Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:31:57 πμ

Σχόλια

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 20:41

Παζαρτζικλής για ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής παρεμβαίνει και ζητά ενεργό ρόλο του δήμου Κιλκίς στο βαλτωμένο θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς.

Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 21:12

Εμβολιασμός προσφύγων

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός των προσφύγων σε Νέα Καβάλα και Χέρσο με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού Φιλανδίας και το συντονισμό του διευθυντή του Κ.Υ. Πολυκάστρου, Γιώργου Περπερίδη.

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 20:21

Περί κακοποίησης γενικώς

Γράφτηκε από τον

Εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών οργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς την Κυριακή. Σημαντική εκδήλωση, διότι το θέμα είναι σοβαρό και θίγει πολλά και σημαντικά που συμβαίνουν στην «αγία ελληνική οικογένεια» και κοινωνία γενικότερα σε βάρος των γυναικών.
Παρότι –και με το συμπάθιο- η θεματολογία θα μπορούσε να διευρυνθεί. Και να περιλάβει και την... κακοποίηση και των ανδρών. Την επισήμανση έκανε φίλος, προφανώς έχων ίδια εμπειρία.

Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 20:46

Διόδια τέλος για τους δημότες εντός των ορίων του δήμου

Γράφτηκε από τον

Με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών - Μεταφορών  επιλύεται το ένα από τα δυο «αγκάθια» αναφορικά με την πρόσφατη δημοπράτηση εκ μέρους της ΕΓΝΑΤΙΑ α.ε. κατασκευής διοδίων και στο νομό, στους Ευζώνους.

Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 20:34

Ο Γκουντενούδης στο Κιλκίς...

Γράφτηκε από τον

Πέμπτη στο Κιλκίς, Παρασκευή στο Κιλκίς, Σάββατο στο Κιλκίς… Κι από Δευτέρα ξαναρχίζουμε το μέτρημα. Βρε μπας κι έβαλε πλώρη για ψηλότερα, λέγεται και νοτιότερα, στην Αθήνα, στη Βουλή ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδης, και τον βλέπουν με υψηλή συχνότητα και οι δημότες του Κιλκίς;

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 20:22

Ανεβαίνει τα κομματικά σκαλιά ο Γιώργος Γεωργαντάς

Γράφτηκε από τον

Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναλαμβάνει ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς με απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι μια ουσιαστικά αναβάθμιση του βουλευτή Κιλκίς καθώς δεν θα υπάρχουν οι αντίστοιχοι συντονιστές και επομένως θα υπάγεται πλέον απευθείας στον πρόεδρο του κόμματος.

Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 21:05

Ξανά κοινή θέση των τριών συμβούλων

Γράφτηκε από τον

Θα ψηφίσω υπέρ της μελέτης και υπέρ της επένδυσης της ΑΛΟΥΜΥΛ, όπως υπερψήφισα και με τη μελέτη – επένδυση στην Τέρπυλλο. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά.. υπενθύμισε με νόημα ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 20:15

Το πρώτο «μπράβο» από τον Λάζαρο

Γράφτηκε από τον

Δεν πρόλαβε να αποσώσει το λόγο του ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Βαφειάδης καθώς ανακοίνωνε στο σώμα την παραίτησή του από την αντιδημαρχία και εισέπραξε το πρώτο μπράβο για την απόφασή του.  Ο αντιπρόεδρος του σώματος Λάζαρος Παζαρτζικλής  ήταν που φώναξε:  «Συγχαρητήρια για την απόφασή σου».

Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 21:19

Για τον Τάσο Χονδροματίδη

Γράφτηκε από τον

Επειδή διαπιστώνω ότι ξεκίνησε μια “φάμπρικα” ανακοινώσεων κομματικών και άλλων φορέων που καταδικάζουν τη στάση του Λυκειάρχη του 2ου Λυκείου Κιλκίς Αναστάσιου Χονδροματίδη

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 18:49

Μονόδρομος η υπαναχώρηση

Γράφτηκε από τον

Μονόδρομος η υπαναχώρηση
Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα η στάση της διοίκησης του δήμου Κιλκίς αναφορικά με την τύχη των 53 συμβασιούχων. Με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση ο Δήμος Κιλκίς υποχρεούται να ανανεώσει τις συμβάσεις τους για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, υπάρχει η πολλάκις διακηρυγμένη θέση του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη ότι ο ίδιος δεν θα υπογράψει την ανανέωση και είναι εντελώς αντίθετος με τη ρύθμιση αυτή.