Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 09:46

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14-1-2020)

Το Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς το καθιερωμένο Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Υπό τις οδηγίες των κ.κ. Αβραμίδη, Εξαδακτύλου και Τσουκαλά, ποδοσφαιριστές γεννημένοι από 2007-2008 και 2009-2010 οι οποίοι έχουν επιλεχθεί από τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του Δικέφαλου του Βορρά, ακολούθησαν τις προπονητικές μονάδες στο Επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.



Δύο στα δύο για την Κ16
Αγώνα είχε το Σάββατο η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς αντιμετώπισε στο πλαστικό γήπεδο της Νεάπολης τον Μύγδονα 2007. Παιχνίδι για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας, με την ομάδα μας να μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, και να έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παμπορίδη έφτασαν στην επικράτηση, παίζοντας με ομαδικό πνεύμα, με την μπάλα συνεχώς στο έδαφος, και με τα συστήματα που δουλεύονται στις προπονήσεις να φαίνονται και εντός αγωνιστικού χώρου.

Μια νίκη και μια ισοπαλία στην ΕΠΣ Κιλκίς
Στην πρώτη θέση της Κατηγορίας Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίζει η "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, μετά την επικράτησή της με 3-0 απέναντι στον Εθνικό Αξιούπολης.
Η έβδομη αγωνιστική διεξήχθη στο Πολύκαστρο. Τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς παρατάχθηκαν με διάθεση για γρήγορο ποδόσφαιρο, συνδυάστηκαν με σωστό τρόπο μέσα στο γήπεδο και πέτυχαν τέρματα μέσα από ομαδική συνεργασία.
Η «Τσέλσι» από τη μεριά της για το Πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Κιλκισιακό. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς όντας πάντα πρώτη.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό, γρήγορη ανάπτυξη, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου να βγάζουν ποιότητα εντός γηπέδου και να τα δίνουν όλα μέχρι τέλους.

Θετική εικόνα στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Τέσσερις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή για να δώσουν αγώνες Πρωταθλήματος και Τουρνουά.
Στα Joga Bonito, η "Τότεναμ" του Βασίλη Ορμανίδη στάθηκε άτυχη μιας και δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό από την Αναγέννηση Επανωμής με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Τελευταία αγωνιστική για τον όμιλο της Κ10 που διεξάγεται στο συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο, και η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη ήταν εντυπωσιακή απέναντι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Πέτυχε όμορφα τέρματα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και χάρηκαν όλα τα παιδιά την συμμετοχή τους.
Στην ίδια κατηγορία και στον όμιλο που διεξάγεται στα γήπεδα Planet η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου αντιμετώπισε την Τρίγλια. Αρκετές ευκαιρίες με τρία οριζόντια δοκάρια για τους παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς, που τα έδωσαν όλα μέχρι τέλους.
Τέλος ισοπαλία 2-2 για την "Μίλαν" του Βασίλη Παμπορίδη με την Ακαδημία Cosmos Μουδανιών για το Auteco Fair Play. Σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Σεχάι με δύο όμορφες εκτελέσεις φάουλ.

Τρία αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη
Κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Α.Σ. Νεάπολης, η "Τσέλσι" κατέθεσε τα διαπιστευτήρια της, και με μια εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη συνεργάστηκαν σωστά, έβγαλαν στο γήπεδο όμορφες προσπάθειες και στο τέλος ανταμείφθηκαν με το αποτέλεσμα.
Ντέρμπι με τα όλα του ανάμεσα σε "Μάντσεστερ" και Πρωτέα Ευόσμου με τελικό αποτέλεσμα 3-3. Ηταν η πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης για το Πρωτάθλημα Κ11 που διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού.
Παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, δεν το έβαλαν κάτω, είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους, δημιούργησαν ωραίους συνδυασμούς με συνεχές παιχνίδι από τον άξονα, και όχι μόνο βρήκαν δύο γκολ, αλλά θα μπορούσαν αν ήταν και λίγο πιο τυχεροί να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τέλος η Κ12 της "Μάντσεστερ" γνώρισε την ήττα από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης. Η διαφορά ηλικίας, η ποιότητα του αντιπάλου αλλά και λίγο η κούραση έπαιξαν ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα, παρόλα αυτά μέσα από τα συγκεκριμένα παιχνίδια ο προπονητής μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ιδανικά και το 2020
Mε νίκη μπήκε στο 2020 η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη καθώς πέρασε νικηφόρα από το Φίλυρο επικρατώντας με 1-0 της τοπικής Ακαδημίας.
Ήταν μια συνάντηση για την δέκατη αγωνιστική του τρίτου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας, με την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς να φτάνει στους 25 βαθμούς, και να βρίσκεται πάντα στο κυνήγι του Άρη.
Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε και τόσο πολύ τις δύο ομάδες, με την "Ίντερ" να έχει στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού την πρωτοβουλία των κινήσεων, και να δημιουργεί δύο καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, με το πλασέ του Κακαβίτσα στο 15' να περνά λίγο έξω, και το φάουλ του Γρηγοράκη στο 26' να μπλοκάρεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Εν τέλει η υπεροχή "καρποφόρησε" στο δέκατο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη να βρίσκει δίχτυα με άψογο πλασέ.
Μέχρι το τέλος η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς δεν απειλείθηκε, εν αντιθέσει είχε δύο καλές με προβολή του Γρηγοράκη στο 53', και δοκάρι του Χριστοφορίδη λίγο αργότερα.
ΣΥΝΘΕΣΗ: Μ. Θεοδωράκος, Σακαλής (60' Παλαμίδης), Τσουτσουλίγκας, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης, Κότσι, Γκιόκα, Χριστοφορίδης, Γρηγοράκης (60' Καρακάσης), Κακαβίτσας (65' Ορμανίδης), Μπουρλής (60' Αναστασούδης).
Την Κυριακή το σύνολο του Μιχάλη Αναστασιάδη βρέθηκε στο Πολύκαστρο για να δώσει ένα…προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με την Κ14 της Α.Ε. Πολυκάστρου. Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα και δοκιμές, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα στο τελικό 1-1.