Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:29:04 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 21:36

Έχασε το ΠΑΣΟΚ την έδρα στους δασκάλους

Γράφτηκε από τον

Δυο αιρετοί εκλέγονται από τους δασκάλους στο ΠΥΣΠΕ του νομού και παραδοσιακά οι θέσεις μοιράζονταν ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. (ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ).
Στις προχθεσινές εκλογές για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ έχασε τη θέση του αιρετού και την κέρδισε η παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ,

Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 22:33

Η προαγωγή σε Αντιστράτηγο έγινε το 2002;

Γράφτηκε από τον

Τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου τίμησε η Πολιτεία με προαγωγή του σε αντιστράτηγο, τον ύπατο στρατιωτικό βαθμό δηλαδή, σε μια εκδήλωση που έγινε στον Ακρίτα το περασμένο Σάββατο με την παρουσία των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου.

Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 20:47

Μεροκάματα στους πρόσφυγες!

Γράφτηκε από τον

Παλιότερα ήταν οι Αλβανοί μετανάστες που πρόσφεραν την εργασία τους με φθηνό μεροκάματο ιδιαίτερα σε αγρότες, κτηνοτρόφους και εργολάβους οικοδομών.

Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 19:58

Με σφραγίδα Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Τη σφραγίδα του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δημήτρη Τσαντάκη, φέρει η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση για τον Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα, με την παρουσία των υπουργών Αμυνας Ελλάδας και Κύπρου.
Ο Δ. Τσαντάκης έχει πάρει στην πλάτη του το θέμα ανάδειξης του Ιστορικού Μουσείου του Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα και μέχρι τα τώρα δικαιώνεται απόλυτα.

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 21:55

Οι χαρές από Τρίτη

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την προσεχή Τρίτη 1η Νοεμβρίου  θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων αγροτών με το 70% της βασικής ενίσχυσης.

Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 20:14

Εκεί είναι Αφρική

Γράφτηκε από τον

Στο βόρειο Νίγηρα, στην χώρα της Αφρικής όπου το μεγαλύτερο  τμήμα της καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την έρημο Σαχάρα και η λέξη επένδυση είναι άγνωστη, προσφέρθηκε - και λόγω επιδοτήσεων από τον ΟΗΕ- μια εταιρεία να επενδύσει στην παραγωγή υάλου με χρήση πρώτης ύλης την άμμο της ερήμου.

Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 22:46

Αντε να ξεκινήσει η σπορά

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με τις καλοκαιρινές  δεσμεύσεις του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης  η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης έπρεπε ήδη να έχει καταβληθεί, αφού προσδιορίστηκε στα μέσα Οκτωβρίου.

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 19:59

Τους …έφαγαν οι γυναίκες

Γράφτηκε από τον

Ας όψεται η ποσόστωση που απέκλεισε από τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δυο Κιλκισιώτες. Οι κ. Δημήτρης Αγαθόπουλος και Λάζαρος Λαζαρίδης που ήταν υποψήφιοι συγκέντρωσαν αριθμό σταυρών που υπερέβαινε το γενικό όριο εκλογής.

Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 20:31

Φωτισμός στο δρόμο προς Ν. Καβάλα

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο, όπου έχασαν τη ζωή τους μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, επισημαίνουμε την ανάγκη να φωτιστεί άμεσα το τμήμα του δρόμου από τη Νέα Καβάλα μέχρι την αερογέφυρα,

Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 20:12

Καληνύχτα μας…

Γράφτηκε από τον

Στην Πιερία ξεσηκώθηκαν η Μητρόπολη, ο Δήμαρχος Κατερίνης και άλλοι τοπικοί φορείς  για να μην  παραμείνουν στη Μονή Πέτρας 1200 πρόσφυγες. Και όπως διαβάζουμε έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι μόνο ένα μικρό τμήμα τους- μικρά παιδιά και ευπαθείς ομάδες,