Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017, 5:12:50 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθη στις 10-8-2017 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 4,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 11:24

Επείγουσα ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με έκκλησή του προς τους εθελοντές αιμοδότες της περιοχής μας το τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς γνωστοποιεί ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αίμα.

Οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνούν τις πρωινές ώρες (9π.μ. – 1μ.μ.) στο τηλέφωνο 23413 51724, ενώ για το απόγευμα θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα.

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 20:20

«Εφυγε» ο Αλέξανδρος Αναστασιάδης

Γράφτηκε από τον

Συλλυπητήριο μήνυμα αποστέλλει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του μέλους του Αλέξανδρου Αναστασιάδη.

«Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας Μιχάλης Ζορπίδης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΘ αποχαιρετά με οδύνη το μέλος του Αλέξανδρο Αναστασιάδη, που τόσο αδόκητα έφυγε χτες από το ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 20:10

Ο Γιάννης Καραΐτης πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος  με θέμα την κατανομή αξιωμάτων. Η νέα διοίκηση έχει ως εξής:

Καραΐτης Ιωάννης - Πρόεδρος (Α/θμια Εκπ/ση)

Λιναρδάκης Ιωάννης - Αντιπρόεδρος (Δ/θμια Εκπ/ση)

Καλεμκερίδης Αχιλλέας – Γ. Γραμματέας  (Νοσοκομείο Κιλκίς)

Κομπατσιάρης Αντώνιος -Ταμίας (Π.Ε. Κιλκίς)

Παπαλέξης Ξενοφών - Οργανωτικός  Γ. Γραμματέας  (Νοσοκομείο Γουμένισσας)

Βασιλακάκης Αναστάσιος -Μέλος (Δήμος Κιλκίς)

Κεσίδης Αναστάσιος – Μέλος  (Α/θμια Εκπ/ση)

Μασούρας Πασχάλης -Μέλος (Νοσοκομείο Κιλκίς)

Πετρίδης Ιωάννης - Μέλος (Δ/θμια Εκπ/ση).

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και μετά από συνεχείς ελέγχους οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Κιλκίς έπιασαν λαθροθήρες, που είχαν θηρεύσει νύκτα σε καρτέρι έναν αγριόχοιρο.

Μετά από διερεύνηση οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης έσπευσαν αργά τη νύκτα στην οικία ενός από τους δράστες, όπου και συνελήφθη να επιχειρεί να τεμαχίσει τον αγριόχοιρο.
Κατασχέθηκαν τα παράνομα μέσα θήρας και ο αγριόχοιρος και υποβλήθηκε μήνυση κατά τριών ατόμων στην οικεία δασική αρχή.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας ν. Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 52χρονος συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτές ΕΕΚ, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Σχολικούς Συμβούλους) αλλά και εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων  να παρευρεθούν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα υλοποιήσει, με σκοπό την παρουσίαση αποτελεσμάτων έργων του Erasmus+ στα οποία συμμετείχε ως διακρατικός εταίρος.

Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 17:57

Ζητείται προσωπικό για εργασία στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον

To εργαστήριο επεξεργασίας Μπαχαρικών ΜΠΑΧΑΡΙ στη Γουμένισσα ζητά μόνιμο προσωπικό στον τομέα της συσκευασίας . 
Προϋποθέσεις : Άντρες από 20 έως 45 ετών. 
Τηλ επικοινωνίας 6975208868 
Ώρες επικοινωνίας 9:00 με 14:00

Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 11:07

Συνελήφθη 41χρονος στο Κιλκίς για σωματεμπορία

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη στις 5-8-2017 το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ο 41χρονος να προβαίνει στη γενετήσια εκμετάλλευση 24χρονης υπηκόου Αλβανίας, καθώς μεσολαβούσε ώστε να συνευρίσκεται ερωτικά με άντρες, από τους οποίους εισέπραττε χρηματικά ποσά ως αμοιβή.

Η αρνητική γνωμοδότηση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δεν στάθηκε ικανή - όπως τεκμαίρονταν άλλωστε- στην αδειοδότηση των πρώτων δυο μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας στην περιοχή της Τερπύλλου.