Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 1:57:17 πμ

Σχόλια

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 22:55

Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα

Γράφτηκε από τον

Αυτός είναι ο ορισμός της γαλαντομίας. Είπε κάμποσα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Βασίλης Τριανταφυλλίδης στην κοπή της πίτας τους στο μεσημέρι της Δευτέρας. Στόλισε για τα καλά το απελθόντα Ρεβενάκη, έθεσε τα προβλήματα, και κάπου προς το τέλος είπε να ασχοληθεί και με την πίτα.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 21:34

Και διηγώντας τα, να κλαις...

Γράφτηκε από τον

Και οι δύο ήταν από τα... «ιστορικά» στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς.
Ο ένας, Παύλος Τονικίδης, είχε τη στήριξη του κόμματος (ΚΙΝ.ΑΛ.) στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αλλά το κράταγε μυστικό, για να αλιεύσει και τους δεξιούς ψήφους.

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 08:39

Δεν είναι πετσετάκια τα Πεντακοσάευρα!

Γράφτηκε από τον

Άκρως λυπηρό το περιστατικό που αποκαλύψαμε χθες με τη σύλληψη της υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κιλκίς από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 23:04

Ταράξτε μας στα πρόστιμα, αφού αλλιώς δεν βάζουμε μυαλό

Γράφτηκε από τον

Δεν βάζουμε μυαλό και συνεχίζουμε να οδηγούμε σαν τρελοί.
Για μια ακόμα εβδομάδα (3-9 Φεβρουαρίου) στα όρια του ν. Κιλκίς καταγράφηκε μια από τις χειρότερες επιδόσεις στην τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 21:58

Δεν χαρίστηκε ο Γκουντενούδης!

Γράφτηκε από τον

Τη βασιλόπιτά του έκοψε η δημοτική παράταξη «Παιονία Ισχυρή» του Χρήστου Γκουντενούδη, το περασμένο Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 21:32

Δουλεύουν στην Ελληνική Λύση

Γράφτηκε από τον

 Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω ο Βελόπουλος και οι βουλευτές του. Προφανώς ενημερώνονται από τοπικά στελέχη άξια, όπως η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και ευρωβουλευτής Παρθένα (Νούλα) Σαββίδου, που καταγράφγουν κάθε τοπικό θέμα και το στέλνουν στην κεντρική ηγεσία.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 21:50

«Πάγωμα» αντιδράσεων για τα διόδια Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Τα έργα για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, που θα πληγώσουν την τοπική κοινωνία, δεν έχουν σταματήσει.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 22:39

Επιτέλους, βρήκε στέγη η Αρχαιολογική Υπηρεσία του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ύστερα από - πόσους άραγε;- άγονους διαγωνισμούς για τους οποίους μάλιστα και ενημερώσαμε, ο τελευταίος απέβη καρπερός. Και η Αρχαιολογική θα στεγαστεί στο κέντρο - επίκεντρο της πόλης τους Κιλκίς, επί της 21ης Ιουνίου γωνία Καμπάνη στην πολυκατοικία που είναι διαγωνίως έναντι της Πλατείας Ειρήνης.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 13:03

Πρώτα γενέθλια της υποψηφιότητας Δ. Αγαθόπουλου...

Γράφτηκε από τον

«Τα χρόνια περνάνε, το στοίχημα είναι να περνάνε χαρούμενα και δημιουργικά. Προσωπικά, όσα χρόνια της ενήλικης ζωής μου ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς, προσπάθησα να λειτουργώ -σαν επαγγελματίας του χώρου της υγείας και σαν άνθρωπος- για το κοινό καλό.

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 21:40

Κόβει πίτα και ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Με ανοιχτή εκδήλωση και μετά μουσικής θα κόψει την βασιλόπιτά του ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της αριστεράς μπλέκει με βασιλόπιτες στο Κιλκίς.