Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, 7:26:13 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 20:37

Δράσεις του Νηρέα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με την 33 Μ/Κ ΤΑΞ Πολυκάστρου διοργάνωσε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2017 ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Η πρόληψη των εξαρτήσεων σήμερα». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα επιχειρήσεων  με εισηγήτριες την κα Έφη Γεωργακοπούλου, ψυχολόγο, στέλεχος πρόληψης  και την κα Γεωργία Ψαρρά, ψυχολόγο. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του προσωπικού της 33 Μ/Κ ΤΑΞ Πολυκάστρου για τις συνέπειες της χρήσης των ναρκωτικών και των άλλων ψυχοτρόπων ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ένα έργο πνοής για τις απομακρυσμένες περιοχές της βόρειας και της νότιας Ελλάδας ολοκλήρωσε επιτυχώς ο Όμιλος ΟΤΕ. Στο πλαίσιο του έργου Rural Broadband, ο Όμιλος δημιούργησε νέο δίκτυο οπτικών ινών μήκους 12.000 χιλιομέτρων, μέσω του οποίου αποκτούν πρόσβαση σε γρήγορο Internet έως 50Mbps, 323.000 κάτοικοι αγροτικών, ορεινών και νησιωτικών περιοχών σε 2.260 απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 20:01

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ δημοσιεύουν τις ψήφους που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι, από τους συνδυασμούς του Π. Τονικίδη και του Κ. Βιολιτζή, για όλα τα τμήματα (Εμπορικό, Μεταποίησης, Υπηρεσιών).

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 14:11

Κιλκίς: Κουκουλοφόροι απείλησαν με μαχαίρι ηλικιωμένους

Γράφτηκε από τον

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε σπίτι ηλικιωμένων στις Μουριές Κιλκίς και με την απειλή μαχαιριού και χρήση βίας άρπαξαν τις οικονομίες τους.

Φορώντας κουκούλες, οι τρεις κακοποιοί παραβίασαν την πόρτα της μονοκατοικίας, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τον 82χρονο και την 71 ετών σύζυγό του.

Υπό την απειλή του μαχαιριού και χτυπώντας τον ηλικιωμένο άντρα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια αναστάτωσαν το σπίτι, αναζητώντας χρήματα. Τελικά βρήκαν 1.400 ευρώ, με τα οποία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Παρά το σοκ που υπέστησαν οι ηλικιωμένοι, είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δράστες αναζητούνται.

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 13:52

Η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου

Γράφτηκε από τον

Μετά τα τελικά αποτελέσματα είναι γνωστό πως ο επανεκλεγής πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, κερδίζει τις 12 από τις 21 έδρες της διοίκησης και ο Κώστας Βιολιτζής της εννέα.

Σύμφωνα με τους σταυρούς που έχουν συγκεντρώσει οι υποψήφιοι σύμβουλοι από κάθε συνδυασμό, εκλέγονται:

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 22:44

Νίκη Π. Τονικίδη με 54,45% και 12 έδρες στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Άνετη ήταν τελικά η επικράτηση του Παύλου Τονικίδη και η επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τέταρτη συνεχή θητεία με το Τμήμα Μεταποίησης να του δίνει μεγάλη διαφορά από τον Κώστα Βιολιτζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ τα συνολικά αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 22:12

Οι ψήφοι των συμβούλων του Κ. Βιολιτζή στο Εμπορικό Τμήμα

Γράφτηκε από τον

Η Ευδοξία Δημητριάδου αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους στο συνδυασμό του Κώστα Βιολιτζή στο Εμπορικό Τμήμα συγκεντρώνοντας 81 ψήφους. Δεύτερος είναι ο Κώστας Μεμετζής με 60 ψήφους και ακολουθούν: Επαμεινώνδας Καραπαναγιωτίδης 54, Ηλίας Αμοιρίδης 50 και Νίκος Τζήμας 50.

Οι ψήφοι όλων των υποψηφίων του Κώστα Βιολιτζή για το Εμπορικό Τμήμα στον πίνακα που δημοσιεύουμε.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 21:56

Επανεκλογή Π. Τονικίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την επανεκλογή του ως πρόεδρος στο Επιμελητήριο Κιλκίς εξασφάλισε για τέταρτη συνεχή θητεία ο Παύλος Τονικίδης.

Μετά την πρωτιά του στο Τμήμα Υπηρεσιών ο Π. Τονικίδης κερδίζει και το Εμπορικό Τμήμα και απομένει η καταμέτρηση των ψήφων στο Τμήμα Μεταποίησης, όπου βεβαίως εκεί εμφανίζεται πιο ισχυρός από τον Κώστα Βιολιτζή.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 21:26

ΟΙ ψήφοι των συμβούλων του Κ. Βιολιτζή στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους του Κώστα Βιολιτζή στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, συγκεντρώνοντας 110 ψήφους. Ακολούθησαν: Γεωργία Κολεσιώτου 92, Μιχάλης Αναστασιάδης 88, Σταμάτης Λουπεΐδης 75, Σοφία Τατσιούδη 54.

Ολα τα ονόματα και οι ψήφοι που έλαβαν στον πίνακα που δημοσιεύουμε.