Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017, 4:48:13 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 παραδόθηκε και τέθηκε σε λειτουργία ειδική ράμπα SEATRAC, για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στην παραλία Αβδήρων της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης. Ο ΤΑΡ δώρισε επίσης στο Δήμο Αβδήρων μηχάνημα καθαρισμού ακτών. Η πρωτοβουλία αυτή ανέρχεται σε συνολικό ύψος €100.000 κι εντάσσεται στο πρόγραμμα των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του ΤΑΡ στην περιοχή.

Δύο άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο στην προσπάθειά τους να πουλήσουν ένα κιλό κάνναβη,

ύστερα από επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 39 και 40 ετών. Οι αστυνομικοί, βάσει στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν να φτάσουν την ώρα που οι δυο άνδρες

επιχειρούσαν να πουλήσουν ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού, την οποία μετέφεραν με όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 10:31

«Αστυνομικοί της Γειτονιάς» σε Γουμένισσα & Πολύκαστρο

Γράφτηκε από τον

Μετά το Κιλκίς, όπου το πρώτον στο νομό εφαρμποστηκε ο θεσμός του “Αστυνομικού της Γειτονιάς, με νεότερη απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ από το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» επεκτάθηκε σε δυο ακόμη “γειτονιές” του νομού, στο Πολύκαστρο και στη Γουμένισσα.

Την προχειρότητα και των ανακολουθία λόγων και έργων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναδεικνύει και στηλιτεύει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.
Σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει όσα διαδραματίζονται στην  “κοινή” στέγαση των συνοριακών τμημάτων Ευζώνων και Ειδομένης καθώς και στην κατάργηση του ΑΤ Νέας Σάντας.

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 22:55

Στην κυκλοφορία η γέφυρα Μικροδάσους

Γράφτηκε από τον

Ένα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου παρελήφθη επισήμως και αποδόθηκε προς χρήση τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Είναι η αποπερατωμένη γέφυρα στο ύψος του Μικρόδασους κάτω από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή της νέας σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Πολυκάστρου-Ειδομένης.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιδιόκτητου γραφείου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, παρουσία εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ. και συναδέλφων αδελφών Συλλόγων άλλων Νομών της χώρας και πλήθος συναδέλφων μελών του Συλλόγου Κιλκίς.

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 22:44

Συνελήφθη 56χρονος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη τη Δευτέρα 12-6-2017 και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 56χρονος ημεδαπός, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου προτείναμε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που προέκυψε με την εγκατάσταση διοδίων στους Ευζώνους και στον κόμβο του Πολυκάστρου.
Ο κ. Παπαδόπουλος αντιπρότεινε να συμμετάσχουμε με τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Βεργίδη, τον Δήμαρχο κ. Γκουντενούδη και τους βουλευτές του νομού σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Εγνατία οδός ΑΕ  κ. Αντωνούδη     και κατόπιν να επαναξιολογήσουμε την αναγκαιότητα έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, πρόταση που αποδεχθήκαμε.

Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 00:04

Ημέρα προς τιμή των αποστράτων

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε χθες (11-6-2017) το πρωί ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων», σε Ιερούς Ναούς της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, των Σερρών, της Πιερίας και της Χαλκιδικής και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 21:05

Επιστροφή στα κέρδη για τον όμιλο DOPPLER

Γράφτηκε από τον

Το 2016 ήταν η χρονιά που η βιομηχανία ανελκυστήρων Doppler, στα ενοποιημένα της αποτελέσματα προ φόρων, επέστρεψε σε κέρδη μετά από αρκετά χρόνια ζημιών που οφείλονταν στις μεγάλες ανατροπές και αναγκαστικές αναπροσαρμογές που έκανε η εισηγμένη μητρική, στο διάστημα της κρίσης.
Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις ο κύκλος εργασιών του Ομίλου διαμορφώθηκε το 2016 σε 17,3 εκατ ευρώ, έναντι 16,426 εκατ ευρώ της προηγούμενης εταιρικής χρήσης, ενώ στα προ φόρων αποτελέσματα καταγράφηκαν κέρδη 113.790 ευρώ, έναντι ενοποιημένων ζημιών 750.190 ευρώ το 2015.