Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, 4:34:53 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 21:56

Μονίμως “εκτός” το Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Καταγράψαμε από τον Άνοιξη άπαξ και δις και τρις τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι οσονούπω και πάντως στις αρχές καλοκαιριού θα ξεκινούσαν οι αιτήσεις πολιτών του Κιλκίς για σύνδεση των κατοικιών τους  στο ήδη  εγκατεστημένο δίκτυο φυσικού αερίου.
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν, αλλά για τους Σερραίους, τους Χαλκιδείς... και πάντως όχι για τους κατοίκους της πρωτεύουσας του νομού. Σε πιλοτικό πρόγραμμα που εξαγγέλθηκε περιλαμβάνονται οι πόλεις: Χαλκίδα, Λαμία, Σέρρες και Θήβα.

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 22:23

Ημερίδα της Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Κιλκίς οργάνωσε με επιτυχία στο Κιλκίς ημερίδα για τα μέλη της και τους εργαζομένους στα Αρτοποιεία , με τίτλο "Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετινγκ".
 Στην ενημερωτική ημερίδα αναλύθηκε η βασική μεθοδολογία , οι αρχές, οι τεχνικές και τα εργαλεία μάρκετινγκ που καθοδηγούν τους Αρτοποιούς, στο πως η επιχείρησή τους θα διαχειρίζεται την πελατειακή εμπιστοσύνη και θα εστιάζει στην ανάγκη ισορροπίας μεταξύ καταναλωτικών και επιχειρηματικών αναγκών.
Παράλληλα, διευκρινίστηκε το πως και γιατί ο Φούρνος της Γειτονιάς δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί τον πιο ελκυστικό, αρωματικό και γευστικό χώρο σε κάθε γειτονιά, το κατάστημα που όλοι αγαπούν, εμπιστεύονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Την ημερίδα παρουσίασε ο Δρ Δασόπουλος Πέτρος, Businnes Strategist και πιστοποιημένος Coach και εκπαιδευτής Στελεχών Επιχειρήσεων.
Με την παρουσία τους τίμησαν την ημερίδα ο Δ/ντής και ο Προϊστάμενος Δ/νσης Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μεταλλίδης και Παντελής Σωτηριάδης, ο εκπρόσωπος του ΚΕΚ Επιμορφωτική Παναγιώτης Αβραμίδης, όπου ενημέρωσε τα μέλη για τα ΛΑΕΚ, ο οικονομικός σύμβουλος Πόλυς Βασιλειάδης και από το Σωματείο Αρτοποιών Υπαίθρου Θες/νίκης η κα Ελένη Μποχωρίδου και ο κ. Σιδηρόπουλος.

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 21:49

Η κεραία της κινητής έβγαλε τους κιλκισιώτες στους δρόμους

Γράφτηκε από τον

Είχε πολύ καιρό το Κιλκίς να δει τέτοια μαζική και μαχητική πορεία – συγκέντρωση σαν την προχθεσινή. Το πρωί της Τετάρτης εκατοντάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι του Κιλκίς βγήκαν στους δρόμους και απαίτησαν το ξήλωμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που εν κρυπτώ στήθηκε απέναντι από το 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.
Μαθητές και κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στο 3ο Δημοτικό και με πορεία, συνθήματα και πανό κατευθύνθηκαν στα Δικαστήρια, όπου στις 11 θα συζητιόνταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι σύλλογοι γονέων των σχολείων των Δεκαπέντε Μαρτύρων κατά της εταιρείας Cosmote, στην οποία ανήκει ο ιστός της κεραίας.

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 20:50

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 24η συνεδρίασή του στις 07/09/2017 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 24 του Β.Δ. 11-10-1957 και του άρθρου 127 §3 του Ν.4249 (ΦΕΚ 73/τ.Α΄/24-3-2014) για την ανάδειξη:
•    Έντεκα (11) μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.),
•    Προέδρου και Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου (Π.Σ.) και έξι (6) τακτικών μελών καθώς και ισαρίθμων αναπληρωματικών,
•    Τριών (3) μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και ισαρίθμων αναπληρωματικών
•    Τεσσάρων (4) Εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.).

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κινητοποίηση στο Κιλκίς κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέσα στην πόλη, θέμα που προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη της εν κρυπτώ εγκατάστασης κεραίας λίγα μέτρα από το 3ο  και 7ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς.
Η κινητοποίηση διοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων των πέντε σχολείων της περιοχής των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων και το Κίνημα Πολιτών κατά των κεραιών. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί, στο 3ο Δημοτικό και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τα Δικαστήρια, όπου στις 11 το πρωί θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι κάτοικοι κατά της εταιρείας cosmote που τοποθέτησε τον ιστό της κεραίας. Οι διοργανωτές καλούν και ελπίζουν στην ενεργητική συμπαράσταση και συμμετοχή των κατοίκων της πόλης.

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 21:28

Κράτησε τον λόγο του και τον ευχαριστούν

Γράφτηκε από τον

Εκ μέρους των βιομηχανιών "ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ" και "Αφοι ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ"
Εκφράζουμε και δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη διοίκηση του δήμου και τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη  διότι ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των μεταποιητικών μονάδων μας, όσων επαγγελματιών και επιχειρήσεων συναλλάσσονται με αυτές και συνάμα των εργαζομένων μας.

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 21:06

Ο Σύλλογος "ΒηματίΖΩ" ζητά προσωπικό

Γράφτηκε από τον

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με  Αναπηρία  Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»  για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει

  • Με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου-πλήρους απασχόλησης στις παρακάτω ειδικότητες:
  1. Μία (1) θέση Β. Νοσηλευτή (Δ.Ε.)    
  2. Δύο (2) θέσεις Προσωπικού Υποστήριξης οι οποίοι να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών  εκπαιδευτικών οργανισμών σε τομείς που σχετίζονται με την αποστολή των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (π.χ. Β. νοσηλευτές, κοινωνικοί βοηθοί, επιμελητές– φροντιστές ΑμεΑ κ.λπ.).

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα από την ΠΟΕΔΗΝ, στο Νοσοκομείο Κιλκίς "έσπασε σωλήνας υψηλής πίεσης μεταφοράς ατμού θερμοκρασίας 160o C, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη διαρροή και να κινδυνεύσουν ζωές υπαλλήλων του ιδρύματος.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

Πρόσφατα δείξαμε εικόνες με τις συνθήκες που επικρατούν στα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς. Εικόνες φυλακών υψίστης ασφαλείας και χειρότερες.

Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 21:46

Κατά 50% Ολοκληρωμένος ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου

Γράφτηκε από τον

O Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, σχεδόν 16 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής, σε ό,τι αφορά τα πεδία μελέτης, προμήθειας και κατασκευής. Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2017:
Ο TAP συνεχίζει το ταξίδι του αποδίδοντας σε κορυφαία επίπεδα στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία. Μέχρι σήμερα, οι ομάδες μας έχουν εργαστεί συνολικά 16 εκατ. εργατο-ώρες και έχει οδηγήσει περί τα 43 εκατ. χιλιόμετρα, χωρίς να σημειωθεί κανένα σημαντικό συμβάν.

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.
Σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της “φλόγας αγάπης” που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ Κιλκίς) επί της οδού 21η Ιουνίου, την Παρασκευή 15-9-2017 και ώρα 20:00 και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηφορία μέχρι τον τελικό προορισμό της στο Νέο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτή τη διοργάνωση που γίνεται στο νομό μας!