Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, 4:30:39 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 21:48

Η εξωσωματική γονιμοποίηση

Γράφτηκε από τον

Η σύμβουλος εξωσωματικής γονιμοποίησης Ευσταθία (Θούλα) Πάγκου συζητά στο στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με την Κωνσταντίνα Γεράκη / Δείτε το βίντεο και όλη τη συνέντευξη στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας: eidisis.gr.

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 00:31

Συνελήφθη 44χρονος στο Κιλκίς με 2.350 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη στις 12-10-2017 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ένας 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, εντοπίσθηκαν συνολικά 2.350 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδικής ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 00:31

«Αντι-θέσεις» στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση, αποτέλεσμα της συνεργασίας των Εικαστικών Τμημάτων ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς και της Ομάδας Χαρακτικής του Συλλόγου Διάδοσης Εικαστικών Τεχνών Νάουσας, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20), στις 7.30μ.μ.

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 00:29

Ξεκίνημα για τα χορευτικά του Πολιτιστικού Δροσάτου

Γράφτηκε από τον

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν τη νέα τους περίοδο τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου. Στην τελετή και στα όμορφα γραφεία του συλλόγου παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη και φίλοι του, ο αντιδήμαρχος Νίκος Ταχτσίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δροσάτου Νίκος Τερζενίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σισμανίδης, ο πρώην δήμαρχος Δοϊράνης Γιώργος Καλπακίδης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 10:50

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Βίκυ Διαμαντίδου

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, με αφορμή τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου της Βίκυς Διαμαντίδου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 13 Οκτωβρίου 2017, και αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να εκφράσει και δημόσια τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.
  3. Να καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου, σε ευαγές ίδρυμα της πόλης μας.
Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 21:00

Ο Άρης Σιδηράς νέος προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ένα αξιόλογο στέλεχος των ΕΛΤΑ Κιλκίς ανέλαβε νέος προϊστάμενος στο κατάστημα της πόλης.
Πρόκειται για τον κ. Άρη Σιδηρά ο οποίος επιλέχθηκε από τα ΕΛΤΑ ως νέος προϊστάμενος, μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών (συνεντεύξεις-βιογραφικά υποψηφίων) της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Σιδηράς αναλαμβάνει στη θέση του κ. Νίκου Χαραλαμπίδη, που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας πλήρη γνώση και εμπειρία από τις ανάγκες και τη λειτουργία του καταστήματος.

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Γ΄ πτέρυγας, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 12μμ.
Η συνέντευξη τύπου θα αφορά στον απολογισμό του έργου της Διοίκησης έως και σήμερα και της στοχοθεσίας για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου. Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί όλοι οι θεσμικοί παράγοντες του νομού και οι φορείς που σχετίζονται με το χώρο της υγείας εντός και εκτός νοσοκομείου.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με κλήσεις και μηνύματα κινητής τηλεφωνίας (sms) από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού, που στοχεύουν στην οικονομική τους εξαπάτηση.  

Ένα από τα μακροβιότερα σίριαλ  στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Κιλκίς οδηγείται σε λύση μετά την πρόσφατη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της απόφασης 262042/983 με την οποία τροποποιείται το Ρυμοτομικό Σχέδιο του Κιλκίς και αποχαρακτηρίζεται σε οικοδομήσιμο ο κοινόχρηστος χώρος του Οικοδομικού Τετραγώνου 153 Α, γνωστότερος ως "Μύλος Σαμαρά".

Στη σκιά της Ακρόπολης, από την πλευρά του Θησείου και στην καρδιά της Αθήνας, ένας Κιλκισιώτης, ο Νίκος Ανθρακίδης, γιος του γιατρού Θεόδωρου Ανθρακίδη, αξιοποιώντας μοντέρνες  χρηματοδοτικές πηγές από την Ε.Ε. δημιούργησε μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα που προσφέρει φιλοξενία υψηλού επιπέδου.
Αντιγράφουμε την περιγραφή του όπως παρουσιάζεται στο διαδίκτυο.