψήφων στις εσωκομματικές κάλπες.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 23:51

Αυτονόητα και παράδοξα

Γράφτηκε από τον

Το αυτονόητο δήλωσε ο Τσιτουρίδης: Όταν ένας Καραμανλής - ο του Αχιλλέως  Κώστας- δηλώνει ότι " Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτήν την στιγμή είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, που η Νέα Δημοκρατία αυτά που λέει τα λέει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και λέει πολύ λίγα πράγματα. Εγώ δεν έχω δει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει και να υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Κάποιος άλλος τα έλεγε αυτά…» προφανώς δεν ζυγίζει σωστά τα λόγια του.

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 22:54

Διάρρηξη στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Ο υπάλληλος του ΟΤΕ που βρέθηκε για εργασίες κοντά στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς είδε πως η κεντρική του είσοδος είχε παραβιαστεί. Αμέσως ενημέρωσε το δήμο Κιλκίς για το συμβάν. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν παραβιάσει και τη μεταλλική είσοδο στα καμαρίνια του Θεάτρου.

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 00:17

Η Γουμένισσα θα περιμένει;

Γράφτηκε από τον

To τέλος της αρχής του «Καλλικράτη»: «κάθε νησί και Δήμος», εξήγγειλε και επίσημα από τη Ρόδο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.
«Έχουμε αποφασίσει να μην θέσουμε θέμα γενικευμένης χωροταξικής αναδιάρθρωσης των ΟΤΑ, με την εξαίρεση βέβαια κάποιων οριακών περιπτώσεων, όπως οι τεράστιοι και μη λειτουργικοί Δήμοι που δημιούργησε σε κάποιες περιπτώσεις η αρχή, «κάθε νησί και Δήμος».

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 21:20

Διαρροές νερού

Γράφτηκε από τον

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά - έως και τέρατα- για τις διαρροές νερού στο δίκτυο της ΔΕΥΑ εντός του Κιλκίς να διασαφηνίσουμε, με βάση όσα μας είπαν από τη ΔΕΥΑΚ:
Τα προβλήματα διαρροών εμφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο όταν η επιχείρηση προσπάθησε να συνδεθεί με δικά της μηχανήματα, με το νέο δίκτυο που ολοκληρώθηκε σε κάποιες περιοχές της πόλης.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 22:08

Τα Πάθη του Χριστού και η ΠΑΘΕ της ντροπής!

Γράφτηκε από τον

Τον φίλο του και πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα φιλοξενούσε την Μ. Παρασκευή ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος. Δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και στον Οσιο Νικόδημο και στην τελετή Αποκαθήλωσης. Αμέσως μετά την τελετή, στο αρχονταρίκι της Μονής, Αδαμόπουλος και Κώστας Σιωνίδης «μπλόκαραν» τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να του θέσουν το σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση της ΠΑΘΕ, όπου τις τελευταίες ημέρες θρηνήσαμε από σοβαρά τροχαία έξι θύματα!

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 22:38

Πρόστιμα Τροχαίας

Γράφτηκε από τον

Πήγε τις προάλλες πολίτης - οδηγός στα ΕΛΤΑ Κιλκίς  για να πληρώσει το πρόστιμο της Τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Βγάζει λοιπόν τα χρήματά του, υπολογίζει το 50% του αναγραφόμενου ύψους προστίμου και τα δίνει στον υπάλληλο. Στο "μουγιουρντί" της  Τροχαίας αναγραφόταν το γνωστό: Εφόσον καταβληθεί εντός προθεσμίας 10 ημερών καταβάλλεται το 50% του αναγραφόμενου προστίμου.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 23:09

Αχρείαστη όξυνση

Γράφτηκε από τον

Το κάκιστο  κλίμα στις σχέσεις του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Βαφειάδη αποτυπώθηκε σε ένα ακόμα φραστικό - εντονότατο μάλιστα- επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 22:41

Τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Δεν είναι εύκολο αυτήν την εποχή το κυβερνών κόμμα να οργανώνει ανοιχτή ομιλία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Κιλκίς, με τα προβλήματα να πιέζουν τους αγρότες και στο νομό μας οι αγροτοσυνδικαλιστές να πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.
Το τόλμησε όμως η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στην ομιλία του Βαγ. Αποστόλου αν και οι περισσότεροι δεν ήταν φίλα προσκείμενοι στο κυβερνών κόμμα.