Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 5:47:56 μμ

Αυτοδιοίκηση

Δύο μεγάλα έργα υποδομής που θα βελτιώσουν τους δείκτες ποιότητας ζωής των δημοτών και θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στην Δημοτική Ενότητα Γαλλικού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά τη συνεργασία που είχε με τους Κοινοτάρχες της περιοχής  την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο κοινοτικό κατάστημα Καμπάνη.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 20:15

Σε ανοδική πορεία τα Δημοτικά Σφαγεία Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Απαλλαγμένα από δυσβάστακτα οικονομικά βάρη παρελθόντων ετών τα Σφαγεία Κιλκίς εξελίσσονται σε μια δυναμική επιχείρηση που πορεύεται με μικρά αλλά σταθερά βήματα προγραμματίζοντας το μέλλον της. Η εξυγίανση των Σφαγείων Α.Ε. δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά σε οικονομικές δραστηριότητες.

 Η νέα υπό το Βασίλη Παμπορίδη διοίκησή τους σε συνεννόηση  και με την αρωγή του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη έχει προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών που αποσκοπούν στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, στην προσέλκυση νέων πελατών και στην αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.

Με έναν σύγχρονο αξονικό τομογράφο εξοπλίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου θα γίνει μέσω των ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο αξονικός τομογράφος είναι από τους πλέον σύγχρονους, και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κινούμαστε αποφασιστικά για την ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι βασικός πυλώνας υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα, ενώ εξυπηρετεί εκτός από τους κατοίκους του νομού και τις ανάγκες πολιτών όμορων νομών και επισκεπτών. Επίσης, με τον νέο αξονικό τομογράφο, εκτός από την παροχή αξιόπιστων υπηρεσίών υγείας για τους πολίτες βελτιώνουμε και το έργο και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 10:10

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών της ότι, σε ισχύ είναι από σήμερα (Τετάρτη 29 Ιουλίου) η χρήση της μάσκας ατομικής προστασίας στις Υπηρεσίες της, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δεν φορούν μάσκα, όπου αυτή είναι υποχρεωτική, θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών περιοδειών του στην περιφέρεια του Δήμου Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-7-2020)

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 20:17

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις δημοτικές υπηρεσίες

Συντάκτης: Eidisis.gr

Οι Δήμοι Κιλκίς και Παιονίας ενημερώνουν τους πολίτες ότι από αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τις συναλλαγές – εξυπηρετήσεις τους σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες.

Το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας για την προστασία του γενικού πληθυσμού από τον κίνδυνο διασποράς του Covid – 19 θα ισχύσει και για όλους όσοι εργάζονται στους Δήμους.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (30-7-2015)

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 11:53

Ψήφισμα για την Αγία Σοφία από το δήμο Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Προ της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφανθεί για το εξαιρετικά κατεπείγον του παραπάνω θέματος επειδή η βεβήλωση του ναού της Αγίας Σοφίας στην Κων/πολη από την τουρκική κυβέρνηση και η λειτουργία της ως μουσουλμανικό τέμενος προσβάλλει την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:25

Κοινότητα Κιλκίς: Κατεδάφιση ακινήτου στην οδό Λέκκα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αναφορικά με την κατεδάφιση ετοιμόρροπου ακινήτου επί της οδού Λέκκα, το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς ενημερώνει ότι ψήφισε υπέρ της άμεσης κατεδάφισης (έως την Παρασκευή 17/07/2020) του εν λόγω ακινήτου με γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Σελίδα 1 από 219