Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, 4:07:50 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2007 09:52

Νέα εποχή με Φουτζιτζή στον πολύπαθο Κιλκισιακό

Γράφτηκε από τον
Συνεδρίασε την Πέμπτη 19 Ιουλίου και κατόπιν πρόσκλησης του νέου προέδρου Σωτήρη Φουτσιτζή το νέο Δ.Σ. του Κιλκισιακού.
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2007 09:51

Για την πρωτιά ο Γιάννης Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον
 Ο τελικός αγώνας της εφετινής σειράς των ελληνικών γκραν πρι στίβου με την ονομασία «Ποσειδώνεια 2007» που διοργανώνουν η ΓΕ Πόρου Τροιζηνίας και ο Δήμος Πόρου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου.
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2007 09:44

Οφείλουν μια συγγνώμη στους δημότες Δοϊράνης

Γράφτηκε από τον
 «Μ’ έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Δοϊράνης, που ομολογεί πως εδώ και σχεδόν δυο χρόνια οι κάτοικοι της Δοϊράνης και της Κορυφής πίνουν νερό με νιτρικά πολύ πιο πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, σα να μην συμβαίνει τίποτα, σα να διοικεί κάποιος άλλος το Δήμο Δοϊράνης, χωρίς ούτε τη λιγοστή ευαισθησία να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη από τους κατοίκους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Δοϊράνης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2007 09:40

Ο δήμαρχος Γαλλικού με παιδιά στις Κατασκηνώσεις

Γράφτηκε από τον
 Τις εγκαταστάσεις κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου φιλοξενούνται οι μαθητές σχολείων του Δήμου, επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Γαλλικού κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Γαλλικού (Δ.Ε.Α.ΓΑ) κ. Αλέξανδρο Σαββίδη.
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2007 09:38

Διεθνές Φεστιβάλ…ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Γράφτηκε από τον
Ο πιο πετυχημένος θεσμός του Δήμου Κιλκίς. Όχι μόνο κατάφερε να δώσει στο μέσο κιλκισιώτη τη δυνατότητα να μυηθεί στη «βαριά κουλτούρα» των εμπνευστών του αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη του ταλέντου πολλών στελεχών της δημοτικής αρχής.
Σάββατο, 21 Ιούλιος 2007 10:34

Κοινωνική «μάχη» κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον
Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του κοινωνικού προβλήματος εξάπλωσης των ναρκωτικών ουσιών παίρνει ο Δήμος Πολυκάστρου, στηρίζοντας με κάθε τρόπο και τις ανάλογες προσπάθειες των Συλλόγων Γονέων των σχολείων του Πολυκάστρου και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου.
Σάββατο, 21 Ιούλιος 2007 10:32

Κόσμημα για το Κιλκίς το κτίριο του Επιμελητηρίου

Γράφτηκε από τον
ΕπιμελητήριοΈνα πραγματικό κόσμημα θα αποτελεί για την πόλη του Κιλκίς το νέο κτίριο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, επί της 21ης Ιουνίου και Τσιρογιάννη γωνία.
Το παλιό κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, που έγινε το 1925 και λειτούργησε μέχρι τη δεκαετία του ’50, χαρακτηρίσθηκε διατηρητέο μνημείο από την 4η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων. Σήμερα ανακαινίζεται με ταχύτατους ρυθμούς για να στεγάσει από την επόμενη χρονιά τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Σάββατο, 21 Ιούλιος 2007 10:29

Δεύτερο Συνέδριο Ορθοδόξου Νεολαίας

Γράφτηκε από τον
Συνέδριο ΝεολαίαςΔυο νέα στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Κιλκίς συμμετείχαν στο Β΄ Συνέδριο Ορθοδόξου Νεολαίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από πρόσκληση της Α.Θ.Π. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.
 Σ’ έκθεσή του ο κ. Κωνσταντίνος Καβακιώτης καταγράφει κρίσεις και εντυπώσεις από τη συμμετοχή του.
Σάββατο, 21 Ιούλιος 2007 10:24

Διορισμός πολυτέκνων στη Δευτεροβάθμια

Γράφτηκε από τον
Από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων πολυτέκνων για διορισμό σε θέσεις μονίμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2007-2008.
Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2007 05:56

Μάχη χαρακωμάτων για την έδρα του δήμου

Γράφτηκε από τον
Δημαρχείο ΔοϊράνηςΜε συνεχή υπομνήματα προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το ΥΜΑΘ και την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ο αντιδήμαρχος Δοϊράνης Γιώργος Δήμπαλας ζητά την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, στο οποίο είχε προσφύγει, για τη μεταφορά των υπηρεσιών του δήμου Δοϊράνης εκεί όπου αρχικά είχαν στεγασθεί, δηλαδή στο δημοτικό ξενοδοχείο που υπάρχει στην είσοδο της Δοϊράνης.