Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:23:06 πμ
Παυλίδης Θεόδωρος

Παυλίδης Θεόδωρος

paulidisΣτην Τουρκία που μας μάθανε να κατηγορούμε ως οπισθοδρομική,στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια,υπάρχουν  μουσικές εκπομπές τις οποίες επιμελούνται και παρουσιάζουν g a y  καλλιτέχνες,οπως ο Μπουλεντ Ερσοη και ο Ζεκι Μουρεν (ο τελευταίος πέθανε προ πολλού) Οι τραγουδιστές αυτοί,δεν ειναι απλοί  g a y,αλλά έχουν κανει εγχειρήσεις και εξωτερικα φέρουν όλα τα γυναικεία χαρακτηριστικά

paulidisΟι βιβλιοθήκες των Μονών
Είτε στην Ευρώπη είτε στην Ανατολή, ανέκαθεν υπήρχαν βιβλία σε κρυμμένες βιβλιοθήκες. Όπως η κρυμμένη βιβλιοθήκη στο Σαίντ Γκάλεν στην Ελβετία, των Βενεδικτίνων στην Γερμανία, το Αρμενικό Μοναστήρι των Μικχιταριστών στην Ιταλία και η βιβλιοθήκη του Βατικανού. Μέχρι την εφεύρεση της τυπογραφίας, η αναπαραγωγή των βιβλίων γινόταν από μοναχούς στα μοναστήρια

paulidisΔεν θυμάμαι το όνομα του Βρετανού πολιτικού,θυμάμαι όμως την αμφιλεγόμενη φράση που χρησιμοποίησε σε πολιτική ομιλία του, δείχνοντας τον Λαό.
-Ειμαι ο ηγετης τους, πρεπει να τους ακολουθήσω.

paulidhsΗ Μπάφρα του Νομού Σαμψούντος (Τουρκίας) είναι η επαρχία καταγωγής και των δύο γονέων μου. Η μητέρα μου Βασιλική κατάγεται από το χωριό Πεσκελλέρ (Peskeller) ένα χιλιόμετρο πριν μπεις στην πόλη της Μπάφρας από Σαμψούντα και ο πατέρας μου, κατάγεται από το χωριό Χιντιρελλέζ (Hidirellez) έξι (6) χιλιόμετρα μετά την Μπάφρα στο δρόμο για το Kolay.

paulidisΤο προβάδισμα του Δημήτρη Σισμανίδη έναντι τον Παύλο Τονικίδη, για την εκλογή Δημάρχου την δεύτερη Κυριακή στο Κιλκίς, είναι αναμφισβήτητο.
Εκείνο που αμφισβητείται, είναι η σιγουριά της εκλογής. Γι’ αυτό και το εκλογικό επιτελείο του προπορευόμενου, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικό στην πολιτική του συμπεριφορά.

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 22:00

Θεόδωρος Παυλίδης : Ψηφίστε τους!

paulidisΑπό την περασμένη εβδομάδα ζούμε ημέρες εθνικής περηφάνιας. Επί τέλους δόθηκαν σε κυκλοφορία και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας  του δρόμου στο τμήμα από Κρηστώνα (Μακεδονική κεραμοποιεία)μέχρι σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος. Συνολική απόσταση 1200 μέτρα.
Το έργο είχε προκηρυχτεί προ διετίας ,αναδείχτηκε ανάδοχος εταιρία και η πίστωση ήταν εξασφαλισμένη.

paulidisΟι εισηγητές της Β’ Συνεδρίας, της πρώτης ημέρας του Προσφυγικού Συνεδρίου (5-4-2014) το καταευχαριστήθηκαν.
Σαράντα πέντε λεπτά εκθειάζανε τον αντιστασιακό αγώνα των αριστερών προσφύγων και άλλα σαράντα πέντε λεπτά καταδικάζανε τα εγκλήματα της… δεξιάς (Με λίγη υπερβολή αλλά το πνεύμα ήταν αυτό)

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 22:52

Θεόδωρος Παυλίδης : ΕΛΕΟΣ!....

paulidisΕιλικρινά το λέω, πολύ ζορίστηκα να γράψω αυτό το σχόλιο. Δεν θέλω να παραστήσω τον έξυπνο αλλά κάθε φορά που διαβάζω στον τοπικό Τύπο κείμενα του Αγίου Γουμένισσας, αισθάνομαι ακόμη πιο αμαθής απ’ ότι , φαίνεται ότι είμαι.
Η ερμηνεία μου είναι ότι ο Άγιος χρησιμοποιεί τον εξ αποκαλύψεως λόγο τον οποίο εγώ ο άσχετος με τα θεολογικά,

paulidisΟ Καθηγητής του Πανεπιστημίου της 19ης Μαίου (Σαμψούντα)  Hikmet Sami Turk καυτηριάζει στην εφημερίδα  Bafra Haber (φυλ. Ιαν. 2014) την στάση του Μουφτή  Hasan Ginar, ο οποίος στην τελετή έναρξης των μαθημάτων περιόδου 2013-2014 της Σχολής Αστυνομικών του  Erzurum, στις 2-10-2013, ξεκίνησε με δέηση επτά (7) λεπτών, για να ακούσει τελικά το στόμα χιλίων και πλέον παρευρισκομένων το Εβραϊκό Αμήν (αληθώς).

paulidisΜε τον παραβολικό τίτλο «Είμαι γάϊδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» Κίνηση Πολιτών από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια προσπάθεια προκειμένου να εξαφανισθεί ή τουλάχιστον να περιορισθεί η παράνομη συμπεριφορά οδηγών οι οποίοι παρκάρουν όπου νάναι τα αυτοκίνητά τους.