Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017, 1:11:31 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 09:49

“Γιορτή Ντολμά” στον Ευρωπό

Γράφτηκε από τον

Σε ένα ανοιχτό τραπέζι,  προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες, που θα στηθεί στο πάρκο της κεντρικής πλατείας Ευρωπού, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα   νοστιμότατο  έδεσμα... με ιστορία, καθώς  το συναντάμε σε πολλές  χώρες και διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μάλιστα με πολλές παραλλαγές, τόσο  από τόπο σε τόπο, όσο  και από σπίτι σε σπίτι.   

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι έως την 27 Ιουλίου 2017 θα πρέπει οι υπόχρεοι εγκατάστασης τερματικής μηχανής POS για την υποδοχή ηλεκτρονικών συναλλαγών  με κάρτα, να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσαρμοστικές ενέργειες.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 09:38

Πρόγραμμα ενίσχυσης αποφοίτων ΑΕΙ/ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αναπτυξιακό πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 21:37

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ ζητά γραφίστα

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς Omnes προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας Γραφίστα.  Η θέση αφορά προγράμματα/δράσεις που υλοποιούνται στο Κιλκίς.

Απαιτούμενα προσόντα:

Πτυχίο Σχολής Γραφικών Τεχνών Τμήματος Γραφιστικής (ΤΕΙ)

Ελλείψει αυτού, Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης Γραφίστα εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων (ΙΕΚ)

Προηγούμενη εμπειρία.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 12:04

Ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ για τα μνημεία του Α’ Π.Π.

Γράφτηκε από τον

Το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης για τα ιστορικά μνημεία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις πρώτες κρατήσεις ως απτό αποτέλεσμα της καμπάνιας "World War Ι- Memorial Tourism in Greece" διαπιστώνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στηρίζοντας την εν λόγω καμπάνια που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 12:00

Κοσμοπλημμύρα στο θερινό σινεμαδάκι του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Γι’ άλλη μια χρονιά ο μικρός θερινός κινηματογράφος «Δημήτριος Ζωηρός», στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου, αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες σινεφίλ του Κιλκίς και μια πολιτιστική όαση στο άνυδρο καλοκαίρι μας.

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 12:00

Πιάστηκε να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια χασίς

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 50χρονος ημεδαπός,

Το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Σπύρο Μιχαηλίδη, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων του Κιλκίς.

Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 09:49

Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος που αγνοούνταν στο Δροσάτου

Γράφτηκε από τον

Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος Δ.Α. από το Δροσάτο Κιλκίς που αγνοούνταν για ημέρες και αναζητούνταν από τους οικείους του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε τυχαία ένας βοσκός το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου στην άκρη του εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου του Δροσάτου και πίσω από ένα κτήριό του, στο δρόμο Δροσάτου-Αμαράντων. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και οι τοπικές αρχές του Δροσάτου. Το σώμα του 46χρονου ήταν σε αποσύνθεση, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών των ημερών, και η αναγνώριση ήταν δύσκολη. Ωστόσο, η αναγνώριση από τους οικείους του αγνοουμένου επιβεβαιώθηκε και από την ταυτότητα που είχε στο παντελόνι του ο 46χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το σώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία, αλλά οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

Εδώ και μήνες έχει καταγραφεί  το πρόβλημα αναφορικά με την ποιότητα του νερού στο στρατόπεδο Καμπάνη. Το νερό είναι ακατάλληλο καθώς το μικροβιακό του  φορτίο υπερβαίνει κατά πολύ τα ανεκτά όρια. Είναι προφανές ότι η επιβεβαίωση της ακαταλληλότητας έγινε πριν από μήνες. Διότι η αιτία προϋπήρχε προ ετών.