Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 2:22:32 μμ
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 23:34

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας

Κιλκισιακός-Λεβεντοχώρι 1-1
Λεβέντης με τα όλα του
"Μπήκε με το δεξί" ο Κιλκισιακός στον αγώνα καθώς στο 9' προηγήθηκε με τον Πιπερτζή και όλα προοιωνίζονταν πως θα πάρει μια εύκολη νίκη. Μόνο που η έξοδος έγινε με το "αριστερό" αφού λίγο πριν το ημίωρο ο Λεβέντης ισοφάρισε με τον Γ. Ιωαννίδη και μέχρι το 90' το σκορ δεν άλλαξε.


Ο Λεβέντης οργανώθηκες αμυντικά, ο Κιλκισιακός πίεσε μεν, αλλά δεν είχε πολλές επικίνδυνες στιγμές μέσα στο καρέ του φιλοξενούμενου, πλην μιας αξιόλογης ευκαιρίας στο 86' με τον Μπελίτσα που πέρασε αναξιοποίητη.
Κερδισμένος από την ισοπαλία φυσικά ο Λεβέντης αφού πήρε βαθμό σε μια έδρα που δεν θα καλοπεράσουν πολλές ομάδες.

 

Γουμένισσα- Π. Αγιονέρι 3-0
Νίκη σε ένα λεπτό
Ένας ωραίος αγώνας που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε εξέλιξη έγινε στη Γουμένισσα. Μέχρι το 77' σκορ δεν υπήρχε παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Δεμουρτσίδης δυο φορές απείλησε αλλά ισάριθμες φορές ο Τριανταφυλλίδης των γηπεδούχων είπε "όχι". Ευκαιρίες κάμποσες είχαν και οι γηπεδούχοι, ο αγώνας συμπλήρωσε τα 3/4 του και τότε έγιναν όλα. Στο 77' το 1-0 και πριν κοπάσουν τα πανηγύρια ο Καρατζιάς με σουτ διπλασίασε και σιγούρεψε τη νίκη. Το σκορ έλαβε διαστάσεις στο 90' όταν σουτ του Βουτσιά χτύπησε σε πλάτη αμυντικού (Χατζηνικολάου) και ιδού το 3-0.

 

Μ. Βρύση-ΑΕ Πολυκάστρου 3-1
Έμπειρη νίκη
Δεν της βγήκε σε καλό της ΑΕΠ το καλό της ξεκίνημα. Στο 17' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης οι φιλοξενούμενο προηγήθηκαν, αλλά ο Μπατάρας για τους γηπεδούχους είχε την απάντηση πριν κλείσει το ημίωρο. Ο Αστέρας στην επανάληψη πίεσε, αλλά η ΑΕΠ καλά οργανωμένη είχε απαντήσεις. Μέχρι το 80' όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ ανέτρεψε τον Κυριακίδη, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Κυριακίδης. Λίγο πριν την εκπνοή ο Διονυσιάδης σημείωσε το τελικό 3-1, καθώς άνοιξε λογαριασμό από την προηγούμενη εβδομάδα με χατ τρικ.

 

Πλαγιά-Ποντοηράκλεια 2-1
Νίκη στις καθυστερήσεις
Όλα έγιναν με το "γεια σας" και το "αντίο" στην Πλαγιά. Στο πρώτο λεπτό ο Βασιλειάδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και μέχρι το 90' παρέμενε αμετάβλητο.
Τότε ο Μαθουσάλας των γηπέδων του ν. Κιλκίς Γ. Ιωαννίδης ισοφάρισε για τον Κεραυνό και στην Πλαγιά δεν απέμεναν παρά μόνο οι καθυστερήσεις. Κι όμως αποδείχτηκαν αρκετές καθώς στο 94' ο Πότκας, φετινό απόκτημα από την Κρηστώνη, πέτυχε το 2-1 και η Πλαγιά τη νίκη από ένα δυσκατάβλητο αντίπαλο.

 

Επτάλοφος - Σ. Μουριών 0-3
Νεοφώτιστοι κεραυνοί
Νεοφώτιστος μεν ο Εθνικός, αλλά "άλλαξε τα φώτα" στον Επτάλοφο, εκ των εμβληματικών ομάδων της κατηγορίας.
Ο Καρανίκας στο 35', ο Λούκα στο 47' (με πέναλτι) και ο Ακριτίδης στο 89' σημείωσαν τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Τοχπαράς έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 91'. Έτσι για την ιστορία.

 

Πευκόδασος-Ευρωπός 3-1
Εύκολη νίκη
Ήταν σε καλή μέρα ο Απόλλων, παρατάχθηκε ελλιπής ο Ευρωπός, δεν ήθελε και περισσότερα για να γίνει το 3-0 για τους γηπεδούχους. Ο Σαρίδης στο 20' ο Θ. Παπαδόπουλος στο 46' και ο Μπογδανίδης στο 50' πέτυχαν τα τρία τέρματα του νικητή, ενώ ο Ευρωπός πέτυχε το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από το Καρακόλεφ στο 78'