Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:10:38 πμ
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 22:19

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου-Μ. Βρύση 1-0
Με ...αέρα 4 βαθμών
Ένα γκολ έκρινε τον αγώνα καθώς εξαρχής ήταν ισορροπημένος, με δυνατές μάχες και εκατέρωθεν ευκαιρίες που πήγαν στον ..,βρόντο. Φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε το μεγάλο πλεονέκτημα για το τρίποντο. Όπερ και εγένετο. Στο 65' ο αειθαλής Παντελιάδης με εκτέλεση φάουλ - αρχικά θεωρήθηκε πέναλτι- έβαλε τον ΠΑΟΝΕ στη θέση του μηχανοδηγού. Στ 85' ο Κεσίδης του Αστέρα δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Ο ΠΑΟΝΕ με τη νίκη αυτή πήρε αέρα τεσσάρων βαθμών από τον Κιλκισιακό, καθώς η ομάδα του Κιλκίς έκανε το ρεπό της το Σάββατο.

 

Πλαγιά-ΑΕ Πολυκάστρου 2-2
Ντέρμπι με τα όλα του
Πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δυο ομάδων διεξήχθη στο γήπεδο της Πλαγιάς. Δυνατές φάσεις, εναλλαγή στο σκορ και αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα είδαν και βίωσαν οι φίλαθλοι που το απόλαυσαν.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυο τέρματα ...διαδοχικά στο 21' και 22' με τους Πότκα και Ρωσσίδη. Στην επανάληψη η ΑΕΠ ανασυντάχθηκε, πίεσε, δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο Κυριακίδης δήλωνε πάντα παρών. Χρειάστηκε να έρθει το 71' με τον Δ. Ιωαννίδη για να ξαναμπεί στο παιχνίδι η ΑΕΠ (2-1) και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε στο τελικό 2-2.
Κάποια λάθη τους θα μπορούσαν να τα αποφύγουν οι βοηθοί διαιτητές.

 

Πάικο-Κρηστώνη 1-1
Αν δεν σε θέλει...
Με την τύχη ή μάλλον με την κακοτυχία τους τα έχουν στη Γουμένισσα αφού σπατάλησαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, τρεις με τον Βουτσιά με μια με τον Μυλωνά. Δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα κι έτσι η βολίδα του Η. Γρηγοριάδη με την οποία προηγήθηκαν (1-0) δεν αποδείχθηκε ικανή να φέρει το τρίποντο. Ο Σιάνας στο 62' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από το Πάικο, ισοφάρισε και παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ο πάντα σκληροτράχηλος ΠΑΟΚ άντεξε και κράτησε την ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα.

 

Λεβεντοχώρι- Πευκόδασος 2-0
Με άνεση το τρίποντο
Δεν κουράστηκε ιδιαίτερα ο Λεβέντης να κερδίσει τον αδύναμο Απόλλωνα κια σχετικά άνετα πήρε το τρίποντο. Ο Παμπουκίδης στο 15' και στο 73' ο Ρωμανίδης πέτυχαν τα δυο τέρματα. Ο Απόλλωνας προσπάθησε αλλά ο Λεβέντης κράτησε τη νίκη του που τον έχει στα μεσαία πατώματα της βαθμολογίας, από όπου αγναντεύει στα χαμηλά τους φιλοξενούμενους.

 

Ποντοηράκλεια- Ευρωπός 1-3
Βαθιά ανάσα για τους Ευρωπαίους
Οξυγόνο ζωής αποτέλεσε η νίκη για τον Απόλλων Ευρωπού που επικράτησε του τοπικού Κεραυνού σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις και για τις δυο ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι και στο 43' με τον Λάμπρου και στο 45' με τον Καρακόλεφ προηγήθηκαν με 0-2. Στο δεκάλεπτο της επανάληψης (55') ο Σκεντέρι μείωσε σε 1-2, το παιχνίδι πήρε φωτιά, αλλά στο 60' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κυριακίδη έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων με το 1-3. Παρά ταύτα οι παίκτες του Κεραυνού προσπάθησαν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση, πίεσαν, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.

 

Π. Αγιονέρι-Εθνικός Σ. Μουριών 1-1
Βαθμός - εφαλτήριο
Ο Ατρόμητος, μια ιστορική ομάδα που έγραψε πολλά ένσημα στη μεγάλη κατηγορία, φέτος κάνει κοιλιά διαρκείας και όλοι ελπίζουν ότι ο πρώτος βαθμός πήρε με την ισοπαλία του απέναντι στον Εθνικό Σ. Μουριών μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για ανοδική πορεία στη συνέχεια. Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 51' και ο έμπειρος Δεμουρτζίδης ισοφάρισε στο 75' για τον Ατρόμητο.
Ο νεοφώτιστος Εθνικός απέδειξε ότι είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές σε οποιαδήποτε έδρα.

Ρεπό ο Κιλκσιακός.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου-Μ. Βρύση 1-0
Πλαγιά-ΑΕ Πολυκάστρου 2-2
Πάικο-Κρηστώνη 1-1
Λεβεντοχώρι- Πευκόδασος 2-0
Ποντοηράκλεια- Ευρωπός 1-3
Π. Αγιονέρι-Εθνικός Σ. Μουριών 1-1

 

Η βαθμολογία
Επτάλοφος 21
Κιλκισιακός 17
Μ. Βρύση 16
Πάικο 15
Πλαγιά 14
ΑΕ Πολυκάστρου 14
Εθνικός Σ. Μουριών 12
Λεβέντης 12
Κρηστώνη 10
Ποντοηράκλεια 7
Ευρωπός 6
Π. Αγιονέρι 3
Πευκόδασος 3

 

Επόμενη αγωνιστική
Ευρωπός- Κιλκσιακός
Κστηστώνη-Πλαγιά
Εθνικός Σ. Μουριών-ΑΕ Πολυκάστρου
Πευκόδασος-ΠΑΟΝΕ
Μ. Βρύση-Πάικο
Π. Αγιονε΄ρι-Ποντοηράκλεια