Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 1:57:33 πμ

Πολιτική

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμος Ανωγείων, στην πλατεία Άρμι, με αφορμή την επέτειο για τα 78 χρόνια από το 3ο Ολοκαύτωμα των Ανωγείων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, το 1944.

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 18:10

Επτά οι προσλήψεις γιατρών για το νοσοκομείο Κιλκίς και τη ΜΕΘ

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αυξήθηκαν οι θέσεις γιατρών που θα προσληφθούν για τις ανάγκες του νοσοκομείου Κιλκίς και τη στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ιδρύματος, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία του Κιλκίς.

Για αγχώδη προσπάθεια πολιτικοποίησης του θέματος των παρακολουθήσεων εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.

«Επέστρεψε μετά από εννέα μήνες το αναισθησιολογικό μηχάνημα στο Νοσοκομείο Γουμένισσας», αναφέρει σε ανάρτησή της, που μας κοινοποίησε, η πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Στέλλα Γιαννακοπούλου.

Ο πρωθυπουργός με τη δήλωσή του επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη πως η ΝΔ και ο ίδιος αντιμετωπίζουν μια επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια παράνομων, οργανωμένων και αδιαφανών μηχανισμών να παρακολουθούν το κινητό του προέδρου του τρίτου κόμματος της Βουλής, Νίκου Ανδρουλάκη, με υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και με μικροπρέπεια, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας. 

Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 19:04

Φραγγίδης: «Η Ν.Δ. ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών»

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η εξαιρετικά επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια της απόπειρας  παρακολούθησης του κινητού του Προέδρου του τρίτου κόμματος της Βουλής Νίκου  Ανδρουλάκη, και ο τρόπος αντιμετώπισής της από τη Νέα Δημοκρατία, ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών.

Αρχές Αυγούστου και η υγειονομική κρίση της πανδημίας συνεχίζεται σαν ένα έργο με αρκετά επεισόδια. Η γρήγορη διάδοση της μετάλλαξης Όμικρον 5 οδήγησε σε χιλιάδες κρούσματα και σε υψηλό ποσοστό επαναλοιμώξεων, περίπου 20%.

Ολομέτωπη επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη, ονοματίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα, εξαπολύει ο Στέφανος Παραστατίδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάνει λόγο για «φαμίλια».

Επισήμως το Υπουργείο Υποδομών έχει στο συρτάρι του την πρόταση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για έκπτωση του ανάδοχου εργολάβου του πολύπαθου έργου Νέα-Σάντα-κόμβος Ασσήρου. Και θα την κρατήσει στο συρτάρι μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου όταν και λήγει η προθεσμία για να τεθεί ή όχι σε έκπτωση ο ανάδοχος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-8-2022)

Σελίδα 1 από 617