Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 3:29:36 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 22:25

"Κλείδωσε" για το νοσοκομείο Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Οσονούπω ανακοινώνονται οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας.
Τυπικά ένα είναι το Νοσοκομείο με το διοικητή της Γουμένισσας να ορίζεται ως Υποδιοικητής του ενιαίου νοσοκομείου, αλλά για να καταλαβαινόμαστε γράφουμε για τους δυο... διοικητές.
Και ο μεν της Γουμένισσας έχει "κλειδώσει", στο Κιλκίς όμως παρατηρείται μια κάποια δυστοκία. Είναι βαρύ το έργο που θα αναλάβει καθώς επί ημερών του πέραν των άλλων θα ενταθεί και ο αγώνας για τη διεκδίκηση νέων νοσηλευτικών πτερύγων.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 23:11

Η Αρχοντούλα της Ποντιακής

Γράφτηκε από τον

Τιμά τον τόπο και την καταγωγή της η φιλόλογος Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, με την ουσιαστική δουλειά που κάνει εδώ και χρόνια, διδάσκοντας την Ποντιακή διάλεκτο σε μικρούς και μεγάλους.
Πρόσφατα η κα Κωνσταντινίδου βρέθηκε προσκεκλημένη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και του καθηγητή Ηλία Πετρόπολου, όπου δίδαξε την Ποντιακή. Κάλυψε η ίδια όλα τα έξοδά της για να βρεθεί στην Κομοτηνή και να διδάξει αυτό που λατρεύει, την Ποντιακή.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 22:06

Το έργο του ηλεκτροφωτισμού και σε ποιον ανήκει

Γράφτηκε από τον

Να είμαι καλά η υπ' εμέ διοίκηση και με τα μεγάλα έργα που αφήσαμε κάνατε ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα για το 2020. Κι αν δεν ακυρωνόταν και το έργο του ηλεκτροφωτισμού, το πρόγραμμα θα έφτανε τα 20 εκατ. ευρώ.
Κάπως έτσι σχολίασε το υποβληθέν και τελικά εγκριθέν τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Παιονίας ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 21:24

Σισμανίδης: Να το τελειώσει η ΓΓΑ

Γράφτηκε από τον

Εν τέλει αποτελεί κοινό τόπο: Η ολοκλήρωση των έργων του κλειστού γυμναστηρίου-προπονητηρίου κάτω από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Κιλκίς μόνο εύκολο έργο δεν είναι.
Και μόνο το ιστορικό του και ο φάκελος της συμφοράς που εστάλη από τη Γ.Γ.Α. στο Δήμο Κιλκίς πριν κάμποσους μήνες συνηγορούν ότι ...

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 23:13

Με υπογραφή Σωτήρη Πατσιούρα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στην Ελλάδα έγινε στο Κιλκίς, με μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως και θέλουμε και μπορούμε. Αυτό το πρωτάθλημα όμως έχει ονοματεπώνυμο: Σωτήρης Πατσιούρας. Δικαιολογημένα λοιπόν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τίμησε στην έναρξη τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (Ράντσο).

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 21:47

Ευχαριστούμε τον Τόλη!

Γράφτηκε από τον

ΧΡΥΣΑΛΙΣ, το παλιό Μεταξουργείο της Γουμένισσας, το οποίο η Μητρόπολη Γουμένισσας κάνει το παν για να αξιοποιηθεί, να αναδειχθεί και να μετατραπεί σε έναν πολυχώρο δημιουργίας και πολιτισμού.
Ο χώρος έχει αποκτήσει μια ζωντάνια, αλλά να σταθούμε σ’ αυτό που ο πατέρας Χριστόδουλος -ψυχή της όλης προσπάθειας- επισημαίνει:

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 22:25

Εξαφάνιση λαθροϋλοτομίας. Αύξηση των δασών στο νομό!

Γράφτηκε από τον

Τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι έχει βάλει το Δασαρχείο Κιλκίς στους λαθροϋλοτόμους.
Οι επίμονες, αλλά και επικίνδυνες προσπάθειες του δασάρχη Κιλκίς, Γιώργου Βούρτζα, και των υπαλλήλων του Δασαρχείου έχουν πιάσει τόπο και η λαθροϋλοτομία στα όρια του δήμου Κιλκίς έχει χτυπηθεί σε ποσοστό 90%!

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 21:58

Μόνο οι ...Πινέληδες στις απεργίες

Γράφτηκε από τον

Για να μην πλανώνται λανθασμένες εντυπώσεις. Προφανώς και το Κιλκίς συμμετείχε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν για την παρελθούσα Τρίτη η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.
Συμμετείχε δηλαδή όπως συμμετέχει σε κάθε απεργία. Συμβολικά, ήσυχα, σχεδόν νοερά.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 22:17

Ξεκούδουνη στήριξη

Γράφτηκε από τον

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή άλλων τινών ιλαρών και ευτράπελων...από εκείνα που χρωμάτισαν την (παρα)πολιτική ζωή του Κιλκίς σχετικά πρόσφατα:
Γράψαμε ότι την υποψηφιότητα του καταγάλανου Δημάρχου Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου, για την προεδρία της ΚΕΔΕ στηρίζουν από το ν. Κιλκίς οι επίσης καταγάλανοι δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας Δημήτρης Κυριακίδης και Κώστας Σιωνίδης καθώς και ο Παύλος Τονικίδης. Σε μια ολίγον πολιτικά ακαταλαβίστική στήριξη για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται. Πλην όσων, εντός του συνδυασμού, δεν θέλουν να καταλάβουν.

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 22:43

Είμαστε ωραίοι και πληρώνουμε!

Γράφτηκε από τον

Δυο έργα προκηρύχθηκαν για την παραλία της Δοϊράνης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Για το ένα, το μεγάλο, που αφορά την ανάπλαση της παραλίας –από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο- σας είχαμε ενημερώσει.
Το «μικρό» έργο, που θα πρέπει και να προηγηθεί, αφορά την κοπή των δένδρων που βρίσκονται μέσα στην κοίτη της λίμνης και στην ίδια περιοχή. Τα περισσότερα από αυτά τα δένδρα έχουν πέσει μέσα στο νερό και δημιουργούν τεράστια προβλήματα.