Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:38:24 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Προς απάντηση ανακοινώσεων στον τύπο και στα ΜΜΕ, αναφορικά με την κατάσταση των πλυντηρίων από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας κάνουμε γνωστό τα εξής:
Η διαδικασία πλύσης του ιματισμού γίνεται με ασφάλεια, σύμφωνα με ισχύουσες προδιαγραφές και τις υποδείξεις της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων με αποτέλεσμα να μην  τίθεται θέμα  ασφάλειας και υγείας για τους ασθενείς και το προσωπικό του Ιδρύματος.
Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο τύπο δεν απεικονίζουν  την σημερινή κατάσταση αλλά  παλαιό υλικό που αναπαράχθηκε.

Οι Αστυνόμοι της Γειτονιάς του Κιλκίς σας ενημερώνουν για το τι πρέπει να γνωρίζετε σε περίπτωση που σας σταματήσουν με το αυτοκίνητο για αστυνομικό έλεγχο.
Ο αστυνομικός έλεγχος με αυτοκίνητο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Όλοι όσοι οδηγούμε έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Πού σταματούν, όμως, τα δικαιώματα ενός ελέγχου και πού αρχίζουν τα δικαιώματα του πολίτη;

Στον λόφο που Άγιου Γεωργίου στο Κιλκίς ένας πατέρας που έκανε βόλτα με τον γιο του με το ποδήλατο την Κυριακή 28 Μαΐου εντόπισε ένα τσουβάλι με το οποίο κάποιος έκλεισε ζωντανά και πέταξε τρία σκυλάκια. Τα σκυλάκια, που είναι περίπου τεσσάρων εβδομάδων, βρέθηκαν μέσα στο τσουβάλι από τους ποδηλάτες.
Ο άνθρωπος που βρήκε τα κουταβάκια τα μάζεψε και ενημέρωσε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς και για το έγκλημα και για την ανάγκη αυτά τα μικρά να υιοθετηθούν. Αν θα θέλατε να υιοθετήσετε κάποιο από αυτά επικοινωνήστε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς μέσω facebook.
Πηγή: https://www.zoosos.gr

Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 20:53

Στις νότες του Ξινόμαυρου στο Οινοποιείο Αϊδαρίνη

Γράφτηκε από τον

Εκατοντάδες φίλοι του κρασιού και της Γουμένισσας βρέθηκαν και φέτος στον υπέροχο χώρου του οινοποιείου ΑΪΔΑΡΙΝΗ, στην καθιερωμένη πια και επιτυχημένη εκδήλωση, «Στις νότες του Ξινόμαυρου», την τελευταία Κυριακή του Μαΐου.
Τα μέλη της οικογένειας Αϊδαρίνη ήταν εκεί, για να υποδεχθεί τους φίλους του κρασιού, να τους ξεναγήσει στα γήινα βαρέλια του υπογείου και στις δεξαμενές του κρασιού, να τους ενημερώσει για τις ποικιλίες του αμπελώνα της Γουμένισσας, να τους προσφέρει ένα ποτήρι κρασί, γευστικά τοπικά εδέσματα.

Στους 2.500 ανέρχονται οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα για την ανάπτυξη του αγωγού φυσικού αερίου TAP καθώς η χώρα φιλοξενεί και το μεγαλύτερο τμήμα της όδευσης του αγωγού, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα μέχρι την Ιταλία.

Τρίτη, 30 Μάιος 2017 22:43

Το Kinesis club ζητεί προσωπικό

Γράφτηκε από τον

Στα πλαίσια της στελέχωσης του  Κέντρου  Δημιουργικής  Απασχόλησης Παιδιών  Kinesis for Kids
ζητείται εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό...

Ο Σύλλογος “Ανάσα Ευαισθησίας”  ν. Κιλκίς ευχαριστεί τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Ενορίας Χέρσου Κιλκίς που χορήγησε το ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο γιά την Αλεξάνδρα γιά τη αξιοπρεπή εξυπηρέτηση της μέχρι αποκαταστάσεως της υγείας της. Ευχαριστούμε θερμά τον δωρητή εκ Δυτικής Γερμανίας ο οποίος έκανε την ευγενική προσφορά στήν παραπάνω ενορία με σκοπό την βοήθεια συνανθρώπων μας.

Τρίτη, 30 Μάιος 2017 22:32

Το Νοσοκομείο Κιλκίς ευχαριστεί

Γράφτηκε από τον

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι, ευχαριστούν θερμά το κερδοσκοπικό Σωματείο ΄΄ΔΕΣΜΟΣ΄΄ για την ευγενική χειρονομία του δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  (17 οξύμετρα, 15 λάμες λαρυγγοσκοπίου) στο Νοσοκομείο μας, θεωρώντας πολύτιμη την αρωγή τους  στο αγώνα που κάνουμε ώστε να βελτιώσουμε τις υγειονομικές υπηρεσίες προς στους ασθενείς μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

Την ανώτατη διάκριση έλαβαν το Πλήρες Στραγγιστό Γιαούρτι & το Επιδόρπιο Γιαουρτιού Fruitful με Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι της Φάρμα Κουκάκη στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.
Τα παραπάνω προϊόντα βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια (εξαιρετική γεύση) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90%.
Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε στον διαγωνισμό με πέντε προϊόντα και όλα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!

Κυριακή, 28 Μάιος 2017 21:15

Πρώτο βήμα για τη διανομή φυσικού αερίου στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Θυγατρική εταιρεία της Κύπρου, η SINTEZ ENERGY EUROPE CONSTRUCTING LIMITED, υπέβαλε αίτημα προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για να της χορηγηθεί άδεια διανομής φυσικού αερίου στο Κιλκίς, τη Βέροια, και τις Σέρρες. Είναι το πρώτο βήμα για την από μακρού χρόνου αναμενόμενη χρήση του φυσικού αερίου και από τα νοικοκυριά  του Κιλκίς αφού προ δεκαετίας και πλέον έχει κατασκευαστεί το δίκτυο μεταφοράς προς τη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου, όπου γίνεται χρήση του από βιομηχανίες, ενώ κατασκευάστηκε και μικρό δίκτυο εντός της πόλης.