Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, 7:31:30 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 22:17

Δεύτερο εργοστάσιο στην Κίνα φτιάχνει η Kleemann

Γράφτηκε από τον

Από τον περασμένο Ιούνιο οι μετοχές της εταιρείας Kleemann, της βορειοελλαδίτικης βιομηχανίας ανελκυστήρων που έχει παρουσία σε Ευρώπη Ασία και Αυστραλία, έχουν διαγραφεί από το Χρηματιστήριο. Την ίδια περίοδο, η ιδιωτική πλέον Kleemann ξεκινούσε τη νέα μεγάλη επένδυσή της στην Κίνα, την κατασκευή του δεύτερου εργοστασίου στο Κουνσάν της Σαγκάης, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την υφιστάμενη μονάδα που κατασκεύασε για πρώτη φορά ελληνικό ανελκυστήρα στην Κίνα το 2011.

Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 21:04

Έκοψε την πίτα του το Γηροκομείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018, σε οικογενειακό κέντρο στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Η είδηση δεν μπορούμε να πούμε ότι ήρθε "ουρανοκατέβατη"  Είναι πολλά χρόνια τώρα που τα τραπεζικά ιδρύματα κλείνουν υποκαταστήματα  με το σκεπτικό της μειωμένης κίνησης και του περιορισμού των λειτουργικών τους δαπανών. Στο Χέρσο η είδηση κατέφθασε χθες και δεν ευχαρίστησε κανέναν: Το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας (από ετών ήδη απορροφημένη στον όμιλο της Πειραιώς) κλείνει οριστικά στο τέλος Φεβρουαρίου.

Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 14:27

Εισβολή αυτοκινήτου σε κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Είναι από αυτά που δεν συμβαίνουν συχνά και που για να συμβεί πρέπει να …συνωμοτήσει το σύμπαν. Ένα επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, κάνοντας στροφή 90 μοιρών ανέβηκε και διέσχισε κράσπεδο 4 μέτρων και βρέθηκε ολόκληρο μέσα σε κατάστημα ρούχων του Κιλκίς, ευτυχώς χωρίς θύματα, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 21:48

50 κορυφαίους Αλβανούς ορθοπεδικούς φιλοξένησε η ANATOMΙK HELP

Γράφτηκε από τον

H ΑΝΑΤΟΜΙC HELP Α.Ε. στις 5/1/18 φιλοξένησε για ακόμα μια φορά με μεγάλη χαρά στις εγκαταστάσεις της 50 κορυφαίους ορθοπαιδικούς γιατρούς από όλη την Αλβανία.

Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 15:00

Οι Αστυνομικοί Κιλκίς στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Γράφτηκε από τον

Τα μέλη της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, ως μόνιμοι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών της Περιφέρειας του Κιλκίς και ως φύλακες της Ελληνοσκοπιανικής μεθορίου γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες  παραποίησης της ιστορίας από τους υπηκόους των Σκοπίων αλλά και άλλων χωρών, ακούγοντάς τους  να αποκαλούν την χώρα αυτή «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 36χρονο Έλληνα ο οποίος κατοικεί σε περιοχή του Κιλκίς, ανέφεραν ότι «έσπρωχνε» ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης στους εξαρτημένους χρήστες «σκληρών» ναρκωτικών.

Η απόγνωση της τοπικής αγοράς από την αιμορραγία που υφίσταται λόγω της λειτουργίας των Καζίνο στα γειτονικά Σκόπια αποτυπώνεται στην επιστολή που απέστειλε στον Π΄ροεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.
Ο κ. Τονικίδης απαριθμεί τις πληγές και υπενθυμίζει την αναγκαιότητα τόνωσης της τοπικής οικονομίας, επισημαίνοντας την μελέτη που συνέταξε και αφορά στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ασκήσει την επιρροή του ώστε να ανασάνει ο συνοριακός νομός μας.

Μεγάλο έργο με περισσότερο από 1.000.000 ευρώ δημοπρατεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής της Παιονίας από τα νερά του Αξιού και τις μεταβολές που επιφέρουν στην κοίτη του οι πλημμύρες.

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 19:58

Συνελήφθησαν τρεις λαθρέμποροι με 2.000 πακέτα τσιγάρων

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθησαν  το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 3 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας  36, 26 και 25 ετών, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μέσα σε σάκους, πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Σελίδα 1 από 861