Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 4:21:09 πμ
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 23:49

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας

ΑΕ Πολυκάστρου- Κιλκισιακός 0-0
Περασμένα μεγαλεία...
Κάποτε θα ήταν ντέρμπι σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Φέτος η μεν ΑΕΠ μετά βίας και στο τέλος δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο δε Κιλκισιακός σε μια κατηγορία που δεν του ταιριάζει, δεν ξεκίνησε ούτε καν με το "δεξί" Στον αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν γενικά καλύτεροι, είχαν δυο δοκάρια με τους Δρόσο και Πιπερτζή, αλλά με δοκάρια δεν παίρνεις παρά μόνο ένα βαθμό στην καλύτερη περίπτωση. Οι γηπεδούχοι άντεξαν. τσίμπησαν το βαθμό της ισοπαλίας και στο τέλος έχουν και παράπονα για μια υπόδειξη οφσάιντ. Φάση που στοίχισε αποβολές στον πάγκο.

 

 

Απόλλων Ευρωπού-ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 0-6
Περίπατος με εξάρα
ΔΕεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι αφού οι φιλοξενούμενοι εμφανώς ανώτεροι μετέφρασαν από νωρίς σε τέρματα την υπεροχή τους και έφυγαν από τον Ευρωπό με μια ευρεία νίκη. Τα δυο πρώτα τέρματα σημείωσε ο Παντελιάδης, το τρίτο ο Γκέρτσος, ο Παρπουτζίδης το τέταρτο και το πέμπτο για να κλείσει τον χορό των τερμάτων ο Σακαλίδης. Ο Απόλλωνας δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα και ήδη βυθίστηκε στον πάτο, ενώ στο ρετιρέ στρογγυλοκάθισε ο Επτάλοφος.

 

Λεβέντης Λεβεντοχωρίου- Αναγέννηση Πλαγιάς 2-0
Λεβέντικη νίκη
Ο απόλυτος σκόρερ της κατηγορίας , ο Ρωμανίδης χτύπησε στο τέλος του αγώνα και χάρισε στον Λεβέντη μια λεβέντικη νίκη. Στο τελευταίο τέταρτο λοιπόν, στο 75' ύστερα από σέντρα του Χατζηασλανίδη ζύγισε σωστά την κεφαλιά του και 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Χωρυγίου, προσώρας έδρα του Λεβέντη και οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν αφού νίκησαν μια πανίσχυρη ομάδα, η οποία (Πλαγιά) "πλήρωσε" ίσωςε την κούραση των παικτών της από το μεσοβδομαδιάτικο παιχνίδι Κυπέλλου όπου απέκλεισε τον Κιλκισιακό με 2-1.
Το παιχνίδι γενικά ήταν καλό -ποιοτικό, αμφίρροπο μέχρι το 75' οπότε ο Λεβέντης ανέβασε στροφές, είχε σε καλή μέρα τον Ρωμανίδη και...έτερον ουδέν.

 

Εθνικός Σ. Μουριών-Πάικο Γουμένισ. 2-2
Δίκαιη μοιρασιά
Πολύ καλό παιχνίδι με ευχαριστημένους από το θέαμα τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το Πάικο προηγήθηκε στο 4' με τον Καλαϊτζή για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Μυλωνάς στο 46'. Και πάλι όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι με σκόρερ τον κεντρικό τους οπισθοφύλακα Βιογιατζή. Κι αφού δεν "κλείδωσε" τη νίκη τους το Πάικο όταν ο Καραελευθερίου στο 78' σημάδεψε δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα ο Καραμανλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για το τελικό 2-2. Αγώνας με πλούσιο θέαμα και πολλές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.

 

Ατρόμητος Π. Αγιον.- ΠΑΟΚ Κρηστών. 2-2
Όρα ...Μουριές
Κάπως σαν τον προηγηθέντα αγώνα. Δυο μαχητικές ομάδες που δεν παρατούν ποτέ το παιχνίδι, αγωνίστηκαν στο Αγιονέρι και ήρθαν ...πάτσι. Στο 8' ο Πάστερ άνοιξε το σκορ, ο Τακαβάκης ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα, για να βάλει ξανά τους γηπεδούχους μπροστά ο Αποστολίδης στο 42'. Στα μισά της επανάληψης ο Τσίκας διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

Κεραυνός Ποντοηράκλειας-
Αστέρας Μ. Βρύσης 2-1
Έχασε το φως τους από κεραυνό
Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Κεραυνός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τον πάντα αξιόμαχο Αστέρα Μ. Βρύσης. Στην Ποντοηράκλεια οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νικολαϊδη στο 35' για να διπλασιάσουν την χαρά τους με τον Αγαθίδη στο 72'. Οι φιλοξενούμενοι μπροστά στο φάσμα της ήττας ανασυντάχθηκαν, πίεσαν και ο Καλαϊτζίδης στο 75' μείωσε σε 2-1. Στο τέταρτο που απόμενε ο Αστέρας πίεσε, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη και το τρίποντο.

Ρεπό είχε ο Απόλλων Πευκοδάσους