Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 5:05:41 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 10:43

Δεύτερος νεκρός στο τροχαίο του Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Δεύτερος νεκρός προστέθηκε στον τραγικό απολογισμό του τροχαίου που σημειώθηκε στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, κοντά στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, στο Κιλκίς λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης

Πρόκειται για τον 73χρονο συνοδηγό ενός εκ των δύο ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο, ο οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Οι Aστυνομικοί της γειτονιάς του Α.Τ Παιονίας και του Α.Τ Γουμένισσας την 29-03-2018 ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας σχετικά με τον ρόλο τους και τις δράσεις τους, στις Δημοτικές Ενότητες Πολυκάστρου-Αξιούπολης-Γουμένισσας.

Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 20:58

Νέες βραβεύσεις για ΕΛΒΙΑΛ - ΚΟΝΒΑ

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 6η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2018.
Πρόκειται για πρωτοβουλία - θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε κι εφέτος με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 11 τομείς αριστείας.

Τραγική κατάληξη είχε η σύγκρουση δύο οχημάτων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Ευζώνων κοντά στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, στο Κιλκίς στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, όταν τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (ΐ) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ Κιλκίς για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» με κωδικό ΟΠΣ 5001691», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», που εδρεύει στο Κιλκίς και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 13:51

Σύλληψη 31χρονου στο Κιλκίς για όπλα και ναρκωτικά

Γράφτηκε από τον

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από το Κιλκίς, για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 31χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του,

Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 12:27

Πάσχα με τα Ελληνικά Μάρκετ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μύρισε Πάσχα στα ελληνικά μάρκετ- food-market ΓΕΩΡΓΙΟΥ επί της Βενιζέλου στο Κιλκίς, με διακόσμηση από τα κοπτικά του Μπουκέτο μπαλόνια-διακοσμήσεις-πυροτεχνήματα Κιλκίς, με την υπογραφή της Αμαλίας Διαλλινά!

Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδας στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου

Μεγάλη Εβδομάδα - Πάσχα στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 20:37

Προσλήψεις φυλάκων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο ατόμων (φύλακες) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.