Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, 5:25:23 πμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Απόλλων Ευρωπού – ΠΑΟΝΕ Επταλόφου  6-1.

Α1 Κατηγορία

Π. Αγιονέρι- Επτάλοφος 1-1
Σ. Μουριών-Κιλκισιακός 2-1
Ευρωπός-ΑΕ Πολυκ. 1-1
Μ. Βρύση- Βάθη 2-0

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 13:04

Οι αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς στις 21/10/2020

Συντάκτης:

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στις 3:30 θα διεξαχθούν οι αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς με τα ζευγάρια:

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 13:37

Με τρία τμήματα στα Planet ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Συντάκτης:

O Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα Planet στη Θέρμη για διεξαγωγή φιλικών αγώνων για την «Ίντερ» και τα δύο τμήματα της «Μάντσεστερ».

Ένα πολύ δύσκολο φιλικό λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της έδωσε η "Ίντερ", που με αντίπαλο τις Ακαδημίες Μίκρας, και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Η εταιρία Γαλακτοκομικών Προϊόντων TORRE-COOPERLAT είναι πλέον ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού.

Γνωρίζοντας ότι η άθληση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός υγιούς τρόπου ζωής, στηρίζουμε έμπρακτα τον τοπικό αθλητισμό και αναλαμβάνουμε Μεγάλοι Χορηγοί της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Ανδρικής και της Γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Κιλκισιακού για τη φετινή σεζόν και πρώτη για την εποχή της νέας διοίκησης. 

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες του Νομού Κιλκίς, μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος  περιφέρειας Κιλκίς από την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα. Την 31η  Ιουλίου του 1960 η ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη σε αγώνα  κατάταξης για την πρώτη θέση του 1ου ομίλου του Νομού Κιλκίς καθώς  ισοβάθμησε με την ομάδα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Νέας Σάντας στην πρώτη θέση της  κανονικής περιόδου.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:42

Κίνηση "ματ" από τον Κιλκισιακό με Άγγελο Ζαζόπουλο

Συντάκτης:

Σε κίνηση "Ματ" προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης! Έδωσε τα χέρια με τον κ. Άγγελο Ζαζόπουλο για να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Ομίλου και Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:36

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, ευχαριστεί τον Γεώργιο Πελίδη

Συντάκτης:

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γεώργιο Πελίδη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα αυτούς τους 4 μήνες, ως Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και γενικότερα του συλλόγου.

Το KilkisiakosTV εγκαινιάζει την πιλοτική του λειτουργία με την φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή 13-9-2020 και ώρα 18:00!

Σελίδα 1 από 84