Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, 4:50:26 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκις προσφέρει στις επιχειρήσεις του μια σύγχρονη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική λύση απομακρυσμένης ψηφιακής υπογραφής. Ο ιδιοκτήτης του ψηφιακού πιστοποιητικού του Επιμελητηρίου δεν χρειάζεται να έχει στην κατοχή του κάποια ειδική συσκευή δημιουργίας υπογραφής, αλλά χρησιμοποιεί μία άυλη διάταξη ασφάλειας η οποία είναι βασισμένη σε πρότυπα (Public Key Infrastructure – PKI) και επιτρέπει την επικύρωση των εγγράφων από οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε και η οποία συνεργάζεται άψογα με όλες τις δημοφιλείς μορφές εγγράφων και επιχειρηματικών εφαρμογών.

Γιορτάζουμε την 25η  Μαρτίου την εθνική παλιγγενεσία κάθε χρόνο με εκδηλώσεις, που συγκεντρώνουν τις ιστορικές μας μνήμες. Υπάρχει όμως και μια άλλη επαναστατική επέτειος , που κανείς δεν τη θυμάται, η οποία όμως θα μπορούσε να διεκδικήσει τα πρωτεία. Αυτή είναι η 22 Φεβρουαρίου 1821.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ιωάννης Ταλαμπίρης, συνοδεία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κιλκίς κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Πολυκάστρου κ. Χρήστου Παπαποστόλου επεσκέφθησαν το Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συμμετείχε στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία των σωμάτων ασφαλείας στην Πλ.Συντάγματος στην Αθήνα. Μετα απο πολλά χρόνια υπήρξε ΄αφύπνιση΄ και μαζική συμμετοχή των αστυνομικών μελών της Ένωσης μας,βάζοντας ένα λιθαράκι στη επιτυχία της συγκέντρώσης διαμαρτυρίας.

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, που διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές του Νομού ΚΙΛΚΙΣ, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Κιλκίς συνιστούν:

Κυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 12:35

Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η διανομή φυσικού αερίου στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Στις 23 Μαρτίου ανοίγει ο δρόμος της χρήσης του φυσικού αερίου για την πόλη του Κιλκίς και πρόκειται για την πιο θετική είδηση που ακούνε οι κιλκισιώτες τα τελευταία χρόνια!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νομού μας θα έχουν τη δυνατότητα από τις 23 Μαρτίου, σε λιγότερο από ένα μήνα, να μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για να συνδεθούν με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Να υπενθυμίσουμε πως από το 2008 είχαν γίνει τα έργα στο κέντρο της πόλης για τους αγωγούς του φυσικού αερίου, απ’ όπου και η σχετική φωτογραφία.

Τον  τελευταίο χρόνο βλέπουν το φως της δημοσιότητας επανειλημμένες  καταγγελίες του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου  Κιλκίς. Τονίζουμε  ότι  οι  αποφάσεις  για την  δημοσιοποίηση των προβλημάτων που  προκύπτουν  κατά τη λειτουργία του  Ιδρύματος, λαμβάνονται με οριακή  πλειοψηφία, αλλά και παρουσιάζονται πολλές φορές με αρκετή δόση υπερβολής.

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 21:02

Το Κέντρο Υγείας Δροσάτου στελεχώθηκε και με μαία

Γράφτηκε από τον

Εδώ και λίγο διάστημα το Κέντρο Υγείας Δροσάτου έχει στελεχωθεί και με μαία, καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες του γυναικείου πληθυσμού του λεκανοπεδίου Δοϊράνης-Μουριών.
Πιο συγκεκριμένα, στο Κ.Υ. Δροσάτου οι γυναίκες μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν:
Τεστ Παπανικολάου, γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά πρωτοβάθμιας διάγνωσης, συνταγογράφιση γυναικολογικών και μαιευτικών φαρμάκων καθώς και εξέταση μαστού.

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:59

Η “κεφαλή” της Αστυνομίας στον Βεργίδη

Γράφτηκε από τον

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Ταλαμπίρη συνόδευαν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης και κ. Χρήστος Παπαποστόλου, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε ήταν παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαΐδης.

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 23:11

Αστυνομικοί Κιλκίς: Γίναμε διεθνώς ρεζίλι!

Γράφτηκε από τον

Το διασυρμό της χώρας με δημοσιεύματα ξένων μμε που αναφέρονται στη φύλαξη τω συνόρων και τον έλκεγχο της λαθρομετανάστευσης, επικαλείται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για να υπενθυμίσει την αντίδρασή της στις αλλαγές που σημειώθηκαν με τον νέο αστυνομικό χάρτη.