Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 5:04:10 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 08:30

Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τη διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.

Στην απόφασή του ο δήμαρχος αναφέρει πως...

Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 21:52

Ελένη Ιντζεΐδου: Η σύζυγος, η μάνα, η δασκάλα που ‘’έφυγε’’

Γράφτηκε από τον

Καθαρά Δευτέρα πρωί και η κοινωνία της μικρής μας πόλης ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Κούλουμα. Με τα σαρακοστιανά στα τάπερ και τον χαρταετό στο χέρι εκατοντάδες συμπολίτες μας φεύγουν για τις εξοχές και τα χωριά που διοργανώνουν εκδηλώσεις. Μέρα χαράς … Όχι για όλους όμως…
Εκεί, στην εκκλησία των Δεκαπέντε Μαρτύρων συγκεντρώνεται ένα βουβό πλήθος για να αποχαιρετήσει την δασκάλα Ελένη Ιντζεΐδου στο στερνό της ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Ο Δήμος Παιονίας παραχώρησε άδεια χρήσης της κεντρικής πλατείας Πολυκάστρου και στους δυο οργανωτές συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, ύστερα από θετική γνωμοδότηση της αστυνομικής αρχής.
Έτσι αρχής γενομένης από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία, με ώρα έναρξης την 14:00 θα γίνει η πρώτη εκδήλωση - ενημερωτική, όπως οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν στην αίτησή τους προς το δήμο, με διοργανωτές τους κ. Αναστάσιο Θεοδωρίδη και  Αραπίδη Ραφαήλ.

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 21:50

Χρόνια ζητάμε τα αυτονόητα. Δείξτε έμπρακτο ενδιαφέρον

Γράφτηκε από τον

Καταντά θλιβερό για τη χώρα αλλά και για το πολιτικό δυναμικό του νομού μας τα όσα ακούγονται και ξανακούγονται, πολλά χρόνια τώρα, στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας των βιομηχάνων της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς .
Ο αείμνηστος Βασίλης Σεργιαννίδης παλιότερα και η κ. Ευαγγελία Μυλωνά τώρα, ως πρόεδροι της ΔΙΒΙΠΕ Κιλκίς, χρόνια τώρα θέτουν τα ίδια και τα ίδια θέματα προς επίλυση. Και είναι τραγικό να έχεις την καλύτερη βιομηχανική περιοχή της χώρας, την πρώτη αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΠΕ, οι ίδιοι οι βιομήχανοι να επιλύουν τα της περιοχής τους, να έχουν διασώσει τις επιχειρήσεις και τις περισσότερες θέσεις εργασίας και να παρακαλούν το κράτος να κάνει επιτέλους μια σύνδεση της ΒΙΠΕ με το σιδηροδρομικό δίκτυο και έναν κόμβο της προκοπής με το εθνικό δίκτυο, όταν και τα δυο βρίσκονται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τη ζώνη!

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 21:35

Αλληλεγγύη από τον Άγιο Μάρκο

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο, 17.02.2018, στον Άγιο Μάρκο μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου,  ο Πρόεδρος Ιωάννης Διαμαντίδης, η Γραμματέας Κυριακή Πασχαλίδου,το μέλος Ελισάβετ Κυριαζίδου και το μέλος Ελένη Αντωνιάδου  παρέδωσαν τα καθαρά έσοδα του χορού αγάπης και αλληλεγγύης, ελπίδας και συμπαράστασης του ¨Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου, ¨οι Μωμόγεροι¨, Αγίου Μάρκου Κιλκίς¨, που έγινε στις 10.02.2018, καθώς επίσης και την προσφορά της ενορίας ¨Αγίου Δημητρίου Κιλκίς¨,  στην Σοφία Μιχαηλίδου για την αποκατάσταση της οικείας της που κάηκε ολοσχερώς
Πιστεύουμε ότι με την προσφορά μας αυτή δίνουμε δύναμη και κουράγιο στην ΣοφίαΜιχαηλίδου για την αποκατάστασητης οικείας της.

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 20:04

ΕΛΤΑ: Προσλήψεις 3 διανομέων στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσω-
πικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνο-
λικού αριθμού τριών (3) ατόμων της ειδικότητας Δ.Ε. ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ,

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 21:31

Τα λαγωνικά της Αστυνομίας και ο Άις των Ευζώνων

Γράφτηκε από τον

Ξετρυπώνουν ναρκωτικά και εκρηκτικά από τα πιο απίθανα σημεία, μυρίζουν από χιλιόμετρα εγκληματίες και εντοπίζουν ανθρώπους που αγνοούνται.
Ο Ακύλας, ο Άτλας και ο Άις ξετρυπώνουν ναρκωτικά από τα πιο απίθανα σημεία, βρίσκουν εκρηκτικά, μυρίζουν από χιλιόμετρα εγκληματίες και εντοπίζουν ανθρώπους που αγνοούνται και βρίσκονται σε κίνδυνο.
Είναι οι τρεις σκύλοι-αστυνομικοί, οι φύλακες της Κεντρικής Μακεδονίας που καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο δράστης που αποπειράθηκε το πρωί της Τετάρτης να βάλει φωτιά στα γραφεία της ΔΕΗ Κιλκίς, γιατί του έκοψαν το ρεύμα, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα Κιλκίς, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο ορίζοντας δικάσιμο σε ένα μήνα.
Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση είχε απαιτήσει την άμεση επανασύνδεση της οικίας του στο Κιλκίς, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν πως αυτό απαιτεί κάποιους αναγκαίες διαδικασίες.

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 22:19

Η Νέα Σάντα στα 23 σημεία υποδοχής οπλιτών

Γράφτηκε από τον

Με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) τα κέντρα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν παρελθόν Οι νέοι οπλίτες θα παρουσιαστούν σε 23 διαφορετικά σημεία υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία του οι στρατεύσιμοι.

Στο "τσαφ" γλίτωσαν τα χειρότερα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ Κιλκίς το πρωί της Τετάρτης 21-2-2018 όταν ένας πολίτης σε έξαλλη κατάσταση επειδή η επιχείρηση διέκοψε τη σύνδεση του σπιτιού του με το δίκτυο έριξε βενζίνη στα γραφεία, περιέλουσε και τους ίδιους απειλώντας να βάλει φωτιά.