Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 1:12:02 μμ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για την πρόωρη απώλεια του Αλέξη Μουρατίδη, ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ Μεγάλης Βρύσης, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίστηκε με επιτυχία και σε πολλές άλλες ομάδες του Κιλκίς.

Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 23:20

Έρχεται η ώρα της Κολύμβησης!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρίσκεται σε αναμονή της νέας Υπουργικής Απόφασης και για τα μικρότερα παιδιά της Ακαδημίας του.

Για το λόγο αυτό σας κάνει γνωστά  τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την συμμετοχή των παιδιών σας στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και της Κολύμβησης.

Οι Κωδικοί Αθλητικής αναγνώρισης που έχουν τα τοπικά Σωματεία Ποδοσφαίρου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταγράφονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε. Με αυτόν τον κωδικό το κάθε σωματείο κάνει προεγγραφή στην σελίδα της γ.γ.α., «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».

Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 14:50

Στη δημιουργία ομάδας κορασίδων προχωρά ο Κιλκισιακός

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Α.Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδος κορασίδων γεννηθέντων 2006  - 2007  - 2008, οι μικρότερες ηλικίες αγωνίζονται σε μικτά τμήματα ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες  στην γυναικεία ομάδα. 

Ο Κιλκισιακός, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα υποδομών , δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία ειδικών  τμημάτων στελεχωμένα από  παιδιά τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ταλέντα ποδοσφαίρου, για τον λόγο αυτό καλεί παιδιά από όλο τον νομό παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες  και δίνοντας τους τη δυνατότητα εξέλιξης σε υψηλότερο επίπεδο.

Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 13:52

Με Πελίδη - Ζιάκα η Επόμενη Ημέρα στον Κιλκισιακό

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Κιλκισιακός ανακοίνωσε τους άμεσους συνεργάτες του κ. Λάζαρου Μεταλλίδη στο ξεκίνημα της προσπάθειας που ανέλαβε η νέα διοίκηση, με σκοπό την υλοποίηση του οράματός του για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Πρόκειται για τον Γιώργο Πελίδη και τον Παναγιώτη Ζιάκα.

Παρότι χρειάστηκε δεύτερος διαγωνισμός - του περσινού καλοκαιριού κρίθηκε άγονος- τον Οκτώβρη του 2019 και έχουν περάσει μήνες αφότου αναδείχθηκε ο μειοδότης, με προσφορά στο 40%, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Με περιοριστικούς όρους στην πρόσβαση αθλούμενων και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας έναντι του Covid – 19 επαναλειτουργεί από σήμερα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς.

Η χρήση των ανοιχτών και ελεύθερων εγκαταστάσεών του προορίζεται αυστηρά για  άθληση, προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κατά προτεραιότητα: 

Μετά τη γενική συνέλευση του ΑΟ Κιλκσιακός και τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον Λάζαρο Μεταλλίδη, η οποία έχει ως εξής:

Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 11:26

Λάζαρος Μεταλλίδης - ΑΤΕΡΜΩΝ: Kιλκισιακός, η επόμενη ημέρα

Συντάκτης: Eidisis.gr

“Ό,τι μετριέται δεν μετράει πάντα, ό,τι μετράει δεν μετριέται πάντα”, Albert Einstein.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την παρουσίαση του κ. Μεταλλίδη Λάζαρου ιδιοκτήτη του Αθλητικού Οργανισμού Ατέρμων που δραστηριοποιείται από το 1999 έως και σήμερα ανελλιπώς, στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

Σελίδα 1 από 345