Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017, 8:30:15 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ενημερωτική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες» πραγματοποιήθηκε χθες - Κυριακή των Βαΐων - σε πολλές πόλεις και χωριά της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την προστασία των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων από επιτήδειους που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν.
Διοργανώθηκαν ενημερωτικές δράσεις σε περιοχές αρμοδιότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Κάθε χρόνο κατά την περίοδο του Πάσχα στη χώρα μας γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, συνάνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και τραυματίζονται, κάποιοι μάλιστα σοβαρά σε σημείο ακρωτηριασμού, τύφλωσης ή και κώφωσης εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 20:33

Θετικό σήμα στην ΚΑΠΝΙΚΗ από τη Δικαιοσύνη

Γράφτηκε από τον

Με δυο αποφάσεις τους τα δικαστήρια δίνουν ζωή στην μεγάλη εταιρεία "Καπνική Μιχαηλίδης α.ε." δικαιώνοντας τις θέσεις που υποστηρίζει εξαρχής η εταιρεία και δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας μεταξύ των εκατοντάδων εργαζομένων της ότι θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και εξασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας τους.

Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 20:43

Συνελήφθησαν 4 άτομα με 350 γραμ. κοκαΐνης και ηρωίνης

Γράφτηκε από τον

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, οδήγησε στη σύλληψη 3 ανδρών ηλικίας 30, 31 και 42 ετών, καθώς και μίας 18χρονης γυναίκας, για αγοροπωλησία ναρκωτικών.

Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 08:09

Συγκλονίζει η αυτοκτονία νεαρού ατόμου στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Συγκλονίστηκε η κοινή γνώμη του Κιλκίς από την αυτοκτονία νεαρού ατόμου που βρέθηκε απαγχονισμένο σε αποθηκευτικό χώρο του αναψυκτηρίου στο Λόφο του Αη Γιώργη στις 4μ.μ. του Σαββάτου 8 Απριλίου.

Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 18:28

Ανοιξιάτικη Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον

Η Άνοιξη χαμογελά μέσα στα ήρεμα νερά της Δοϊράνης. Βαμμένα τα χείλη της με το βαθύ κόκκινο της παπαρούνας...

 

Κώστας Τερζενίδης

Ύστερα από μακρά καθυστέρηση και αλλαγή του ανάδοχου εργολάβου (το έργο ανέλαβαν τα "Σιδηροδρομικά έργα" αντί της "Μηχανικής") τις τελευταίες εβδομάδες επιταχύνθηκαν οι εργασίες κατασκευής της νέας διαδρομής της σιδηροδρομικής γραμμής από το Πολύκαστρο μέχρι τους Ευζώνους.

Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 19:58

Δοϊράνη: Καθολική απαγόρευση της αλιείας

Γράφτηκε από τον

Την καθολική απαγόευση της αλιείας στη Δοϊράνη επέβαλε με αόφασή της η Π.Ε. Κιλκίς για ένα μήνα.
Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:
Απαγορεύουμε την ενάσκηση επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο, για προστασία της αναπαραγωγής τους, στη λίμνη Δοϊράνη ( Ελληνικό Τμήμα) και σε όλα τα ρέοντα ύδατα δηλαδή ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους στη λίμνη (η απόσταση αυτή μετρείται κατά μήκος της κοίτης των ανωτέρω)   Η απαγορευτική περίοδος αλιείας αρχίζει από 10 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα  08:00 π.μ. μέχρι και την 10 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00π.μ.

Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 13:51

4 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς που εδρεύει στο Κιλκίς επί της οδού Ουτσκούνη και Ρεγκούκου, κατόπιν της υπ΄ αριθ. 3870/17-03-2017 εγκριτικής γνωμοδότησης του ΑΣΕΠ, πρόκειται να προσλάβει προσωπικό ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας επτά (7) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων και αναλυτικότερα ως εξής: