Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 9:15:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Τα οφέλη και τους στόχους του λεγόμενου Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας, περιέγραψε στη Βουλή ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας ότι η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου και θα έχει συνολικό μήκος 7 χιλιόμετρα.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa επεκτείνουν σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων τους για το δεύτερο μισό του Ιουνίου 2020, δίνοντας έμφαση στους καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς. Το νέο πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει πρόσβαση σε όσους περισσότερους προορισμούς γίνεται για όσους ταξιδεύουν για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους, επεκτείνοντας αντίστοιχα το Ευρωπαϊκό και διηπειρωτικό της δίκτυο.

Με τον τουρισμό να αντιστοιχεί στο 15% του ΑΕΠ της Κύπρου η κυβέρνηση προσπαθεί να προσελκύσει με κάθε τρόπο τους ταξιδιώτες στη μετά covid 19 εποχή.

Έτσι, η χώρα θα πληρώνει το κόστος των διακοπών όποιου επισκέπτη διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό μετά την άφιξη του στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Συναθροίσεις έως και έξι ατόμων σε υπαίθριους χώρους θα επιτρέπονται από τη Δευτέρα στην Αγγλία, ανακοίνωσε ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Διευκρίνισε ότι οι συναντήσεις αυτές θα επιτρέπονται και στους κήπους κάθε σπιτιού, αλλά πάντα με τον όρο ότι θα τηρείται απόσταση δύο μέτρων μεταξύ μελών διαφορετικών νοικοκυριών.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός 

Ακόμα 377 θάνατοι από κορωνοϊό προστέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στον απολογισμό του Υπουργείου Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνολικά πλέον 37.837 επιβεβαιωμένοι φορείς του ιού έχουν καταλήξει.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.887, φτάνοντας τις 269.127.

Ως “θετική εξέλιξη” χαρακτήρισε τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Ταμείο Ανάπτυξης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχωρεί αυτήν την ώρα στην τηλεόραση του Alpha, προειδοποιώνντας παράλληλα ότι “δεν πρέπει να βιαστούμε να πανηγυρίσουμε”.

Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 20:58

Επίθεση με βιτριόλι

Γράφει η Βίκυ Καλφοπούλου, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος.

Τις τελευταίες ημέρες, το πιο επίκαιρο θέμα είναι η είδηση της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Σοκαρισμένο το πανελλήνιο απο την αποτρόπαια πράξη του ατόμου που βιοπράγησε τόσο αμείλικτα και απάνθρωπα, τόσο σκληρά και αδίστακτα. Και όλοι αναρωτιούνται, τι θα μπορούσε να οδηγήσει έναν άνθρωπο σε αυτού του είδους την πράξη. Είναι μίσος, είναι αντιζηλία, είναι απόρριψη, είναι πόνος, είναι δυστυχία; Ποιό συναίσθημα και ποιός ψυχισμός θα κατεύθυνε κάποιον να εκδικηθεί τόσο βάναυσα, τόσο οργανωμένα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-5-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (30-5-2015)

«Αιχμή του δόρατος της εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής» χαρακτήρισε τους διοικητές των δομών φιλοξενίας ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, κατά τον χαιρετισμό του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο των 32 διοικητών στις υφιστάμενες δομές Προσωρινής Φιλοξενίας στην ενδοχώρα. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο διοικητής της δομής της Νέας Καβάλας, Τραϊανός Τρέγκας.

Σελίδα 1 από 12697