Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, 11:50:46 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 28χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ελληνικών Αρχών. Σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Θέση επιμελητή Β’ ψυχιατρικής προκήρυξε το νοσοκομείο Κιλκίς για το ψυχιατρικό του τμήμα.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr
και η προθεσμία λήγει στις 24/05/2018, ώρα 23:59. Ολη η προκήρυξη βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.4ype.gr/uploads/e_paper/Proslipseis/iatriko/esy/kilkis_5.pdf.

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 21:04

KLEEMANN: Συμμετοχή στην DOMOTEC

Γράφτηκε από τον

Στην έκθεση DOMOTEC - Ανακαίνιση, Δόμηση, Εξοικονόμηση, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Απριλίου στο Metropolitan Expo, συμμετείχε για δεύτερη φορά η KLEEMANN, παρουσιάζοντας τον Atlas RPH – Μηχανικό MRL ανελκυστήρα και την εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience.

Ένας 50χρονος ημεδαπός, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης...

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 50χρονου σε περιοχή του Κιλκίς, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε φυτώριο στην αυλή του σπιτιού, συνολικά 157 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 10 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ως συνδικαιούχοι, έχουν αναλάβει την υλοποίηση των Πράξεων:
•«Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics», (αφορά 500 άνεργους).

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 21:23

«Κερνάω Κιλκίς» στα τέλη Αυγούστου

Γράφτηκε από τον

Η επιτυχημένη εκδήλωση που καθιέρωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, «Κερνάω Κιλκίς», θα πραγματοποιηθεί και φέτος, παρά την απουσία των τελευταίων χρόνων.
Η εκδήλωση θα γίνει στον ίδιο χώρο, εντός και εκτός του κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς, όπως αποφάσισε η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Το ενθαρρυντικό είναι πως φέτος η διοργάνωση θα γίνει σε συνεργασία με το δήμο Κιλκίς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το θεσμό.
Οι ημέρες πραγματοποίησης της διοργάνωσης επιλέχθηκε να είναι λίγο πριν την καθιερωμένη Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 29 Αυγούστου έως και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Με ανακοίνωση-ψήφισμά του το δ.σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας και ζητεί ακύρωση πρόσφατης απόφασης του ΥπηρεσιακούΣυμβουλίου περί μετάταξης υπαλλήλου την οποία θεωρεί σκανδαλώδη.
Η ανακοίνωση κοινοποιείται προς την 4η ΥΠΕ, τον Διοικητή του ιδρύματος, την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕΔΗΝ.

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 11:12

Απονομή μπερέ στην 71η Ταξιαρχία

Γράφτηκε από τον

Η 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ» ενημερώνει ότι την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Ν. Σάντα Κιλκίς η τελετή απονομής μπερέ, στους οπλίτες θητείας της 2018Β΄ ΕΣΣΟ.

Οι παραπάνω εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλο το κοινό που επιθυμεί να παρευρεθεί.

Σε μια εποχή που οι άξιες δοκιμάζονται, η εξωτερική απειλή εκδηλώνεται με προκλητικούς πολλές φορές τρόπους, για τον Σύνδεσμο  Έφεδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς παραμένει στόχος η συνεχής και ζωντανή επαφή  των μελών του με όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στις έδρες των μονάδων τους.

Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 21:18

Γιορτή από τον Ερυθρό Σταυρό Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Η Περιφερειακή  Επιτροπή Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού»  και της «Γιορτής  της Μητέρας», διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 7.00 μ.μ.        

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: