Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, 4:28:14 μμ
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 18:27

Θα βαράνε και νταούλια;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έγιναν λοιπόν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς την Τρίτη 5 Ιουνίου. Έργο χρήσιμο καθώς ευπρεπίστηκαν οι χώροι της ιστορικής κλινικής.
Αλλά κάποτε οφείλουμε ως χώρα να σοβαρευτούμε. Και να παρατήσουμε τις παράτες. Ένα έργο 25.000-30.000 ευρώ όσο και να το “φουσκώσεις” δεν μπορεί να αποτελεί αφορμή και αντικείμενο εγκαινίων για να κάνει ο καθείς το “κομμάτι” του.


Διότι καθώς το πάνε σε λίγο θα κάνουν εγκαίνια κάθε που θα αγοράζουν μια παρτίδα ...ορούς.

***
Και μεταξύ μας: Αν ένα έργο 25 χιλιάδων ευρώ κρίθηκε άξιο διενέργειας εγκαινίων, τότε όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων με δωρεά 128.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς, τότε -τηρουμένων των αναλογιών- η διοίκηση του ιδρύματος οφείλει να απονείμει το “Χρυσό Κλειδί” του Νοσοκομείου στον κ. Σισμανίδη.

 

Όπως λέμε Αγροτικό ιατρείο
Με έναν γιατρό λειτουργούσε το κατά τα άλλα Κέντρο Υγείας Δροσάτου.
Πληροφορηθήκαμε ότι από το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου στάλθηκε και δεύτερος γιατρός.
Όπως περίπου λειτουργούσαν το πάλαι ποτέ τα αγροτικά ιατρεία στο νομό.
Και στην υγεία-περίθαλψη λοιπόν πάμε μπροστά με την... όπισθεν.
Αχ βρε έρμο ΕΣΥ που κατάντησες... Και δεν ζει κι ο Γεννηματάς.

 

Σημεία των καιρών
Το έγραψα και σε άλλη ευκαιρία: Ο Νίκος Κοτζιάς, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι προσωπική μου άποψη, στηριγμένη στο πολύ καλό μυαλό και στις αστείρευτες γνώσεις που διαθέτει ο κάποτε καθοδηγητής της ΚΝΕ, νυν υπουργός της κυβέρνησης.
Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν ο Νίκος Κοτζιάς μίλησε στην κρατική τηλεόραση και είπε πολλά για το εν εξελίξει θέμα των διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ. Αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές του Σκοπιανού στις κατά καιρούς διαπραγματεύσεις που διεξήγαγαν ελληνικές κυβερνήσεις. Αποκάλυψε πράγματα που την επόμενη ημέρα θα αποτελούσαν θέμα ατέρμονων συζητήσεων. Με δημοσιογράφους -κατήγορους και πολιτικούς που είχαν στο "τραπέζι" το "Μακεδονία-Σκόπια" πολιτικούς που εννοούσαν το erga omnes πολύ πιο στενά από όσο πιστεύει ο κόσμος κ.ο.κ
Ε, λοιπόν, σε αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα και άκρως επίκαιρα που είπε ο ΥΠ.ΕΞ. Νίκος Κοτζιάς, η μόνη απάντηση των μέσων της επόμενη ημέρα ήταν η ...σιωπή.
Τα κανάλια που χαλάνε τον κόσμο όταν ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πει καμιά υπερβολή - άντε και ...ανοησία - σιώπησαν στις αποκαλύψεις που έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών για τις λύσεις που συζητούσαν κυρίως γαλάζιες κυβερνήσεις.
Ε, κάπως, έτσι απαξιώθηκε και η δημοσιογραφία.
Θ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιλαρά και ιλαρότητες Οι ΤΕΑτζήδες του ΣΥΡΙΖΑ! »