Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 1:52:33 μμ
Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 19:31

Τον χαβά της η Τράπεζα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπάρχουν τα σύγχρονα συστήματα με το e-banking, το mobile app, τα 4 ΑΤΜ στην ευρύτερη περιοχή, το v-banking για τις επιχειρήσεις, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το ΑΤΜ μέσα στο Πολύκαστρο, κι αν απαιτείται φυσική παρουσία στο τέλος τέλος το Κιλκίς απέχει μόνο 32 χιλιόμετρα.


Αυτά περίπου αναφέρονται στην απάντηση της διοίκησης της EUROBANK στον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη που έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Πολύκαστρο.
Επομένως η Τράπεζα είναι αμετάπειστη;

***
Σχεδόν έτσι είναι. Και αφήνουμε μια χαραμάδα μήπως και καταφέρει κάτι καλύτερο ο Γιώργος Γεωργαντάς που το ...ψάχνει το θέμα.

 

Δεύτερο δρομολόγιο
Καλή έως κάλλιστη η απόφαση του ΟΣΕ να δρομολογήσει στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Σερρών "πάνε έλα" ένα καθημερινό δρομολόγιο. Έβαλε το χεράκι του ο Γεωργαντάς, έβαλε και ο σερραίος υπουργός Κ. Καραμανλής το δικό του και θα δούμε πια μαζί με το ένα "πάνε έλα" του τρένου από το νομό (Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη) και δεύτερο δρομολόγιο από και μέχρι τις Σέρρες.
Κι όπως το τρένο θα κάνει στάση σχεδόν σε όλους τους σταθμούς της πάλαι ποτέ ένδοξης εποχής, είναι μια καλή ευκαιρία να το τιμήσουν οι Κιλκισιώτες για να εξασφαλιστεί η μακροημέρευσή του.
Διότι μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία, αν περάσει εξάμηνο και το τρένο πηγαινοέρχεται άδειο, θα καταργηθεί ως δρομολόγιο.

***
Και καλό είναι να αποφεύγονται οι εξόφθαλμες υπερβολές. Όπως αυτή του φίλου μας του Σούλη Καζαντζίδη που διέβλεψε στη νέα γραμμή του ΟΣΕ τον προαστιακό Σιδηρόδρομο.
Είπαμε Σούλη να είσαι καραμανλικός, αλλά μην το ξεχειλώσουμε κιόλας.