Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 12:25:38 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ο δήμαρχος Παιονίας, ο πρόεδρος  της  ΔΕΥΑΠ, οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλο το προσωπικό του δήμου και της ΔΕΥΑΠ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του επί σειρά ετών υπαλλήλου, Μιλτιάδη Κουτσουγιάννη.

«Το τελευταίο διάστημα δέχομαι  συχνά  λεκτικές επιθέσεις και μομφές από εσάς, μέσω των σελίδων που σας φτιάχνουν στο facebook και μέχρι σήμερα δεν σας απάντησα σεβόμενος την ηλικία σας και επειδή ήθελα κατά κάποιο τρόπο να μην επηρεάσω αρνητικά την υστεροφημία σας.

Όταν οι ευσεβείς πόθοι των "εργολάβων" παραπληροφόρησης και συκοφάντησης δεν υλοποιούνται, όταν από κάποιους πρώην αποτυχημένους εκφραστές της τοπικής εξουσίας υπάρχει αδυναμία ουσιαστικής και τεκμηριωμένης πολιτικής θέσης, όταν υπάρχει έλλειμμα σεβασμού προς τους θεσμούς, τότε γίνεται αντιληπτό, ότι την κατάντια τους και τον πανικό τους πλέον δεν μπορούν να τον κρύψουν.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα voucher, σε παιδικούς σταθμοούς (ΕΣΠΑ – ΕΕΤΑΑ)   με κωδικούς taxisnet στο paidikoi.eetaa.gr.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ‘’Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης’’ της χρονικής περιόδου 2022-2023.

"Στη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας σε ότι αφορά την κυκλοφορία οδού που συνδέει την Κοινότητα της Ευκαρπίας με την Κοινότητα Κοιλαδίου προχώρησε συνεργείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών εκτελώντας δικαστική απόφαση απόδοσης μικρού τμήματός της στον νόμιμο ιδιοκτήτη του", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κιλκίς για το θέμα που αποκαλύψαμε χθες, όσον αφορά την περίφραξη που τοποθετήθηκε στο δρόμο Ευκαρπία-Κοιλάδι.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί με τις επισκέψεις των κυβερνητικών κλιμακίων της στην Παιονία και στο Κιλκίς  να προβάλλει ότι οι πολιτικές επιλογές της υπηρετούν ευρύτερα τα λαϊκά συμφέροντα ή ακόμη και τα εθνικά, η κοινωνική πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και εδώ στην Παιονία, αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 15:03

Με την εντολή του δικαστηρίου έφραξαν το δρόμο!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Και ξαφνικά ένα συνεργείο του Δήμου Κιλκίς έφραξε ένα δρόμο στην Ευκαρπία, όπως εύγλωττα απεικονίζεται στην ΦΩΤΟ.

Με λύπη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες αναρτήσεις  πρώην και νυν αυτοδιοικητικών στελεχών της Παιονίας όπου γίνεται βάναυση, και σε κάθε περίπτωση ερήμην μου, προβολή δήθεν θέσεων, απόψεων ή και τοποθετήσεών μου ενόψει των κυοφορούμενων κινήσεων με φόντο τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αρχίζει, σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022-2023.

Σελίδα 1 από 332