Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 8:58:46 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 20:34

Οριακή πρωτιά Τονικίδη στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Οριακή είναι η πρωτιά του υποψήφιου προέδρου για το Επιμελητήριο Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, στο Τμήμα Υπηρεσιών.

Η δεύτερη καταμέτρηση των ψήφων έδωσε:

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 19:45

Πρωτιά Π. Τονικίδη στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Πρωτιά καταγράφει στο τμήμα Υπηρεσιών το ψηφοδέλτιο του Παύλου Τονικίδη για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, στο τμήμα αυτό ψήφισαν 781 μέλη του Επιμελητηρίου. Ο Π. Τονικίδης συγκέντρωσε 400 ψήφους, ο Κώστας Βιολιτζής 363 και ο Κώστας Τσαουσίδης 13 ψήφους και 5 άκυρα-λευκά.

Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται και για τα υπόλοιπα τμήματα.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 18:34

1776 μέλη του Επιμελητηρίου ψήφισαν για τη νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και έντονη κινητικότητα των υποψηφίων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κιλκίς και στις τρεις ημέρες των εκλογών.

Ο συνολικός αριθμός των μελών του Επιμελητηρίου που έφθασε στην κάλπη το τρίημερο, έφθασε τους 1776.

Το Σάββατο, πρώτη ημέρα των εκλογών, στην κάλπη του Πολυκάστρου βρέθηκαν 501 ψηφοδέλτια, ενώ την Κυριακή στο Κιλκίς ψήφισαν 575 μέλη και τη Δευτέρα 700.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 13:44

Διακοπές υδροδότησης στο Κιλκίς από Τρίτη έως και Παρασκευή

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, ότι θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης λόγω σύνδεσης των ακινήτων με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 21:02

Αναρτήσεις δασικών χαρτών στο Κιλκίς στις 7 Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από τον

Το ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και το ΓΕΩΤΕΕ - Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς,  οργανώει εκδήλωση – σεμινάριο  σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Μηχανικών, των Δασολόγων και των Νομικών και των Δημοσίων Υπηρεσιών για  θέματα της αρμοδιότητάς τους αλλά και των πολιτών για τα  θέματα που τους αφορούν  και η απάντηση τυχόν αποριών.

Από το Νοσοκομείο του Κιλκίς ξεκίνησε, ως είθισται, ο νέος κύκλος των επιστημονικών Διανοσοκομειακών συναντήσεων της Βόρειας Ελλάδας, με τη φροντίδα της Ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς και της Ορθοπαιδικής  Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης (ΟΤΕΜΑΘ).

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 19:59

1076 μέλη του Επιμελητηρίου ψήφισαν Σάββατο και Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και έντονη κινητικότητα των υποψηφίων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κιλκίς τις δυο πρώτες ημέρες των εκλογών.

Ο συνολικός αριθμός των μελών του Επιμελητηρίου που έφθασε στην κάλπη το Σάββατο και την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ανήλθε στους 1076.

Συνελήφθησαν στις 29 Νοεμβρίου 2017, από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί και υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην παρασκευή, εμφιάλωση και διακίνηση αλκοολούχων ποτών.

Ειδικότερα, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι τρεις ημεδαποί να παραλαμβάνουν από τον υπήκοο Βουλγαρίας και να τοποθετούν στα Ι.Χ.Ε οχήματά τους 320 φιάλες επώνυμων αλκοολούχων ποτών με ένσημη ταινία φορολόγησης Βουλγαρικών Αρχών, τις οποίες είχε επιμελώς κρυμμένα σε φορτηγό έμφορτο με μεταλλικά εξαρτήματα.

Συνελήφθη  το πρωί της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 30χρονος ημεδαπός.

Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση, 20 πλαστικά δοχεία που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και στα οποία αναγραφόταν η ένδειξη «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη πιστοποίηση και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, δωρεά του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ, που πραγματοποιήθηκε χάρη στην προσωπική μεσολάβηση του Δημάρχου Κιλκίς, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.