Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:40:49 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας,  που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία στο Νοσοκομείο μας, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων-Υγειονομικών  στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.                                                                                
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για ακόμη μία φορά, με την επιλογή σας και την ψήφο σας.

Καταγράψαμε την ταλαιπωρία των συνταξιούχων με αφορμή διαμαρτυρία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Δροσάτου Νίκου Τερζενίδη. Πριν στεγνώσει το μελάνι του σχετικού δημοσιεύματος ενημερωθήκαμε από τον ίδιο τον κ. Τερζενίδη ότι τα στελέχη της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς ασχολήθηκαν με το πρόβλημα και σε συνεννόηση με τις υπερκείμενες αρχές, έδωσαν λύση που ικανοποιεί τους συνταξιούχους.

Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 22:42

Η Πυροσβεστική Γουμένισσας ενημερώνει

Γράφτηκε από τον

Από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ της ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, εν όψη της νέας αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Οκτωβρίου, και  στον χώρο ευθύνης αυτής (Δημοτικές Ενότητες ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ – ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΥΡΩΠΟΥ και ΛΙΒΑΔΙΩΝ), ανακοινώνεται ότι:

Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 22:23

Αποτροπή ληστειών σε οικίες

Γράφτηκε από τον

Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια φυσική αίσθηση ασφάλειας μέσα στο σπίτι τους. Η εισβολή και κατ’ επέκταση η ληστεία μέσα σε οικίες είναι πιθανώς ένα από τα πιο τραυματικά εγκλήματα διότι εμπλέκονται άμεσα όχι μόνο η ιδιοκτησία αλλά και ο θύτης με το θύμα.
Μέτρα αποτροπής
• Ασφάλιση των κεντρικών και δευτερευουσών θυρών σε οποιοδήποτε όροφο και ειδικότερα σε μονοκατοικίες. Περισσότερο από το 40% των εισβολών σε οικίες γίνονται χωρίς τη χρήση βίας. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι αφήνουν ανασφάλιστες τις εισόδους των οικιών τους

Μετά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη  απο τους μετόχους του νέου Δ.Σ. και την σύγκλιση σε σώμα, ομόφωνα εκλέχτηκε για 3η συνεχή φορά, πρόεδρος ο συμπατριώτης μας  χειρουργός- Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Διδάκτωρ Ιατρικής του ΑΠΘ, ο Γιώργος  Φραγγίδης.
Όπως και πριν μερικά χρόνια σαν Διοικητής στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος  όπου άφησε σημαντικό έργο, αναβαθμίζοντας τις παροχές υπηρεσιών υγείας καινοτομώντας και μειώνοντας τις σπατάλες, αναδείχτηκε ένας απο τους καλύτερους διοικητές στην Ελλάδα, έτσι και στον ιδιωτικό τομέα υγείας αναδεικνύεται ένας ικανός, δραστήριος και αποτελεσματικός πρόεδρος στη μεγαλύτερη μεικτή Χειρουργική, Μαιευτική, Γυναικολογική Κλινική, της βόρειας Ελλάδας, στην κλινική γυναίκας ‘’Γένεσις’’ της Θεσσαλονίκης.

Εσείς γνωρίζετε το Ηλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας; Πληκτρολογήστε portal.astynomia.gr & συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας στο σύστημα "Taxisnet"
Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή πύλη της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών, επιχειρήσεων και Φορέων
Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επιτυγχάνεται η ταχύτερη διεκπεραίωση αιτημάτων.
Ξεκίνησε η λειτουργία του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος», της νέας διαδικτυακής πύλης (Portal) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 22:40

Προμήθεια φυσικού αερίου στο νοσοκομείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μετά την υλοποίηση του Διασυνοριακού Προγράμματος  “IPA SHIELD”  και την ολοκλήρωση των εργασιών για την κατασκευή εσωτερικού δικτύου Φυσικού Αερίου προχώρησε την Τετάρτη 17-05-2017 στην υπογραφή της σύμβασης για την Προμήθεια Φυσικού Αερίου με την Εταιρεία ΔΕΠΑ-Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα:«Κόκκινα Δάνεια» την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 16.00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 21:07

Γολγοθάς γραφειοκρατίας για συνταξιούχους Σουηδίας

Γράφτηκε από τον

Όταν ο διάολος και εν προκειμένω το ελληνικό δημόσιο δεν έχει δουλειά ...ταλαιπωρεί τους συνταξιούχους Σουηδίας. Για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης οι συνταξιούχοι που εργάστηκαν στη Σουηδία και πλέον ζουν στην χώρα μας, υποχρεώνονται σε έναν αχρείαστο Γολγοθά.
Το θέμα αποκαλύψαμε πριν λίγες ημέρες σε ένα σχόλιό μας, αλλά το πλήρες μέγεθος της ταλαιπωρίας αναδύεται από επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε προς τους παράγοντες του νομού, ζητώντας την παρέμβασή τους, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δροσάτου και συνταξιούχος Σουηδίας Νίκος Τερζενίδης.

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 μπροστά στα νέα γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική και η προσφορά αίματος ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Από τις 9 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι, πλήθος συμπολιτών μας προσέρχονταν είτε σαν αιμοδότες, είτε για να συνδράμουν το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς, είτε απλά να ενημερωθούν σε θέματα αιμοδοσίας και στις διάφορες δράσεις του τμήματος.