Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:21:55 πμ
Παυλίδης Θεόδωρος

Παυλίδης Θεόδωρος

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 18:16

Θεόδωρος Παυλίδης : Επισημάνσεις

paulidisΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ
Γιώργο Φλωρίδη
Αν ποτέ γράψεις το βιβλίο της ζωής σου, σίγουρα ο τίτλος του θα είναι «οι 72 ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ 2011».
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 22:26

Θεόδωρος Παυλίδης : Επισημάνσεις

paulidisΑΛΛΟΙΜΟΝΟ  ΣΤΟΥΣ  ΠΑΣΟΚΟΥΣ  ΤΟΥ ….1720!
Ο Μέγας Πέτρος, Τσάρος της Ρωσίας (1672-1725) δεν ήτανε μόνο εξαίρετος στρατιώτης. Ήταν προοδευτικός βασιλιάς και έκανε σημαντικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
Μεταξύ άλλων επέβαλε ειδικό φόρο σε αυτούς που διατηρούσαν… μούσι…
Προφανώς μούσι κροτούσαν οι πλουσιότερες κοινωνικές τάξεις και γι’ αυτό το μούσι αποτελούσε… τεκμήριο!...
Αντιθέτως στην Ελλάδα του 1981, ο κάθε συνεπής Πασόκος είχε μούσι έστω κι αν ήταν ξεβράκωτος.
paulidisΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι στα 760 χιλ της Εγνατίας Οδού, δεν υπάρχει ούτε ένας Σταθμός για την εξυπηρέτηση των αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.). Αυτή η κατάσταση δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους ταξιδιώτες και φυσικά δικαιολογημένη αγανάκτηση κι εκνευρισμό.
paulidisΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ
Υπόψη Δημάρχου ΙΙ
Καμιά φορά διερωτάσαι: Μα τι έχουν οι Γερμανοί παραπάνω από τους Έλληνες και είναι τόσο ισχυροί και πετυχημένοι.
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 16:53

Θεόδωρος Παυλίδης : Επισημάνσεις

paulidisΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ (Υπόψη Δημάρχου Ι)
Αν και γνωρίζω το πόσο καθαρές κρατάνε τις πόλεις τους οι Γερμανοί ωστόσο και πάλι εντυπωσιάστηκα από την φοβερή καθαριότητα των δρόμων της Στουτκάρδης.
paulidisΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
Ύστερα από πρόσκληση του Σωματείου «ΡΩΜΑΝΙΑ», την Κυριακή 15-05-2011 μίλησα στους  Έλληνες της περιοχής Στουτκάρδης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Οι συμπατριώτες μας, φάνηκαν να ενθουσιάστηκαν από την παρουσίαση του θέματος και τις πληροφορίες που τους έδωσα, κυρίως από την τούρκικη πλευρά.
Κι εγώ όμως από την πλευρά μου, εντυπωσιάστηκα από το πόσο οργανωμένοι πειθαρχικοί κι εργατικοί είναι οι Έλληνες της ξενητειάς.
Συσπειρωμένοι γύρω από την εκκλησιά και τους Συλλόγους τους, ενωμένοι αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της αλλοδαπής και το σπουδαιότερο ενωμένοι αντιδρούν σε κάθε κατηγορία κατά της χώρα μας, υπερασπιζόμενοι με θάρρος τα συμφέροντα της πατρίδας.
Ειλικρινά σ’ ένα περιβάλλον σαν αυτό των Ελλήνων της Στουτκάρδης, δεν νοιώθεις καθόλου μα καθόλου ξένος
paulidisΟμόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς αποφάσισε η Νέα Σάντα να κηρυχθεί ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς (εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4.5.2011).
Κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2011 16:12

Θεόδωρος Παυλίδης : Επισημάνσεις

paulidisΟ ΞΕΝΙΟΣ ...ΖΕΑΣ
Τον Γιώργο Νικητιάδη τον ξέρετε. Είναι ο υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας. Αυτός που θα προβάλλει και θα διαφημίζει τον πολιτισμό μας στον πλανήτη.
Ε, λοιπόν αυτός ο άνθρωπος, τι νομίζετε ότι δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη; (20.4.2011 ώρα 13.00 σταθμός Flash).
Αναφερόμενος στην φιλοξενία των Ελλήνων, τόνισε ότι η Ελλάδα από την αρχαιότητα είχε τον Ξένιο... Ζέα! (Το άκουσα με τα αυτιά μου).
Δεν ξέρω πόσο γέλιο (ή θλίψη) προκαλεί αυτή η αγραμματοσύνη του κυρίου υφυπουργού, αλλά εγώ πάντως δεν τον βλέπω μορφωτικά ανώτερο του Τραμπάκουλα, ο οποίος παραγγέλλει ουίσκι “με ξηρούς καρποί” (αθάνατε Κλιν).
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 15:52

Θεόδωρος Παυλίδης : Επισημάνσεις

paulidisΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Δεν μπορεί να ησυχάσει αυτός ο άνθρωπος. Τόχει σκοπό της ζωής του, να προσφέρει στον συνάνθρωπο του και το περιβάλλον. Γι’ αυτό και δεν εκμεταλλεύεται καταστάσεις, αλλά τις δημιουργεί. Δεν εκμεταλλεύεται αφορμές αλλά τις πλάθει.
Πότε με το κάλεσμα φίλων για τραπέζι, πότε με την φιλοξενία ομάδος εκδρομέων, πότε με τεράστιες εκδηλώσεις όπου λαμβάνουν μέρος χιλιάδες (ναι, ναι χιλιάδες) “παναϊρτζήδες” όχι για να απολαύσουν τα μοναδικά παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα παραγωγής του, αλλά για να συμμετάσχουν και σε γιορτές μνήμης όπως αυτές για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ή την προστασία του Περιβάλλοντος.
Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 12:22

Θεόδωρος Παυλίδης : Επισημάνσεις

paulidisΦΛΩΡΙΔΗ ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ
Αγαπητέ Φλωρίδη. Όλοι μας ξέρουμε ότι αξίζεις περισσότερα από την Μπριρμπίλω. Στο σημείο όμως που έφτασε η Χώρα, θαύματα δεν γίνονται. Γι’ αυτό να απεύχεσαι, παρά να εύχεσαι να γίνεις Υπουργός.
Υπουργός μιας πτωχευμένης Ελλάδας, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν πολιτικό. Ιδιαίτερα για έναν Υπουργό Οικονομικών! ...