Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, 2:30:31 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 21:24

Επιτέλους μετακόμισε το παράρτημα ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησε να χτίζεται πριν από 10 χρόνια. Εδώ και τρία χρόνια έχασκε έρημο παρότι πανέτοιμο να υποδεχόταν σπουδαστές και καθηγητές του παραρτήματος σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος ΤΕΙ του Κιλκίς.
Χρειάστηκε να ξοδευτούν πολλά κιλά μελάνης, δηλώσεις επί δηλώσεων, υποσχέσεις επί υποσχέσεων...

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 21:23

Ομοβροντίες από το λεκανοπέδιο

Γράφτηκε από τον

Ένσταση κατά της νομιμότητας της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς σχετικά με την τιμή του νερού, κατέθεσαν ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Π.Ε. Κιλκίς) δυο δημοτικοί σύμβουλοι και οι τέσσερις πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του λεκανοπεδίου Μουριών.

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 21:20

Εξάγουμε αδέσποτα σε Αγγλία, Σουηδία και Γερμανία

Γράφτηκε από τον

Ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Νίκος Ταχτσίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση συμβούλου, για την κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στο Κιλκίς.
Καταχωρίζουμε το σημαντικότερο τμήμα του έγγραφου ενημερωτικού του σημειώματος:

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 21:17

Μαγεύτηκαν οι περιπατητές στα Γιάννενα

Γράφτηκε από τον

Ημερήσια μεν απολαυστική στιγμών και εικόνων δε η εκδρομή της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα εκατό μελών και φίλων του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς.

Την 15 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς (οδός Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου 3 – Κιλκίς), θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής του Αστυνομικού Μεταλλίου «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχου διπλώματος, στον Αστυφύλακα Αθανάσιο Γρηγοριάδη του Νικολάου.

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 21:54

Θα πλημμυρίσει Αη Βασίληδες το Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και τους τοπικούς φορείς και καταστήματα της πόλης διοργανώνει το 3ο Santa Run Kilkis για την ενίσχυση του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και του συλλόγου βηματίΖΩ.

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 21:52

Αρτζάν και παραλίμνια Δοϊράνη στην ομάδα υψηλού κινδύνου

Γράφτηκε από τον

Χιλιάδες στρέμματα γης και στο Κιλκίς η λίμνη Αρτζάν και η παραλίμνια της Δοϊράνης περιοχή  περιλαμβάνονται στις  ζώνες υψηλού κινδύνου πλημμύρας στην Κεντρική Μακεδονία.
Οι ζώνες υψηλού κινδύνου περιλαμβάνονται  στους χάρτες των σχεδίων διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας λεκανών απορροής ποταμών υδατικού διαμερίσματος της Κεντρικής Μακεδονίας, που συντάχθηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εντός του 2017

Την 5η Δεκεμβρίου 2017  ημέρα Τρίτη και Ω/10:00΄ επισκέφθηκε το κατάστημα της Π.Υ. Γουμένισσας το 2θέσιο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας του Δήμου Παιονίας συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) μαθητών αλλά και νηπίων, με την συνοδεία γονέων και τριών (3) εκπαιδευτικών με επικεφαλή την Διευθύντρια κ. Κωνσταντοπούλου Πολυξένη.

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 20:31

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Οι  κάτοικοι της συνοριακής ζώνης  δικαιούνται “ελευθέρας” με την απόφαση λειτουργίας του σταθμού διοδίων στους Ευζώνους. Μόνο που οι αρμόδιοι ξέχασαν να εντάξουν στους δικαιούμενους   ελεύθερη διέλευση τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο τμήμα διανατηριακού ελέγχου των Ευζώνων και στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Παιονίας!
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με επιστολή της στους υπουργούς Οικονομικών Ευκ. Τσακαλώτο, Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο  Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ κ.α. επισημαίνει το πρόβλημα που δημιουργείται και ζητεί άμεση επίλυσή του.

Σελίδα 1 από 856