Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 1:21:37 πμ

Ελλάδα

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 17:50

Επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την πλατεία Βικτωρίας

Συντάκτης:
Σχολιάζοντας την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας, όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν αξιοποίησε κοινοτικούς πόρους για τη δημιουργία υποδομών και άφησε την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι».
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 16:50

Συγκέντρωση μεταλλωρύχων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Συντάκτης:
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής, με κεντρικό σύνθημα να ανοίξουν ξανά τα μεταλλεία.

Μεταλλωρύχοι, μέλη των οικογενειών τους, γυναίκες με παιδιά, μαθητές και κάτοικοι της περιοχής παίρνουν μέρος στη συγκέντρωση και κρατάνε σημαίες και πλακάτ που γράφουν κάτω τα χέρια από τα μεταλλεία”.
Στα εκλογικά κέντρα και τους συνοριακούς σταθμούς θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών οι αγρότες της Β. Ελλάδας, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας.
Tέσσερα άτομα που ανήκουν στο λεγόμενο αντεξουσιαστικό χώρο συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για την καταδρομική επίθεση τη Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ από την ομάδα «Ρουβίκωνας». Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από τους συλληφθέντες είχαν ξαναπασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και θεωρούνται από τα ηγετικά μέλη της ομάδας.
Οι απόφοιτοι του 1973 από το 53ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, Ταρσού & Αλκαμένους, στον Αγιο Παντελεήμονα, θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι, στις 13:30 στο μεζεδοπωλείο «Γυμνάσιο» , Ν.
Εργολαβική σύμβαση με την περιφέρεια Πελλοπονήσου, ύψους 3,9 εκ ευρώ υπέγραψε η εταιρία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, στην οποία είναι μέτοχος και μέλος του διοκητικού της συμβουλίου ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Για «υποκρισία» και «κυνισμό», απέναντι στην προσφυγική κρίση, κατηγορεί την Ευρωπαϊκής Ένωσης», η Λαϊκή Ενότητα. Με ανακοίνωσή της, εγκαλεί τις «κυρίαρχες δυνάμεις» της Ένωσης, ότι ενώ γιγάντωσαν το προσφυγικό κύμα με στρατιωτικές επεμβάσεις, αρνούνται τις προτάσεις για μετεγκατάσταση των προσφύγων από τον ευρωπαϊκό νότο και την Ουγγαρία, επαναφέρουν τους συνοριακούς ελέγχους και δίνουν το πράσινο φως για χρήση στρατιωτικής βίας.
«Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή», είπε την Τρίτη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αποκάλυψε ότι εάν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, θα αποχωρήσει από την πολιτική.
Εργολαβική σύμβαση με την περιφέρεια Πελλοπονήσου, ύψους 3,9 εκ ευρώ υπέγραψε η εταιρία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, στην οποία είναι μέτοχος και μέλος του διοκητικού της συμβουλίου ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα βρεθούν και θα μιλήσουν το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κοτζιά στις 7:30 το απόγευμα.