Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 2:22:35 μμ
Τερζενίδης Κώστας

Τερζενίδης Κώστας

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 20:42

Οι φόβοι σου κι οι φόβοι μου...

Του Κώστα Τερζενίδη

Δεν μπορούσα να του πω τίποτα. Δεν προλάβαινα να του πω τίποτα. Τα έλεγε όλα μόνος του. Με θυμό, με οργή, με αγανάκτηση απέναντι σε όσα ζούσε, απέναντι σ’ αυτούς που χρόνια υποστήριζε και ακολουθούσε, απέναντι στον εαυτό του, που δεν τον αναγνώριζε.
Δεξιός από τα γεννοφάσκια του ο Θανάσης και τώρα βρέθηκε να ψηφίζει Αριστερά. Απογοητευμένη, πληγωμένη συνείδηση, μια ψυχή που θυμίζει Μάνο Λοΐζο: Σ’ ακολουθώ και ξέρω πως πονάω..!

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 20:01

Κοχυλοπαρμένοι…

Οταν ήμασταν μικροί βουτάγαμε το κεφάλι στα βαθειά νερά της λίμνης για να δούμε τις διαδρομές των κοχυλιών στον αμμώδη πυθμένα.

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 21:51

«Κερνάμε»... Εμποροπανήγυρη

Το τελευταίο διάστημα στους σκοτεινούς διαδρόμους του μυαλού μου ένα δίλημμα αναζητά απάντηση: «Κερνάμε Κιλκίς» ή Εμποροπανήγυρη;

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 22:23

Θα γίνει της… Σκωτίας!

Για την Αγγλική διπλωματία τίποτα δεν είναι τυχαίο και τα λάθη απαγορεύονται.

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 22:00

Θα γίνει της… Σκωτίας!

Για την Αγγλική διπλωματία τίποτα δεν είναι τυχαίο και τα λάθη απαγορεύονται

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:43

Τρομάζω!

Παρακολουθούσα τη σκηνή και δεν ήξερα αν έπρεπε να υπερβώ το ρόλο μου. Αν το έκανα θα πρόσβαλλα τον αγενή επισκέπτη μας ή τους άφωνους παράγοντες του τόπου μας;

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 01:19

Στα μονοθέσια η Ελλάδα αναστενάζει...

Τα δημοτικά σχολεία Γοργόπης και Τούμπας επέλεξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρ. Αγαθοπούλου, για να παραστεί στον καθιερωμένο αγιασμό, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Επιλογή που μάλλον θέλει να καταδείξει την πρόθεση αντίστασης και πάλης για να μην κλείσουν τα δυο αυτά σχολεία, που το Υπουργείο Παιδείας είχε προτείνει να συγχωνευθούν, λόγω μείωσης των παιδιών, αλλά μετά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ανέστειλε προσωρινά την απόφασή του.

terzenidisΟ υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης συναντήθηκε προχθές με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ και διαβεβαίωσε πως με τη φορολογική μεταρρύθμιση ο ρόλος τους θα αναβαθμιστεί…

terzenidisΚαι τώρα τι κάνουμε; Ποιο, διάολε, ήταν το μήνυμα των εκλογών. Τι ήταν αυτό που ήθελε να πει ο ελληνικός λαός; Κι άντε να ξανασυζητάμε για το μήνυμα των επόμενων εκλογών, ως μια λέσχη διαλόγου και προβληματισμού.

των χώρων εστίασης και αναψυχής (καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια-ταβέρνες, αναψυκτήρια, κέντρα διασκέδασης κ.λπ.), μετά από πρωτοβουλίες του γνωστού επιχειρηματία του χώρου, Νίκου Τερζενίδη, ιδιοκτήτη των κέντρων διασκέδασης «Θέατρο» και «Δειλινά».
Σε δήλωσή του ο κ. Τερζενίδης αναφέρει: