Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 3:08:59 μμ
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 22:18

Τα νέα του "Αλέξανδρου" Κιλκίς (31-8-2020)

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις ποδοσφαίρου!

Η αναμονή τελείωσε! Η χαρά μας ήταν μεγάλη καθώς το Alexandros Sports Center υποδέχθηκε την Δευτέρα 31 Αυγούστου τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ακαδημίας!

Και όταν βλέπεις μέσα σε καύσωνα περισσότερα από 150 παιδιά να εισρέουν στις προκαθορισμένες ώρες των προπονήσεών τους, δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι έναν άκρατο ενθουσιασμό!

 

Οι προπονητές του Αλέξανδρου Κιλκίς ήταν έτοιμοι εδώ και καιρό, οι προπονητικές ομάδες είχαν βγει τις προηγούμενες ημέρες, και τα παιδιά ακολούθησαν το πρόγραμμα των προπονητών!

Μετά από δύο μήνες διακοπών, όπως ήταν λογικό υπήρχε η προσμονή των παιδιών να δούνε ξανά τους φίλους τους και τους προπονητές τους, και όλα κύλησαν σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

 

Με αμείωτη ένταση οι προπονήσεις Κολύμβησης!

To Καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε όμως οι προπονήσεις των Τμημάτων Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Τα "Παπάκια" και τα "Δελφίνια" δείχνουν το ταλέντο τους στη μικρή και τη μεγάλη πισίνα αντίστοιχα, ακολουθώντας με ζήλο τις οδηγίες των εκπαιδευτών της Ακαδημίας!

 

Αλέξανδρος Κιλκίς και στα φιλέ!

Με οιωνό την γιορτή του ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοίνωσε την Κυριακή 30 Αυγούστου την έναρξη Τμήματος Πετοσφαίρισης «μεγαλώνοντας» την οικογένεια του Συλλόγου.

 Η διοίκηση της Ακαδημίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Ανδρέα Αβραμίδη και Σάββα Νικοπολιτίδη για την στελέχωση των ακαδημιών του τμήματος.

Ο Ανδρέας Αβραμίδης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με πολυετή εμπειρία σε τμήματα υποδομής και αναπτυξιακά τμήματα. Έχει πιστοποίηση πρώτων βοηθειών και είναι μεταπτυχιακός φοιτητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ.

 Ο Σάββας Νικοπολιτίδης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με εμπειρία στα τμήματα υποδομής του βόλεϋ. Έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών και πλούσια αγωνιστική δράση ως αθλητής.

Η διοίκηση του Αλέξανδρου Κιλκίς με απόλυτη εμπιστοσύνη στα πρόσωπα των νέων συνεργατών της, εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά!

 

Προπόνηση τερματοφυλάκων με Στέφανο Αϊβαλιώτη

Όταν σε εκπαιδεύει ο κορυφαίος του είδους στην Ελλάδα, τότε δεν μπορείς παρά να έχεις μόνο οφέλη και να αποκτάς πλούσιες εμπειρίες!

Ο Στέφανος Αϊβαλιώτης πραγματοποίησε τη Πέμπτη 27 Αυγούστου την πρώτη προπόνηση τερματοφυλάκων στο Alexandros Sports Center και έδειξε άμεσα το επίπεδό του.

Οι νεαροί τερματοφύλακες αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή πως θα "κερδίσουν" πολλά από αυτή τη συνεργασία και προπονήθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο!

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται για όλη τη χρονιά κάθε Πέμπτη στις 17.30 για τους γεννηθέντες 2009-2010 και στις 18.45 για τους γεννηθέντες 2004-2008!