Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 4:10:48 μμ
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 21:27

Το σχόλιό μας

Του Θεόδωρου Παυλίδη

 

 

Γεωργαντά-Βεργίδη

Πριν 15-20 ημέρες διαβεβαιώσατε το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ότι ο εργολαβος της οδού Ν.Σάντας-ΕΓΝΑΤΙΑ υπέγραψε τα πάντα,συμφώνησε να ξεκινήσει το έργο τον Φεβρουάριο 2016 , ότι παραιτήθηκε των αποζημιώσεών που εδικαιούτο και ότι θα υποστεί τις συνέπειες της μη τήρησης των όρων της σύμβασης κλπ κλπ..
Μάλιστα για το άλλο τμήμα του δρόμου δηλαδή:  Γέφυρα Μαυρονερίου-Είσοδος πόλεως Κιλκίς είπατε ότι ειδικά για το κομμάτι αυτό δεν υπάρχει κανένα προβλημα και ότι οσονούπω με την βελτίωση του καιρού ξεκινούν αμέσως οι εργασίες.(Δηλαδή μέσα στον Φλεβάρη).
Ομως ένας καχύποπτος δημότης (ξέρετε εσείς ποιός)που βρισκόταν στην αίθουσα, σας κάλεσε να υποχρεώσετε τον εργολάβο να βάλει μια μεγάλη ΤΑΜΠΕΛΑ στην αρχή του έργου που να γράφει: Εργο ταδε,προυπολογισμός δείνα,ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΟΥ ΤΑΔΕ,ΠΕΡΑΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΔΕ.
Αυτό γίνεται στην πολιτισμένη Ευρώπη και ο Λαός δεν γνωρίζει μόνο τις ημερομηνίες έναρξης-πέρατος του έργου, αλλά δείχνει και κατανόηση αφού γνωρίζει ότι οι ταλαιπωρίες του έχουν ημερομηνία λήξης
Η ταμπέλα κύριοι της εξουσίας ούτε μπήκε,ούτε φυσικά προκειται να μπεί Πρώτον γιατί τα λόγια είναι πτερέοντα και δεύτερον γιατί η ταμπέλλα σημαίνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των υπευθύνων και κανείς πολιτικός δεν θέλει να θέσει τον λόγο του στην κρίση του Λαού.
 Αν μπεί η ταμπέλα ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ και κανεις πολιτικός στην χώρα μας δεν θέλει να ξέρει ο Λαός. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ
Κάθε πρωι με την σύζυγό μου κάνουμε ποδαρόδρομο στο δρόμο της Κολχίδας μέχρι τα ΧΥΤΑ . Κι ενώ θέλω να απολαύσω τη φύση και τον καθαρό αέρα,ούτε το ένα μπορώ ούτε το άλλο.Ο μεν δρόμος είναι γεμάτος από κάθε είδους σκουπίδια που σιχαίνεσαι τον εαυτό σου,η δε ατμόσφαιρα "ευωδιάζει" από τα αρώματα των σκουπιδιών ιδιαίτερα όταν πλησιάζεις τον χώρο απορριμάτων. Τόσα πλαστικά, χαρτιά και βρωμιές δεν τα ανέχεται ούτε το περιβάλλον. Άς κάνει επί τέλους κάτι ο Δήμος Κιλκίς, έστω και με την συμβολή φυλακισμένων που εκτίουν την ποινή τους. Κάποτε εφήρμοζε ένα τέτοιο πρόγραμμα νομίζω.