Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:17:35 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 19:32

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Αθρόες αλλαγές που φέρνουν έξι νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα έχουμε στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ενώ πρόθεση του προέδρου, Παύλου Τονικίδη, είναι να ανανεωθεί και η Διοικούσα Επιτροπή του κορυφαίου οικονομικού φορέα του νομού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
Από το συνδυασμό της πλειοψηφίας έχουμε αλλαγές σε τέσσερα πρόσωπα.

Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 09:27

Ξεχώρισε ο νεαρός Αρχιφύλακας στην Ειδομένη

Γράφτηκε από τον

Η φωτογραφία του νεαρού Αρχιφύλακα διμοιρίας στην περιοχή της Ειδομένης, να προσφέρει νερό σε γυναίκα πρόσφυγα από τη Συρία, επελέγη για το ημερολόγιο (2017) που εξέδωσε το Ελληνικό Τμημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Αφιερωμένο στην Προσφυγιά, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Απόδημος Ελληνισμό, είναι το ημερολόγιο που εξέδωσε για το 2017, το Ελληνικό Τμημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  (IPA Greece).

Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017 15:11

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε οικία στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα

Με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού χρήματα και κοσμήματα.

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 13:07

Με ακύρωση της συμφωνίας επανεισδοχής απειλεί η Άγκυρα

Γράφτηκε από τον

Ακύρωση της συμφωνίας με την Ελλάδα για την επανεισδοχή μεταναστών προανήγγειλε η Άγκυρα, ως απάντηση στην χθεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδοθούν οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο TRT Haber, το τουρκικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει «σε όλα τα αναγκαία μέτρα» συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης της συμφωνίας επανεισδοχής.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) αρμόδιο εθνικό φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, προτίθεται να διοργανώσει εκπαιδευτικό/ά σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών με θέμα ¨Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες¨.

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 23:49

Αποχωρεί ο κ. Ηλίας Μπόλος από την Αστυνομική Διεύθυνση

Γράφτηκε από τον

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» σ υ γ κ α λ ε ί σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση τα  μέλη   την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, και ώρα  την 11:00 π. μ.  

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 23:38

Η Γιορτή του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Κιλκισίου

Γράφτηκε από τον

Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017 η εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στο κέντρο εστίασης «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς.

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 21:15

Fairymade: Ενα παραμυθένιο κατάστημα στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Γεράκη

 

Πριν από λίγους μόλις μήνες το fairymade άνοιξε στην οδό της 25ης Μαρτίου 21 στο Κιλκίς. Ένα παραμυθένιο πραγματικά μέρος που πρέπει όλοι να επισκεφτούμε. Ειλικρινά η αίσθηση που έχει κάποιος όταν μπαίνει στο χώρο είναι απίστευτη… καθώς σε μεταφέρει σε άλλη εποχή πιο ρομαντική και νοσταλγική.

Ξεκινάει από αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην τρίτη φάση της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του υπουργείου Εργασίας στους 274 δήμους της χώρας για 24.251 ανέργους.

Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι που είναι έως 25 ετών θα λαμβάνουν μηνιαίες καθαρές αποδοχές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).