Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:347. Error 9: Invalid character

epaggelmatikos-katalogos-kilkis

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 20:15
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσοχή στο Νοσοκομείο


Όσοι θα παραμείνουν στο Κιλκίς και μετά από πέντε ή 15 μήνες ας γνωρίζουν πως μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να παρακολουθούν την πορεία των σημαντικών δημόσιων φορέων του νομού και δη της υγείας.
Γιατί δεν θέλει πολύ να ξεσπάσει καμιά συμφορά και τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν…
***
Στο δε ίδρυμα, ας το πάρουν απόφαση πως δεν αρκεί να πολιτεύονται ως πολιτικάντες παρελθουσών δεκαετιών. Τα προβλήματα εκδικούνται συνήθως τους ξερόλες που διακρίνονται μόνο σε μπλα μπλα.
Η δε στελέχωση του νοσοκομείου και η τύχη των εργαζομένων σε αυτό είναι μείζον θέμα. Τόσο μείζον που ούτε καν φαντάζονται τι θα συμβεί έτσι και σκάσει καμιά μπόμπα.
Εμείς προειδοποιούμε και μακάρι να μην παραστεί ανάγκη να γίνουμε σαφέστεροι.
***
Διοικητή Χατζασάββα, τα καλά λόγια που ακούσαμε για σε από τον Κώστα Πινέλη μέχρι τώρα αποδεικνύονται υπερβολικά. Φρόντισε μην αποδειχθούν εντελώς αναντίστοιχα των έργων σου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πράσινα αδιέξοδα Πορεία διαμαρτυρίας »

Προσθήκη σχολίου

Τα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα

Βρείτε μας στο Facebook

Πρόγραμμα TV

Τελευταία Βίντεο

Loading Player...

Ο Καιρός στο Κιλκίς

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Copyright © 2006-2012 Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου, όπως επίσης και η αναδημοσίευση φωτογραφίας επιτρέπεται μόνο μέ έγγραφη άδεια του εκδότη. Designed by Νικος Τερζενίδης.