Τερζενίδης Κώστας
Κώστς Τερζενίδης : "Θ’ αναβαθμίσουν αυτούς που... απαξίωσαν!"
Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης συναντήθηκε προχθές με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ και διαβεβαίωσε πως με τη φορολογική μεταρρύθμιση ο ρόλος τους θα αναβαθμιστεί…
Κώστας Τερζενίδης : "Της Άνοιξης λουλούδια "
Και τώρα τι κάνουμε; Ποιο, διάολε, ήταν το μήνυμα των εκλογών. Τι ήταν αυτό που ήθελε να πει ο ελληνικός λαός; Κι άντε να ξανασυζητάμε για το μήνυμα των επόμενων εκλογών, ως μια λέσχη διαλόγου και προβληματισμού.
Τερζενίδης Νίκος: Ενεργοποίηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης
των χώρων εστίασης και αναψυχής (καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια-ταβέρνες, αναψυκτήρια, κέντρα διασκέδασης κ.λπ.), μετά από πρωτοβουλίες του γνωστού επιχειρηματία του χώρου, Νίκου Τερζενίδη, ιδιοκτήτη των κέντρων διασκέδασης «Θέατρο» και «Δειλινά».
Σε δήλωσή του ο κ. Τερζενίδης αναφέρει:
Κώστας Τερζενίδης : "Στην Ελλάδα ό,τι λάμπει είναι χρυσός!"
Μοίρα καλή (;) τόφερε να σπουδάσω στο Γεωλογικό Τμήμα του ΑΠΘ, έχοντας για καθηγητές ή… μέντορες στο ΙΓΜΕ, όσους σήμερα «συγκρούονται» για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να δημιουργηθούν λατομεία χρυσού στα Κρούσια.
Κώστας Τερζενίδης : Δεν χαρίζουμε ούτε ένα ευρώ στα καζίνο των Σκοπίων Στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε τον εαυτό μας
Κώστας Τερζενίδης: Μια διαδρομή φωτεινή και αισιόδοξη!
Κώστας Τερζενίδης: Το Μνημόνιο και… η πρωτεύουσα της Παιονίας
Κώστας Τερζενίδης : Με το κοσκινάκι...
κατά πως θάλεγε ο Οδυσσέας Ελύτης.
Τόπε και η Eurostat, οι Ελληνες δουλεύουν περισσότερο από κάθε Ευρωπαίο, κατά μέσο όρο 42 ώρες την εβδομάδα, όταν ο Γερμανός 36 και ο Ολλανδός 31.
Κώστας Τερζενίδης: Λεύτερα τα χέρια
Κώστας Τερζενίδης : Ο τόπος, οι άνθρωποι
Τι να του πω του Παναγιώτη, πως μπορώ να του δώσω κουράγιο; Κοντά 45 χρονών και με δυο παιδιά. Ξαφνικά και απρόσμενα βρέθηκε χωρίς δουλειά. Το εργοστάσιο έκλεισε και απέμειναν ανοιχτές όλες του οι ανάγκες, του σπιτιού, των παιδιών με τα φροντιστήρια και της Τράπεζας με τις δόσεις του στεγαστικού δανείου.
Η κρίση! Και για τον Παναγιώτη, που ψάχνει και δεν βρίσκει δουλειά, η κρίση δεν είναι χρηματιστηριακή, μήτε των αγορών, μήτε των τραπεζών, ούτε έχει να κάνει με το έλλειμα της χώρας. Γι’ αυτόν, δεν είναι πια απρόσωπη και μακρινή. Είναι το απόλυτο αδιέξοδο, η κατάρρευση του κόσμου, τα σκοτωμένα όνειρά του.