Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 10:12:41 μμ
Πινέλης Κώστας

Πινέλης Κώστας

pinelisΕίναι γνωστό, ότι με διάφορες αποφάσεις και νόμους των κυβερνήσεων, οι δημόσιοι δωρεάν κρατικοί παιδικοί σταθμοί περιήλθαν στους δήμους, με αποτέλεσμα αυτοί σήμερα να λειτουργούν σε ανταποδοτική βάση σε βάρος των γονέων και της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών από αυτούς.
pinelisΧρησιμοποιώ τον ίδιο τίτλο με την ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς για την πανελλαδική απεργία της 23/2/2011. την γεμάτη αγωνιστικές κορώνες. Λες και όπου να είναι ξεκινούν την επανάσταση.
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 19:09

Κώστας Πινέλης: Βολές κατά ριπάς

pinelisΞεπουλήστε βουνά, δάση, παραλίες, νησιά, ότι έχει απομείνει σ’ αυτόν τον τόπο και αποτελεί περιουσία του λαού για να κατεβάσετε το χρέος σας και να χρωστάτε μόνο…300 δις. ευρώ! Αυτά μας λέει η Τρόικα. Έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Έχουν ξεσαλώσει.
pinelisΗ 2 Φλεβάρη έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων. «Μαύρη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για το περιβάλλον στη χώρα μας. Γιατί ακόμη και οι 10 σημαντικότεροι υγρότοποι που καλύπτονται από τη Συνθήκη Ραμσάρ από το 1974, παραμένουν απροστάτευτοι εδώ και 10ετίες, ενώ οι 7 από αυτούς κινδυνεύουν ή βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Πρόκειται για την Κορώνεια, τη Βιστωνίδα, το Δέλτα του Νέστου, τη Βόλβη, το Δέλτα του Αξιού, τον Αμβρακικό, τις Λιμνοθάλασσες Μεσολογγίου και Κοτυχίου.
pinelisΣε λίγες μέρες  συμπληρώνονται 2 χρόνια από την ημέρα (3/2/2009) που έφυγε απ’ τη ζωή αδόκητα και άδικα ο αγαπημένος Πρόεδρος Γιώργος Παντελάκης ο μεγαλύτερος παράγοντας που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ και ένας από του μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού καλύτερους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 19:36

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΚοπρίτες, Πιτσικόκοι, Κολλητήρια χρόνια πολλά, καλή χρονιά (πούντη;)
Ο Πάγκαλος με την καλλιέπεια του λόγου που τον διακρίνει μίλησε υβριστικά για τους δημοσίους υπαλλήλους, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να προωθήσει το «διαίρει και βασίλευε» ανάμεσα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Λασπολογεί τους δημόσιους υπαλλήλους , που διόρισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (κύρια) και της ΝΔ, επιχειρώντας να κτίσουν πάνω στο δικαίωμα για δουλειά πολιτική πελατεία.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 17:46

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelis«Με το ανάλογο κέρδος, το κεφάλαιο γίνεται θαρραλέο, με 10% γίνεται σίγουρο και μπορεί να ριχτεί παντού, με 20% ζωηρεύει, με 50% γίνεται θετικά παράτολμο, με 100% ποδοπατά κάθε ανθρώπινο νόμο και με 300%, δεν υπάρχει έγκλημα που δε ριψοκινδυνεύει να το κάνει ακόμα και με τον κίνδυνο της καρμανιόλας».
(Κ. Μαρξ «Κεφάλαιο», τόμος 1ος σελ. 788).
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010 11:14

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΣύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες. Μνημονιόπληκτοι και μνημονιοπαθούντες, εξαθλιωμένο προλεταριάτο, άνεργοι, Μικρομεσαίοι αγρότες, μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες. Αδέλφια μου «τσιγγάνοι», ξεσηκωθείτε.

pinelisΤο τελευταίο διάστημα οι ασφαλισμένοι του ΤΥΔΚΥ ξαφνικά, σταμάτησαν να καλύπτονται από μια σειρά ιατρικών πράξεων και παρακλινικών εξετάσεων για τις οποίες μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα. Στη σημερινή δυσβάστακτη συγκυρία για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους δεν μπορεί να προστεθεί και η περικοπή των παροχών Υγείας. Πόσο μάλλον όταν οι περικοπές αυτές αφορούν κοινωνικές ομάδες με χρόνιες ασθένειες όπως καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, διαβητικούς κ.λ.π.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 15:04

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelis«Σπύρο μου καλό σου ταξίδι. Είσαι ο μόνος Δήμαρχος μετά την μεταπολίτευση, που έκανες έργο που σημάδεψε και άλλαξε την εικόνα του Κιλκίς. Για τον λόγο αυτό θα μείνεις αξέχαστος στο μυαλό και την καρδιά όλων των Κιλκισιωτών».
-------------