Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:29:24 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 20:32

Τυχερή η Φύσκα

Γράφτηκε από τον

Οι αγρότες σιτοπαραγωγοί της Φύσκας που η σοδειά τους  καταστράφηκε  από την κακοκαιρία τον περασμένο καλοκαίρι θα αποζημιωθούν προσεχώς. Τον ερχόμενο μήνα, όπως δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά στη Βουλή.

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 23:27

Θέρμανση με… δόσεις

Γράφτηκε από τον

Κρυοπαγήματα θα πάθουν οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μιας και το μεγάλο κτήριο θερμαίνεται με… δόσεις και για λιγοστές ώρες. Το πετρέλαιο είναι λιγοστό και αποφασίστηκε η κεντρική θέρμανση να περιοριστεί. Ετσι, τα ηλεκτρικά σώματα ανάβουν στα πόδια των εργαζομένων για ν’ αντιμετωπιστεί το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 21:12

Αυτοσαρκασμός

Γράφτηκε από τον

Με ρωτάνε κι εμένα οι δημοσιογράφοι, όταν καμιά φορά βρίσκομαι στην τηλεόραση – ξέρετε σπάνια βρίσκομαι εγώ στην τηλεόραση, σήμερα ήμουν άρρωστος γι’ αυτό δεν βγήκα, αύριο πρωί πρωί θα είμαι στον Αυτιά…
Κάπως έτσι αυτοσαρκάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το Σάββατο στο Κιλκίς στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ.
Και δοθέντος ότι καθημερινά βρίσκεται στα κανάλια, ο σαρκασμός έπιασε τόπο. Ο κόσμος αχνογέλασε. Οντως την Κυριακή ήταν στον... Αυτιά!

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 21:13

Κακή αρχή

Γράφτηκε από τον

Από το λεκανοπέδιο Μουριών τηλεφώνησαν πολίτες και εξέφρασαν την ανησυχία τους, διότι, όπως είπαν, καταγράφηκαν ήδη οι πρώτες απόπειρες κλοπών από πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν σε  ξενοδοχείο της περιοχής.
Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, αλλά το καταγράφουμε αφού επέμειναν  οι καταγγέλλοντες πολίτες.
Κι επειδή δεν είναι αυτή μια καλή αρχή, ας ενταθεί η αστυνόμευση της περιοχής.

Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 21:11

Σύλλογοι του... εξωτερικού!

Γράφτηκε από τον

Εχει γίνει συνήθειο και …μόδα πια, πολλοί σύλλογοι να πραγματοποιούν τις εκδρομές τους, ακόμη και μονοήμερες, στο εξωτερικό για βόλτα ή για ψώνια!
Φανταστείτε δηλαδή αυτή η χώρα να μη βρίσκονταν σε οικονομική κρίση, να μη χρειάζεται έστω και το τελευταίο ευρώ των πολιτών και των φορέων της.

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 21:57

Μας “δουλεύει” και ο Μουζάλας!

Γράφτηκε από τον

Σε ερώτηση του ΚΚΕ για την ανεξέλεγκτη και χρυσοπληρωμένη λειτουργία των ΜΚΟ στους προσφυγικούς καταβολισμούς απάντησε προχθές στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός κ. Μουζάλας και τι είπε;
«Ναι, έχετε δίκιο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη λειτουργία των ΜΚΟ»!

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 20:59

Να τα λέμε όλα

Γράφτηκε από τον

Ακούσαμε εκτεταμένη γκρίνια  και διαμαρτυρίες δημοτών για την ετοιμότητα του δήμου να αντιμετωπίσει τον χιονιά. Κι όντως έχουμε την εντύπωση ότι τουλάχιστον στην ρίψη αλατιού θα μπορούσαν όλα να γίνουν αποτελεσματικότερα.
Σε έναν αγροτικό νομό αν είχαν ειδοποιηθεί έγκαιρα οι κάτοχοι γεωργικών μηχανημάτων (σπαρτικών μηχανών) που εύκολα αντί σπόρων μπορούν να ρίχνουν αλάτι σε δρόμους, η επιχείρηση καθαρισμού των δρόμων και η αποφυγή του πάγου  θα ήταν ευχερέστερη και ταχύτερη.
Και είναι αυτό ένα απλό παράδειγμα που το επισήμαναν πολλοί αναγνώστες μας.

Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 21:53

Ζητούνται υδραυλικοί!

Γράφτηκε από τον

Μια ΑΡΙΑΔΝΗ κατάφερε όσα δεν πέτυχαν οι τρείς τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας: Να φέρει την ανάπτυξη. Ή τουλάχιστον να τονώσει  την απασχόληση στο Νομό Κιλκίς.
Ζητούνται υδραυλικοί καθώς και οι υπάρχοντες αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες από τις καταστροφές στο δίκτυο υδροδότησης εκατοντάδων κατοικιών της πόλης και του νομού. Ο παγετός των τελευταίων δύο εβδομάδων προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές «σπάσιμο ρολογιών», σωληνώσεων που ακόμα και σήμερα δεν είναι όλες εμφανείς.

Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 19:57

Να ήταν μόνο ο Σώρρας...

Γράφτηκε από τον

Μακάρι να ήταν μόνο ο Σώρρας

Το γράψαμε και το προεξοφλήσαμε πριν από δυο τρία  χρόνια, όταν εμφανίστηκε  το περίεργο ετούτο Κίνημα της «Ελλήνων Συνέλευσις». Ο Σώρρας δεν είναι για γέλια. Ή δεν είναι μόνο για γέλια. Διότι κι άλλοι εμφανίστηκαν ως γελωτοποιοί της Ρωμιοσύνης, πρώην διασκεδαστές σε καφενεία και πλατείες και τώρα με την ψήφο των «υπεύθυνων πολιτών» διεκδικούν πολιτικό ρόλο.

Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 20:53

Διακοπές ενός μήνα σχεδόν

Γράφτηκε από τον

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μπορεί να ταλαιπωρούμαστε λίγο με τα χιόνια, να γκρινιάζουμε πως οι δρόμοι θα μπορούσαν να είναι πλέον προσπελάσιμοι, να ρίχνουμε και καμιά σπόντα σε αιρετούς άρχοντες πως τα μούσκεψαν με το αλάτι…
Αλλά έχει και τα καλά της η χιονισμένη κατάσταση. Ειδικά για ορισμένες κατηγορίες πληθυσμού αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί της.
Δάσκαλοι και καθηγητές  και υπεράνω όλων οι μαθητές κατάφεραν χωρίς κόπο να παρατείνουν άλλο ένα δεκαήμερο τις διακοπές των Χριστουγέννων. Κι αν δεν ξαναρίξει χιόνι από εβδομάδα, και πάνε – επιτέλους- στα σχολεία θα έχουν κάνει διακοπές 23 ημερών.  Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου μέχρι της Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.
Αληθινός θρίαμβος.