Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 3:03:06 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 13:18

Το… πάλεψε ο δήμαρχος Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης των εφήβων έχει όνομα επιτυχίας. Ακούει στο Δημήτρης Κυριακίδης. Φωτίστηκε το πρόσωπο του Δημάρχου σας, όταν κάναμε στο Δήμο Κιλκίς το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων, σχολίασε από μικροφώνου στην τελετή έναρξης ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος του ΑΠΕ.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 23:43

Κύκλους κάνει η ζωή...

Γράφτηκε από τον

Πήραν "φωτιά" στη Ροδόπολη και καλό είναι να λάβουμε κι εμείς προληπτικά μέτρα ...πυρόσβεσης. Το εκεί παροπλισμένο από χρόνια στρατόπεδο "Βασιλειάδη" επέλεξε η κυβέρνηση για να στήσει την κλειστή δομή για όσους πρόσφυγες-μετανάστες συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στην χώρα (μετά την 1η Μαρτίου) και δεν δικαιούνται καν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:24

Τις αυλές τους προσέχουν

Γράφτηκε από τον

Χορτάσαμε από δηλώσεις συμπαράστασης, καταδίκης του Ερντογάν κ.ο.κ ευρωπαίων αξιωματούχων με τα γεγονότα στον Έβρο.

Βρήκαν το μπελά τους... Είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν στο Ισραήλ και πήρε φωτιά το διαδίκτυο. Για δυο γκρουπ Κιλκισιωτών ο λόγος, οι οποίοι επιστρέφοντας έγιναν αντικείμενο κοινωνικού μπούλιγκ.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 00:04

Ποιος να συγκριθεί μαζί μας

Γράφτηκε από τον

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου κι απ' το νου μου να σε σβήσει. Ποιος στο βάθος της ψυχής μου θα τολμήσει να σ' αγγίξει. Μετ' από σένα που, πες μου να πάω που…

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 23:24

Φτιάξτε το δρόμο – σταματήστε τα διόδια

Γράφτηκε από τον

Το νέο τροχαίο δυστύχημα που είχαμε στην ΠΑΘΕ και στο δρόμο-καρμανιόλα Πολυκάστρου-Θεσσαλονίκης το πρωί του περασμένου Σαββάτου με 4 νεκρούς, συγκλόνισε την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 22:14

Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο Θεόφιλος Τιρεκίδης

Γράφτηκε από τον

Σφυγμομέτρησε τις διαθέσεις πολλών γαλάζιων συναγωνιστών του, έκανε τις επαφές του με μεγαλοπαράγοντες στο Κιλκίς και στην Αθήνα και ο Θεόφιλος Τιρεκίδης έλαβε την απόφαση: Κατεβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., Μάιο μήνα διεκδικώντας την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:33

Τα δείγματα κορονοϊού στο ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Είναι απερίγραπτη η ανευθυνότητα που συναντά κανείς στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και σε τόσο σοβαρά θέματα, όπως η αγωνία σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 23:02

Αδύνατον

Γράφτηκε από τον

Κι εδώ που τα λέμε: Υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας θα ήταν αδύνατο να ομονοήσει και με την ευρεία πλειοψηφία των 3-5 να εκλέξει Συμπαραστάτη;
Και μια ματιά να έριχνε κανείς στις υποψηφιότητες, η εκλογή φάνταζε αδύνατη.

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 21:04

Να αλλάζουν δυο κουβέντες

Γράφτηκε από τον

Είναι πολλά τα μικρά χωριά του δήμου (και του νομού) όπου έκλεισαν εδώ και χρόνια τα τελευταία καφενεία και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν όσες διακηρύξεις κι αν ακούσετε περί περιφερειακής ανάπτυξης.