espa pkm

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026, 6:12:05 μμ

Ελλάδα

Οι ισχυρές καταιγίδες και τα ξαφνικά μπουρίνια θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ να εκδηλώνονται κατά διαστήματα

Με δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, μετά από την δυνατή νεροποντή που «χτύπησε » το κέντρο της πόλης και περιφερειακά, μετατρέποντας βασικές οδικές αρτηρίες σε ποτάμια.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στην politic.gr οι έντονες βροχοπτώσεις έφεραν πλημμύρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από την έντονη βροχόπτωση «πνίγηκε» και η περιοχή του Βαρδάρη και η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και μεγάλη δυσκολία.

Χαμός στο κέντρο της πόλης από την έντονη βροχόπτωση

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Κύμα έντονης κακοκαιρίας επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, αφού εδώ και λίγη ώρα η βροχόπτωση στο κέντρο της πόλης είναι ισχυρή.

Τα τελευταία χρόνια έχουν φτάσει στην αντιδημαρχία συνολικά 487 αιτήματα

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πολίτες απευθύνονται στον δήμο Θεσσαλονίκηςέτσι ώστε να ζητήσουν άδεια για να χρησιμοποιήσουν έναν κοινόχρηστο χώρο.

Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη, όπου στη συμβολή των οδών Κατσιμίρη με Αγίου Δημητρίου, και ανετράπη ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός ηλικίας περίπου 30 ετών, μετά το τροχαίο βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο, ήρθε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε, και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ.

«Περισσότερα από 30 σημαντικά έργα θα συγκροτήσουν τη Θεσσαλονίκη του 2030» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας των συναντήσεών του στο ΥΜΑΘ.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδου

100 χρόνια συμπληρώνονται από τη Μικρασιατική καταστροφή και ο Δήμος Θεσσαλονίκης τιμά με μια συμβολική κίνηση όσους χάθηκαν.

Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνιάδου

Στην πλατεία Λευκού Πύργου πραγματοποιείται η δράση μνήμης με τίτλο «Για τις ψυχές που χάθηκαν…», την οποία οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Aντιδημαρχία Διαδημοτικής Συνεργασίας και Απόδημου Ελληνισμού.

Το ακαδημαϊκό περιβάλλον, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η εξωστρέφεια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι οι βασικοί άξονες της ατζέντας για την νέα χρόνια, όπως δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου μετά το πέρας της σύσκεψης με επιστημονικούς φορείς στο ΥΜΑΘ.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε Missing Alert

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση μιας 58χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του παιδιού το οποίο ενεργοποίησε το Missing Alert, στις 27.8.2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η Γεώργεβα Βαρβάρα, 58 ετών.