Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:31:35 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 20:44

Πως λειτουργεί το ξενοδοχείο;

Γράφτηκε από τον

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανακοίνωσε την επίσημη απάντηση του ΕΟΤ όσον αφορά τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Δήμητρα», όπου φιλοξενούνται 200 και πλέον πρόσφυγες.
Ο ΕΟΤ λοιπόν απάντησε πως το ξενοδοχείο έχει άδεια λειτουργίας για να φιλοξενεί 99 άτομα. Και ο δήμαρχος αναρωτήθηκε, «που είναι το κράτος και δεν παρεμβαίνει για την παρανομία αυτή;» Εχει ευθύνη το Τμήμα Υγιεινής, η Πυροσβεστική και όλες οι κρατικές δομές για το τι συμβαίνει και το τι μπορεί να συμβεί στο ξενοδοχείο αυτό;
Για «συναλλαγή ιδιώτη επιχειρηματία με το κράτος» έκανε λόγο στο θέμα αυτό ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Φαχουρίδης!

Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 21:22

Τρέξτε να γίνει Σχολή

Γράφτηκε από τον

Η σύσκεψη έγινε για το ΤΕΙ Κιλκίς και τη μεταστέγασή του στο νέο κτήριο, η αναβίωση του τμήματος Διακόσμησης αποφασίστηκε, καιρός να ασχοληθούν οι «παράγοντες» του νομού και επί της ουσίας:
Την αναβάθμιση δηλαδή του παραρτήματος σε Σχολή διότι αλλιώς τα «ψωμιά του είναι μετρημένα».
Θα τα γράφουμε μέχρι να το εμπεδώσουν όλοι.

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:41

«Αντιπολίτευση και για τις ελληνικές σημαίες!»

Γράφτηκε από τον

Σοβαρές αιχμές αφήνει η δημοτική αρχή Κιλκίς για τους δυο συμβούλους της παράταξης που τελευταία παίζουν το ρόλο της «αντιπολίτευσης», τον Γιάννη Τσογγίδη και τον Θεόδωρο Βαφειάδη, με τη στάση τους στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Η δημοτική αρχή επισημαίνει πως οι δυο σύμβουλοι δεν ψήφισαν ακόμη και την πρόταση για προμήθεια ελληνικών σημαιών μέσα στο 2017.

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 23:00

Δίκαιη ανταλλαγή

Γράφτηκε από τον

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους ιθαγενείς παράγοντες που επιθυμούν να προσφέρουν – όχι μόνο προφορικά- στον τόπο τους.
Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής – διακόσμησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας επανακάμπτει, από φέτος θα δεχθεί 150 σπουδαστές και ήταν εκείνο που η διοίκηση του εδρεύοντος στις Σέρρες ΤΕΙ πρότεινε να ενταχθεί στο Κιλκίς ώστε να λειτουργήσει κι εδώ Σχολή.

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 21:12

Mε το όπλο παρά πόδας Τσογγίδης και Βαφειάδης!

Γράφτηκε από τον

Όλα πια δείχνουν πως ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, απέκτησε μια ακόμη… αντιπολιτευόμενη παράταξη και μάλιστα την πιο ισχυρή.
Πρόκειται για τους μέχρι χθες συνεργάτες του, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κρουσσών Θεόδωρο Βαφειάδη. Και οι δύο ήταν πρωταγωνιστές στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στην κριτική προς το δήμαρχο.

Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 22:17

Σταράτες κουβέντες για το ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ούτε γκρινιάρηδες θέλουμε να είμαστε, ούτε άδικοι για να μειώσουμε την επιτυχή έκβαση της κυριακάτικης σύσκεψης για το ΤΕΙ Κιλκίς και τη μεταστέγασή του στο νέο κτήριο.

Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 23:40

Εύγε στο Θανάση Κουκάκη

Γράφτηκε από τον

Ζούμε σ’ έναν τόπο όπου η επένδυση στην Παιδεία και στην Εκπαίδευση δεν είναι από τις πλέον αγαπημένες και λαοφιλής επιλογές. Γιατί είναι από αυτά που δεν «πουλάνε», που δεν εντυπωσιάζουν και γιατί τ’ αποτελέσματα δεν είναι άμεσα εμφανή. Κι όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η χώρα δεν είναι για τα μακροχρόνια.

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 20:56

Προς γνώσιν ...

Γράφτηκε από τον

Στην πόλη του Κιλκίς καταδικάσθηκε πολίτης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος με ιδιαίτερο δόλο και επικινδυνότητα. Το δικαστήριο επέβαλε   ποινή φυλάκισης 3 μηνών.
Και δεν ήταν η μόνη καταδίκη.  Αλλοδαπός κάτοικος    του χωριού Άγιος Αντώνιος για το ίδιο λόγο καταδικάστηκε επίσης σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών.
Όσοι βρήκαν την εύκολη λύση της κλοπής ας έχουν υπόψιν τους ότι η ΔΕΗ αγρίεψε.

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:19

Ούτε καν μελέτη… για το Δικαστικό

Γράφτηκε από τον

Για να αντιληφθείτε πως δουλεύει ή μας «δουλεύει» το δημόσιο, ιδού τι αναφέρουν τα σίνια των Κτηριακών Υποδομών» της εταιρείας δηλαδή στην οποία ανατέθηκαν οι μελέτες για το Δικαστικό.
Λένε οι ίδιοι: Τον Οκτώβριο του 2014 μας ανατέθηκε η μελέτη για το κτήριο της Μητρόπολης.

Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 21:05

Στα καζίνο όμως και με τα πόδια

Γράφτηκε από τον

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ επισκεφθήκαμε τις τελευταίες ημέρες δυο φορές την περιοχή Ευζώνων-Ειδομένης όπου οι αγρότες έστησαν το μπλόκο τους.  Και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασιν  δεκάδες άτομα να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και να περνούν με τα πόδια τα σύνορα για να επισκεφθούν τους ναούς της τύχης στη Γευγελή.